6max nurgake

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • J0kker
    Grinder
    • Feb 2009
    • 865

Re: 6max nurgake

Imo kuna flop on drawine calliks ka flopi ja safe turni juures panustaks ise.

Comment

• Char
      Pokkerihai
      • Sep 2009
      • 1848

preagu lasen 6maxi ja suurim raha kadu on selle peale, et ma cbetin 100% .. vastased alati pmst callivad..sis ma annan alla ehk checkin nagu ranka tabel ütleb ja tema betib siis, ma foldin ja raha jälle tuulde..

Comment

• flipmachine
        Pokkerihai
        • Jul 2009
        • 1857

hmm miks sa cbetid siis üldse 100%.. Sinu vastu ma calliks ka alati cbeti, check turnis tähendab, et sul pole kätt, ma tõstan..sa foldid.. ez money. NL10 ei ole enam see, mis oli siis, kui ranka tabel ilmavalgust nägi.

Comment

• Char
          Pokkerihai
          • Sep 2009
          • 1848

Algselt postitas flipmachine Vaata postitust
          hmm miks sa cbetid siis üldse 100%.. Sinu vastu ma calliks ka alati cbeti, check turnis tähendab, et sul pole kätt, ma tõstan..sa foldid.. ez money. NL10 ei ole enam see, mis oli siis, kui ranka tabel ilmavalgust nägi.
          hmm, no siis mille järgi cbettida? fold to cbet stati järgi? board texture?

Comment

• flipmachine
            Pokkerihai
            • Jul 2009
            • 1857

Algselt postitas Char Vaata postitust
            hmm, no siis mille järgi cbettida? fold to cbet stati järgi? board texture?
            jah + mitu mängijat potis, mis käsi sul endal on, vb tasuks hoopis vaba kaart võtta ja turni piiluda tasuta.

Comment

• Char
              Pokkerihai
              • Sep 2009
              • 1848

Algselt postitas flipmachine Vaata postitust
              jah + mitu mängijat potis, mis käsi sul endal on, vb tasuks hoopis vaba kaart võtta ja turni piiluda tasuta.
              no ma ei cbetigi kui mul midagi pole, kui mitu vastast on, aga hetkel on nii, et just ühe vastase vastu on jama
              no ütleme et probleemsed on just need kohad, kus minul on näiteks 55, flop 2J9... 1 vastane..või AK on mul, flop Q85..

Comment

• flipmachine
                Pokkerihai
                • Jul 2009
                • 1857

no ma ei cbetigi kui mul midagi pole, kui mitu vastast on, aga hetkel on nii, et just ühe vastase vastu on jama
                no ütleme et probleemsed on just need kohad, kus minul on näiteks 55, flop 2J9... 1 vastane..või AK on mul, flop Q85..
                Noo sellistel juhtudel 1 vastase vastu jah cbetid.. aga siis tasub vaadata ka fold to cbeti, kui tal see mingi 20-25% noo siis ta ei foldigi cbetile ja tahab näha, mis turnis edasi saab. Kas paned siis 0 bulletit või 2 ..valik on sinu, aga 1 bullet ei tooda ilmselgelt. Mine tee paar ühissessi kellegiga..aitab metsikult.

Comment

• Char
                  Pokkerihai
                  • Sep 2009
                  • 1848

noo on siin mõni võitev nl10 6max reg? võiks teha veits mängu koos. äkki saan mõtteid :)
                  noh kõrgem limiit võib ka olla, aga lihtsalt ilmselt kõrgemas limiidis pole kõik nii triviaalne

äkki sa ise flip?
                  Last edited by Char; 08.03.11, 09:56.

Comment

• flipmachine
                    Pokkerihai
                    • Jul 2009
                    • 1857

noo on siin mõni võitev nl10 6max reg? võiks teha veits mängu koos. äkki saan mõtteid :)
                    noh kõrgem limiit võib ka olla, aga lihtsalt ilmselt kõrgemas limiidis pole kõik nii triviaalne

äkki sa ise flip?
                    Mängin Fr-i.

Comment

• alaska
                      forever
                      • Oct 2008
                      • 6599

Pane rohkem bulleteid.

Comment

• armand0
                        Õpihimuline Mängur
                        • Mar 2010
                        • 358

preagu lasen 6maxi ja suurim raha kadu on selle peale, et ma cbetin 100% .. vastased alati pmst callivad..sis ma annan alla ehk checkin nagu ranka tabel ütleb ja tema betib siis, ma foldin ja raha jälle tuulde..
                        Esiteks cbeti vähem.(pps on olemas päris hea artikkel cbetimise kohta ,soovitan läbi lugeda )
                        Vali hoolikamalt kohti ja mängijaid kelle vastu sa cbetid.
                        Selliseid leake saab loominguliselt lahendada , nt : pane 2nd barrel või check-raise turni kuigi kõik see vajab head vastase tundmist jne.

Lihtsalt cbeti vähem ja vali selline laud mida on kerge cbetida.

Comment

• Char
                          Pokkerihai
                          • Sep 2009
                          • 1848

pps ?
                          hmm okei eks ma analüüsin ja järgmisel korral proovin cbeti alandada.

lisaks veel see, et ma sain sessi ajal paar korda QQ ka, sain kahel korral 3bet, ma muckisin ära, aga mis peaks tegema reeglina?

1) villain on 26/22 cbet 7.0 133 käe peale

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.10 BB (4 handed) - Full Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Button ($5.81)
                          SB ($10)
                          Hero (BB) ($10.15)
                          UTG ($12.24)

Preflop: Hero is BB with Q, Q
                          Hero bets $0.40, UTG raises to $1.30

2) villain on 18/17 cbet 8.8 131 käe peale

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.10 BB (6 handed) - Full Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Button ($18.21)
                          SB ($10.77)
                          BB ($7.05)
                          Hero (UTG) ($10)
                          MP ($11.27)
                          CO ($10)

Preflop: Hero is UTG with Q, Q
                          Hero bets $0.40, 3 folds, SB raises to $1.20

Comment

• Liquicity
                            Õpihimuline Mängur
                            • Mar 2010
                            • 454

Cbeti alati vastaste ja boardi järgi. Vaata ka alati palju vastase turn cbet fold on. Et teada, kas on mõtet panna 2barrelit või mitte. Monotoon ehk ühte masti boarde ei soovita cbetida, liiga tihti saad raise. Ka ei soovita cbettida flopi boarde kus on kaks ühte masti kaarti...juhul kui sul endal tõmmet pole. Samuti ei soovita cbetida paardunud floppe six maxis, kui endal nutsi käes pole. Saad madalamatelt pocketitelt checkraise või cbetraise nii mis müdiseb. Varieeri oma cbet suurustega ei pea panema alati 2/3 potti, võib ka 1/2. Drawisel boardil võid kõrge käega panna ka vähem. Mida ohtlikum tundub board, seda väiksema rahaga riski.

Viimase kahe käe kohta..regulari vastu QQ ja kõik pocketid flat pre kui 3beti summa ei ole üle 10% sinu stackist (ise olen nõus kõrgemate pocket paaridega callima ka kuni 14%, madalamad enamasti fold. Väiksemaid callin setminemiseks juhul, kui mõlemad deepstackid) Tundmatu vastase vastu QQ alati 4bet.

Teises käes vaata alati SB ja BB 3bet protsenti kes sind blindidelt 3betib. UTG vastu tähendab see tavaliselt AK+. Call pre, kui flop ei sisalda A ega K, siis calli vastase cbet flopis. Juhul kui turn blank ja vastane turnis checkib on pot enamasti sinu. Ja tundmatu vastase vastu alati QQ 4bet!

Comment

• armand0
                              Õpihimuline Mängur
                              • Mar 2010
                              • 358

pps ?
                              hmm okei eks ma analüüsin ja järgmisel korral proovin cbeti alandada.

lisaks veel see, et ma sain sessi ajal paar korda QQ ka, sain kahel korral 3bet, ma muckisin ära, aga mis peaks tegema reeglina?

1) villain on 26/22 cbet 7.0 133 käe peale

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.10 BB (4 handed) - Full Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Button ($5.81)
                              SB ($10)
                              Hero (BB) ($10.15)
                              UTG ($12.24)

Preflop: Hero is BB with Q, Q
                              Hero bets $0.40, UTG raises to $1.30

2) villain on 18/17 cbet 8.8 131 käe peale

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.10 BB (6 handed) - Full Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Button ($18.21)
                              SB ($10.77)
                              BB ($7.05)
                              Hero (UTG) ($10)
                              MP ($11.27)
                              CO ($10)

Preflop: Hero is UTG with Q, Q
                              Hero bets $0.40, 3 folds, SB raises to $1.20
                              pokkeriprod foorumist mõtlesin (pp)

aga see QQ foldimine tundub nii weak ja - EV.

Vastaste 3bet range on 6maxis päris lai.

AJ+ / 99+ võib sind 3bettida ja sind beadivad ainult AA&KK

Ma calliks ära ja otsustaks edasi.Samas 4bet mulle ka ei meeldi ,sest kui ta shoveb saad parima varjandina flipi AK vastu.

Comment

• Char
                                Pokkerihai
                                • Sep 2009
                                • 1848

Algselt postitas Liquicity Vaata postitust

Viimase kahe käe kohta..regulari vastu QQ ja kõik pocketid flat pre kui 3beti summa ei ole üle 10% sinu stackist (ise olen nõus kõrgemate pocket paaridega callima ka kuni 14%, madalamad enamasti fold. Väiksemaid callin setminemiseks juhul, kui mõlemad deepstackid) Tundmatu vastase vastu QQ alati 4bet.

Teises käes vaata alati SB ja BB 3bet protsenti kes sind blindidelt 3betib. UTG vastu tähendab see tavaliselt AK+. Call pre, kui flop ei sisalda A ega K, siis calli vastase cbet flopis. Juhul kui turn blank ja vastane turnis checkib on pot enamasti sinu. Ja tundmatu vastase vastu alati QQ 4bet!
                                hetkel on ju 3bet 12% minu stackist, või sa mõtled et tõus on 0.8$ ehk 8% ?
                                või mis reegel see 10% stackist sul on ? et kui paneb 1.5$ peale sis on tõus 11% ja foldin ära QQ?
                                tundmatu vastase vastu, ehk mul note pole või sa mõtled, et vähe käsi mänginud? et 4betin kui vastane 13/12 3bet 3% , käsi 50?

mis mõttes UTG vastu alati AK+ ? sa mõtled, et vastane vaatab et ma UTGlt avan ja teab et mul päris hea käsi, siis 3bet ei tule lightilt?

Comment

Working...