***FC Pokkeriprod*** trennid K 19:00 Kalevis ja P 20:30 Männikul

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: ***Jalgpall Tallinnas*** Kas teha järgmine trenn pühapäeval, huvilised andke tead

Ma teeks esimese kuu kaasa ja siis vaataks edasi, kuna tõesti jalkut ei oska aga tahaks end sunniviisiliselt liigutada. Eriti änksa oleks seda teha sotsiaaletes mängudes kui jalgpall. Üksi jõuaks kükitada, jooksmas või kepikõnni tegemine ei ole päris see.

Nagu ma aru saan praegu veel arvet ei ole aga niikaua kui arvet ei ole kuhu raha saaksin kanda?

Comment

• fyte
      Pokkerihai
      • Jun 2010
      • 3378

Re: ***Jalgpall Tallinnas*** Kas teha järgmine trenn pühapäeval, huvilised andke tead

Muidu mõttekas on igakord list teha, kes tulemas on täpselt. Vastasel korral võib tihti juhtuda nii, et mõnel korral tuleb liiga palju/liiga vähe rahvast ja korralikult mängida ei saa.

Comment

• atsetoon
        Joomas õlut Atsetooniga
        • May 2009
        • 1105

Algselt postitas fyte Vaata postitust
        Muidu mõttekas on igakord list teha, kes tulemas on täpselt. Vastasel korral võib tihti juhtuda nii, et mõnel korral tuleb liiga palju/liiga vähe rahvast ja korralikult mängida ei saa.
        selle jaoks hakataksegi kuumaksu koguma

Comment

• muruntau
          • Jan 2009
          • 4325

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          Nagu ma aru saan praegu veel arvet ei ole aga niikaua kui arvet ei ole kuhu raha saaksin kanda?
          Mõtlesin järgi asja üle ja ma ikka ei taha enda arvet selle ettevõtmisega siduda põhjustel mida siin ei nimetaks. Hetkel meil ei ole arvet, äkki keegi teine on nõus enda arvet laskma kasutada seni kuni püsiva arve saame?

Küll aga olen nõus enda kuumaksu arvelt kandma üle esimese trenni võlgnevuse, st 650 krooni, mis siis läheks minu maksetest maha.

Fyte, ma ei viitsi iga kord otsida nimesid, kes tulla võivad ja igaüks ei viitsi tulekust iga kord teada ka anda. Veel miks see list oleks mõtetu on see, et kui tulebki liiga vähe, tuleb meil ikkagi maksta enda aja eest ja kui liiga palju, siis saab alati mitu võistkonda teha ja puhkav võistkond teeb parasjagu harjutusi või puhkab vms. Aga viimane probleem ei ole ka reaalne hetkel. Seda listi pigem ei tule

Comment

• nikitheone
            Mr. Puujalg
            • Aug 2009
            • 6446

ma pühapäeval ei saaks tulla, olen aga jätkuvalt huvitatud. kiired ajad on.
            &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• muruntau
              • Jan 2009
              • 4325

bump. Andke veel teada, kes oleks pühapäeval tulija!

Saatsin juba meili ka kontaktile, et paneks kinni pühapäevase aja. Loodetavasti saab täna vastuse

Comment

• g00000se
                Vana Tegija
                • Apr 2010
                • 1047

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                Ma teeks esimese kuu kaasa ja siis vaataks edasi, kuna tõesti jalkut ei oska aga tahaks end sunniviisiliselt liigutada. Eriti änksa oleks seda teha sotsiaaletes mängudes kui jalgpall. Üksi jõuaks kükitada, jooksmas või kepikõnni tegemine ei ole päris see.

Tule poksi või tõstma, sa pole kunagi üksi :D

Enivei, pole ka ammu jalkat tagunud ja päris huvitav ettevõtmine

Comment

• raunsz
                  Vana Tegija
                  • Jan 2010
                  • 1492

Re: Jalgpall Tallinnas Esimene trenn teisip 19.10 @ Wismari sisehall kell 20.45.

Laupäeva õhtul saan öelda, kas pühapäeval tulemas.

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                  Veel paar asja. Pall oli seekord ainult atsetoonil ja seegi natsa väiksem kui tavaline. Kamba peale oleks vaja osta kaks-kolm palli. Samuti ka veste, et trennis võistkondi eraldada. Lahendaks selle probleemi sellega, et kõik, kes tahavad hakata mingil määral käima peavad lisaks kuumaksule esimesel kuul maksma ka liitumistasu nt 150 krooni. Viieteist inimese peale teeb see piisava summa juba, et saaks kolm enam-vähem palli osta ja vestid ja ehk veel midagi, kui peaks tekkima vajadus.
                  Täpselt sama mõte oli. Normaalseid palle oleks ka vaja. Seekord oli pisut tühi ja SIZE 4.
                  Lähengi stealin kohe mõned blindid, et saaks liikmemaksu raha.

Comment

• CTXrix
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 689

Prooviks ka pühapäeval ära selle jalgpalli-asjanduse. Päris popp spordiala see vist, eriti välismaal.

Comment

• soouni
                      Grinder
                      • Jul 2010
                      • 771

On üldse huvilisi pühapäevaks? Ning üks asi mis lisaks peaks, pallipumba kah ostma, et pallid ikka täis oleks.
                      Ning mis see kuumakse umbes tuleks kui kaks korda nädalas sees trenn on?

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas soouni Vaata postitust
                        On üldse huvilisi pühapäevaks? Ning üks asi mis lisaks peaks, pallipumba kah ostma, et pallid ikka täis oleks.
                        Ning mis see kuumakse umbes tuleks kui kaks korda nädalas sees trenn on?
                        Öeldi ju, et 400 trenn ja 150 liitumine. Algne pauk 550, siis maksad 400.

Comment

• muruntau
                          • Jan 2009
                          • 4325

Vabandan, et pole varem kirjutanud pühapäeva kohta, aga mul ei õnnestunud varem Wismari inimesega kontakti saada. Kontakt, Mihhail, on olnud umbes nädala Peterburis konverentsil ja ta ei saanud seal ära kinnitada, kas me pühapäevast aega saame. Uurisin tema asetäitjalt ka, aga keegi peale Mihhaili ei tegele seal saali rendiga. Trenni toimumine pühapäeval on praeguse seisuga 80% tõenäoline, kindla vastuse saan anda homme kell kella kaheteistkümne paiku.

Comment

• soouni
                            Grinder
                            • Jul 2010
                            • 771

Mina olen huviline

Comment

• farik666
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 834

paar küsimust... et käiks esimese korra niisama, ühekordse maksmisega...siis vaatan kas hakkan kuumaksu ka maksma....

ja kas keegi teab kuskohast siit siseputsasid saaks osta?? Mõtlen miskeid odavaid...

Seal hallis pesuruum ka on v?

Comment

• hotcocacola
                                HTCCACLA
                                • Oct 2008
                                • 14473

krdi, kui tlnasse satun, siis uurin teie trennide kohta :D

Comment

Working...