*** Oktoobri Ohvtopik -- Ametlik leveldamiskuu! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kalkaan
    Jube Noob
    • Oct 2008
    • 187

Re: *** Oktoobri Ohvtopik -- Ametlik leveldamiskuu! ***

Algselt postitas Rage
    ehk sisuliselt.. sinu kaotus võites suuremat raket makstes väheneb rakebacki % võrra.. ehk sisuliselt ikkagi kaotad..

EDIT: lmao.. hea lause tuli kokku.. enivei.. saad rohkem rakebacki küll.. aga see on ainult protsentuaalne osa suuremast rakest mida maksad..
    Kui mul on pappi mängimiseks 40K EEK, mängiks $ laudades, 60K kodumaisega läheks aga eurolaudade peale üle :)

Comment

• leits
      Hundinui
      • Apr 2009
      • 9562

paha paha kuu

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Codecci
        OOP ma küll ei näe põhjust teha 2.2x 4bet, sest mida väiksem 4betsize seda suurema tõenäosusega villain callib... Positsioonis 2.2x standard obv.
        Ja üldse 6-maxis ja full ringis SB-lt jumala mõttetu BB-d varastama minna imo, sest positsiooni pole. Totaalsete moranite vastu obv võib kes alla ATo ei calli, aga kui vastasel vähegi ajuraasu siis SB-lt varastamises ma ei näe mõtet.
        Mida vittu nagu? SB-lt BB varastamine on kõige kasulikum steal Holde'mis, sest nüüd kui sa avad 3BB, siis sa riskid 2BB-ga, et võita 1.5BB. Kui avad minraisega (mida ma teen ka päris tihti) riskid 1BB-ga, et võita 1.5BB!!!!!!!! Seda saad teha tõenäoliselt kasumlikult iga kahe kaardiga, kui BB-l istub bot, kes ei adjusti.

Ning minu põhjendus väikese 4beti peale on see, et SB vs BB olukordades 4bet bluffitakse väga vähe ja stäkitakse väääääääääga lightilt. Kui BB on regular mängija, siis normaalne mängija teeb ületõste tugevate ja hästi nõrkate kätega (tugevad: TT+, AQ+ <-- for value obv; K4s, 68o, J7s <--- Nõrgad, for bluff obvious) seega kui ma panen 4beti, siis a) nad shovevad (valuerange) b) nad foldivad (nõrgad käed). Nad ei saa callida su 4beti J7s või 68o-ga. Kõik keskmised käed - SC-d, suited ässad, ässad keskmiste+ kickeritega, pildi kaardid, paarid, pildikaardi - nendega reeglina callitakse, sest nendega 3bettimine on totaalne käe raiskamine.

Siin käes ma totaalselt eksisin, sest see moron pani 3beti 78s, mis on halb mäng ja 4beti callimine ei ole ka hea mäng. Sellist mängu võiks teha ainult ülideep stäkkidega. Seega ma leian, et väike 4bet on sitaks parem, kui suur 4bet ja seda juhul, kui mängija jagab kaartide tugevusest. Väikestes limiitides ärge seda tehke, sest mängijaid on liialt halvad ja ei saa ise ka aru, miks nad ses teevad.

Comment

• lenC
          Administraator
          • Oct 2008
          • 6440

Algselt postitas ranka
          Kui avad minraisega (mida ma teen ka päris tihti) riskid 1BB-ga, et võita 1.5BB!!!!!!!!
          riskid 1,5-e bb-ga siiski

Comment

• variatsioon
            Pokkeritark
            • Nov 2008
            • 5849

ma tiltin ühe teisi tilteriga preagu unibet NL100 6maxis.. nii et kes tahab easy money siis otsige mind ülesse

Comment

• Kris
              Grinder
              • Mar 2009
              • 860

miks postimees koomas on?

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas lenC
                riskid 1,5-e bb-ga siiski
                Yeah my bad, mõte sama - riskid 1 osaga, et võita 1 osa. Random kaartide vastu päris hea.

Kas keegi täna õhtult - homme hommikul Tallinn-Pärnu ei liigu? Ei viici bussiga sõita ja pole autot Tallinnas.

Comment

• Madis Very
                  Bännitud
                  • Aug 2009
                  • 2951

Algselt postitas Kris
                  miks postimees koomas on?
                  all fine

kasuta adblocki :P

Comment

• lenC
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 6440

Ja imo on Ranka PF mäng veits imelik, väited nagu "87s-ga 3-bettimine on halb mäng" ja kõik, mis ESTPatricku käteteemades on suht mööda imo.

Ideaalis sa teed enda ranged võimalikult laiaks, maksimaalselt laia on 3-bet handide range samaks teha, mis callimise range. Aga neid ei pea sama frequencyga tegema. Ehk KQo-ga BB-l võiks näiteks 90% callida ja 10% 3-bettida, AK-ga 90% 3-bettida ja 10% callida, TT 70% 3-bettida ja 30% callida jnejnejne

Ma ei mõtle, et "nüüd on sekundiseier käel see, et ma pean 3-bettima", pokker on siiski liiga situatsioonipõhine, aga ühes situatsioonis võiks mängu maksimaalselt mixida, et nii kerge readida poleks.

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bG8Y4BUKF3I[/youtube]

Comment

• variatsioon
                        Pokkeritark
                        • Nov 2008
                        • 5849

fake?

fake because if you look at the driver she is looking straight out the front the whole time. rememeber right hand drive. watch and you will see

Comment

• hotcocacola
                          HTCCACLA
                          • Oct 2008
                          • 14473

Algselt postitas Rage
                          [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bG8Y4BUKF3I[/youtube]
                          unreal :D

Comment

• leits
                            Hundinui
                            • Apr 2009
                            • 9562

coca alimendid said k2tte?

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas lenC
                              Ja imo on Ranka PF mäng veits imelik, väited nagu "87s-ga 3-bettimine on halb mäng" ja kõik, mis ESTPatricku käteteemades on suht mööda imo.

Ideaalis sa teed enda ranged võimalikult laiaks, maksimaalselt laia on 3-bet handide range samaks teha, mis callimise range. Aga neid ei pea sama frequencyga tegema. Ehk KQo-ga BB-l võiks näiteks 90% callida ja 10% 3-bettida, AK-ga 90% 3-bettida ja 10% callida, TT 70% 3-bettida ja 30% callida jnejnejne

Ma ei mõtle, et "nüüd on sekundiseier käel see, et ma pean 3-bettima", pokker on siiski liiga situatsioonipõhine, aga ühes situatsioonis võiks mängu maksimaalselt mixida, et nii kerge readida poleks.
                              87s 3bettimine on halb mäng BvB olukordades või üldse olukordades, kus mängijate käe vahemik on lai. 87s on lihtsalt nii hea postflop value ja PF 3bettimisega raiskad sa selle value ära. Täpselt sama mõttega sa ei 3beti ju mitte kunagi BB-lt SB avangut 55-ega (100BB stäkkidega) vaid callid, et hittida kolmik (mis on esmane) või siis floatida sobival laual ning viia käsi SD-le või hoopis vastane üle mängida. Kui sa 3betiks PF siis sa raiskad käe, millel on suurepärane value postflopis lihtsalt ära. 87s 3bettimine tuleb kõne alla, kui oled OOP ja kaitsed blaindi (ja ka siis ei oleks call halb IMO), IP mulle ei meenu mitte ühtegi kohta, kus ma 87s teeks 3beti 100BB stäkkide juures.

Teisest lõigust ma ei saanud täpselt aru. Vist mõtled seda, et kui näiteks korra 1000 korra kohta teed 3beti 87s, käsi läheb SD-le siis vastane teab, et sa 3betid teda selliste kätega? Kui jah, siis ma ei vaidle vastu aga ei näe ma ka eriti mõtet sellise mängu jaoks, sest isegi kui vastane teab, et sa ei 3beti IP mitte kunagi 87s siis ta teab, et sa 3betid teda 87o-ga (sest sellel käel ei ole piisavaltpostflop valuet) ning 456 laud võib anda ikka vastasel suurema rea. Poti mastid katavad ära käed J7s, Q4s jne.

Ning mängijad jälgivad vastaste konkreetseid käsi väga vähe. FR isegi osad head mängijad ei ava UTG-lt 22-ega aga paljud ei saa neilt seda kätt rangest välja võtta, kuna nad ei ole uurinud ta konkreetset ranget.

ESTPatricku käed mulle ei meeldinud ja ütlesin ka, et mis ei meeldi.

Comment

• hotcocacola
                                HTCCACLA
                                • Oct 2008
                                • 14473

jap, alimendid käes (nov. alguses võid lapsi vaatama tulla)

Comment

Working...