***FC Pokkeriprod*** trennid K 19:00 Kalevis ja P 20:30 Männikul

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • raunsz
    Vana Tegija
    • Jan 2010
    • 1492

Re: Jalgpall Tallinnas Esimene trenn teisip 19.10 @ Wismari sisehall kell 20.45.

Homme siis esimene kokkusaamine. GL

Comment

• atsetoon
      Joomas õlut Atsetooniga
      • May 2009
      • 1105

Re: Jalgpall Tallinnas Esimene trenn teisip 19.10 @ Wismari sisehall kell 20.45.

kuidagi soiku jäänud asi. Mängime ikka homme?

Comment

• muruntau
        • Jan 2009
        • 4325

muidugi mängime. Olge ikka veidi enne kohal, et 20.45 saaks juba mängu/soojendusega alustada

Lepiks seal kokku ka kus ja millal väljas üks aeg olema hakkaks. Üks variant sealsamas poole väljaku peal, aga ma veel hinda ei tea ja vabu aegu ka mitte, loodetavasti homme saab infot.

Comment

• pastilaa
          kuum poiss
          • Apr 2009
          • 7518

Löön homme puuri palle täis igatahes. Isegi kui kaitses või väravas olen.

Comment

• soouni
            Grinder
            • Jul 2010
            • 771

Kui keegi Pärnu mnt viadukti kandist autoga peaks minema sinna ja viitsiks peale võtta siis 5536844. Tänud

Comment

• nikitheone
              Mr. Puujalg
              • Aug 2009
              • 6446

kahjuks homme ei jõua. praegu jõle kiired ajad.
              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• fyte
                Pokkerihai
                • Jun 2010
                • 3378

Türr, suht tihe nädal praegu ja homme ei jõua paraku - klassidevaheline jalkamäng ning ülehomme matemaatika arvestustöö mingi 1,5kuu materjali peale. Aga üldiselt saaks teisipäeviti käima hakata küll.

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                  Ja veel üks point, kas looks eraldi MTÜ või midagi sellist jalkavõistkonna jaoks, ise ei viitsiks küll enda arvelt hakata jälgima liikmemaksude tasumist ja kulude katmist.

Edit: Mingi eraldi arve vähemalt peaks olema esialgu, see MTÜ asi võib oodata ka kuni asi veidi selgema ilme võtab.
                  Huvitav, kas toda klubi meie MTÜ-ga siduda ei saa? :)

Teiseks kui üritus hoogu hakkab koguma siis võib muruntau alati tulla meie juurde ning leiame lahenduse toetamaks sellist üritust.

Ma võtaks ise küll osa aga ma tõesti jalgpalli ei oska, kohe üldse ei oska. Ühesõnaga absoluutselt mitte :) Joosta muidugi jõuaks :)

Kui oleks täiesti algajate liiga kus minusugused kobad töllmokad või keegi sellise pundi kokku ajaks siristaks ennast ka nimekirja.

Comment

• soouni
                    Grinder
                    • Jul 2010
                    • 771

Ranka, siin küll kellegi taset ei hakata möötma kõik pokkeriprolased on oodatud, küll see oskus tuleb ajaga.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas soouni Vaata postitust
                      Ranka, siin küll kellegi taset ei hakata möötma kõik pokkeriprolased on oodatud, küll see oskus tuleb ajaga.
                      Ma elus ainult miski kolm korda jalkut mänginud kuna see ei ole eriti tõmmanud kunagi. Atsetoon praegu piniseb siin, et peaksin tulema kasvõi pildistama ja uudise tegema.... Oleneb ta diplomaatiaoskustest...

Comment

• soouni
                        Grinder
                        • Jul 2010
                        • 771

Ja mis see kolm korda loeb, nüüdsest hakkab neid kordi juurde tekkima ning oskus arenebki. easy

natuke trenni tehtud, saame tartu pundiga matchi teha kui nad ka käima saavad seal oma värgi.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Tahaks nats datamineda ka ennem. Päris readlessinna mängu ei torma ikka ju... ja mul HUD seadistamata ka.

Comment

• pastilaa
                            kuum poiss
                            • Apr 2009
                            • 7518

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                            Ma võtaks ise küll osa aga ma tõesti jalgpalli ei oska, kohe üldse ei oska. Ühesõnaga absoluutselt mitte :) Joosta muidugi jõuaks :)

Kui oleks täiesti algajate liiga kus minusugused kobad töllmokad või keegi sellise pundi kokku ajaks siristaks ennast ka nimekirja.
                            Eesti mudaliiga ongi meiesuguste jaoks. Ja senised kogemused on näidanud, et loeb lahe seltskond, mitte oskused. Viimati käisin mängimas meestega, kelledest u pooled olid jalkat enne ainult koolitunnis mänginud. Ei seganud see mängust mõnu tundmast.

Comment

• soouni
                              Grinder
                              • Jul 2010
                              • 771

Kas ma olen nüüd õigesti aru saanud et see asub wismari tn 15a, või mis see õige aadress on, ning kui see on aadress kas see asub kristiine kandis või kus. Olen sest suhtes alles võhik, tallinna suhtes, ning peab ju kuidagi kohale leiutama sinna ennast.

Kuskil falgi või hirve pargi juures?

Comment

• K2snakas
                                Pokkerihai
                                • Feb 2009
                                • 2388

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                                Eesti mudaliiga ongi meiesuguste jaoks. Ja senised kogemused on näidanud, et loeb lahe seltskond, mitte oskused. Viimati käisin mängimas meestega, kelledest u pooled olid jalkat enne ainult koolitunnis mänginud. Ei seganud see mängust mõnu tundmast.
                                nyydsest saab rahvaliiga kah m2ngida, see võib taseme poolest veel nõrgem isegi olla:)

Comment

Working...