Re: Filmid ja sarjad
Kamoon, see on küll sitt näide. Usa oma oli vägagi vaadatav remake. Mingist persekeeramisest ei saa antud näite põhjal mitte kuidagi rääkida. Jah, ma olen mõlemat näinud. Jah, Rootsi oma oli veidi parem. Aga mitte mäekõrguselt üle. Too näide siis kui Usa versiooni GWTDT ka ära vaatad.
PS! Minu jaoks oli The Departed ka suht crap, võrreldes originaaliga, kus pinget rohkem, ometi pälvis film tohutuid kiidusõnu.
+1.
Tahtsin hommikul sama asja kirjutada, aga kahjuks läks kooli minekuga kiireks. Et antud "triloogia" puhul on esimene film (raamatud pole lugenud) kindlasti kõvasti parem järgnevatest, kus asi lihtsalt veidi ulmeliseks keeratakse ning kogu peategelaste vaheline "keemia", mis esimese osa superheaks tegi, täiesti ära kaotatakse.
LOTR on triloogia.
Algselt postitas rohelinekonn
Vaata postitust
PS! Minu jaoks oli The Departed ka suht crap, võrreldes originaaliga, kus pinget rohkem, ometi pälvis film tohutuid kiidusõnu.
Algselt postitas pokkerisheriff
Vaata postitust
Tahtsin hommikul sama asja kirjutada, aga kahjuks läks kooli minekuga kiireks. Et antud "triloogia" puhul on esimene film (raamatud pole lugenud) kindlasti kõvasti parem järgnevatest, kus asi lihtsalt veidi ulmeliseks keeratakse ning kogu peategelaste vaheline "keemia", mis esimese osa superheaks tegi, täiesti ära kaotatakse.
LOTR on triloogia.
esimestest sekunditest.
Comment