*** Oktoobri Ohvtopik -- Ametlik leveldamiskuu! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

*** Oktoobri Ohvtopik -- Ametlik leveldamiskuu! ***

ESSA
  • Dogers
    Pokkerihai
    • Dec 2008
    • 2500

Re: *** Oktoobri Ohvtopik -- Oh seda Ohktoobrit! ***

joppas :D

Comment

• lenC
      Administraator
      • Oct 2008
      • 6440

Comment

• vapsik
        Klubi Liige
        • Apr 2009
        • 5462

Kas juba on aasta täis foorumil?

Igastahes õnnitlused rankale ja Tigranole, et nii lühikese ajaga oled nii paljude asjadega hakkama saanud ning loomulikult ka minu tänusõnad Teile ja paljudele teistele siin foorumis, tänu kellele olen vähem kui aastaga saanud täisdonkist võitvaks mängijaks (vähemalt ise arvan nii, sest juba teist kuud järjest on kasum üle 1000$).

Comment

• PokerDevil
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1177

Omg, 4-man HU's vastane võitis 7 out of 7 all inni olles igal pool taga VÄHEMALT 60/40.

Fuck math and odds and statistics.

Comment

• hotcocacola
            HTCCACLA
            • Oct 2008
            • 14473

alustasin oktjaabrit:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• hoss23
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 2551

Suurem osa jäi küll Septembri kuusse, aga siiski sai nats grinditud. Täpsemalt 19001 kätt päevaga

Comment

• Keiss
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 1592

Algselt postitas Vapsik

Igastahes õnnitlused rankale ja Tigranole, et nii lühikese ajaga oled nii paljude asjadega hakkama saanud ning loomulikult ka minu tänusõnad Teile ja paljudele teistele siin foorumis
                Jes Jes!!

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Vapsik

Igastahes õnnitlused rankale ja Tigranole, et nii lühikese ajaga oled nii paljude asjadega hakkama saanud ning loomulikult ka minu tänusõnad Teile ja paljudele teistele siin foorumis, tänu kellele olen vähem kui aastaga saanud täisdonkist võitvaks mängijaks (vähemalt ise arvan nii, sest juba teist kuud järjest on kasum üle 1000$).
                  Oh sa jutt ongi ju täna juubel - aasta täis!

Comment

• hotcocacola
                    HTCCACLA
                    • Oct 2008
                    • 14473

Ühel õhtul möödunud nädalal hakkasime mina ja tüdruksõber end voodisse sättima. Hakkas juba tunduma, et läheb seksiks, kui ta korraga ütles: "Ma ei tunne, et tahaks. Tahaksin, et sa mind lihtsalt hoiaksid
                    natuke."Ütlesin: "MISASJA??!! Mis see siis nüüd on?!' Nii ta siis ütles sõnad, mida iga poisssõber siin planeedil lausa vihkab
                    kuulda: " Sa lihtsalt ei taju minu naiselikke emotsionaalseid vajadusi
                    piisavalt, et ma saaks rahuldada sinu mehelikke füüsilisi vajadusi." Minu hämmeldunud vaatele reageeris ta üteldes: "Kas sa ei võiks mind armastada selle eest, kes ma olen, mitte selle eest, mida ma sinu heaks magamistoas teen?"
                    Mõistes, et midagi sel ööl ei toimu, jäin magama.Järgmisel päeval võtsin töölt vaba päeva, et veeta temaga aega. Me läksime välja lõunatama ja siis shoppama ühte suvalisse suurde poodi. Ma kõndisin temaga ringi, kuni ta proovis mitut erinevat kallist kostüümi.Ta ei suutnud otsustada, millist võtta, nii ma ütlesin, et võtame siis kõik.Ta tahtis uusi kingi oma uute riiete juurde, ma ütlesin: "Võtame igaühe
                    juurde ühe paari."Läksime juveeliosakonda, kus ta valis välja ühed teemant kõrva-rõngad. Ma ütlen teile, ta oli nii erutatud. Ta vist mõtles, et vaid veidi veel ja ma olen omadega läbi. Arvan ta üritas mind proovile panna, sest ta küsis veel üht tennise käevõru, kuigi ta ise tennist ei mängi.Ma arvan, ma hämmastasin teda kui ütlesin vaid. "See sobib, kallis." Ta oli peaaegu seksuaalset rahuldust saamas kõigest sellest erutusest.
                    Ootusärevalt naeratades ütles ta lõpuks: "Ma arvan, see on kõik, kallis.
                    Lähme kassasse." Ma suutsin end vaevu talitseda, kui poetasin: "Ei kallis. Ma ei tunne, et tahaks."Ta nägu läks täiesti plassiks, kui ta küsis: "Mida?" Siis ütlesin: "Kallis! Tahan, et sa lihtsalt hoiaksid seda kraami natuke. Sa lihtsalt ei taju minu mehelikke rahalisi vajadusi piisavalt, et ma saaks rahuldada sinu naiselikke shoppamise vajadusi."Ja just siis, kui tal oli ilme nagu ta hakkaks mind kohe tapma, ma lisasin: "Miks ei võiks sa mind armastada selle eest, kes ma olen, mitte selle eest, mida ma sulle osta võin?"Nagu te isegi mõistate, tol õhtul ma seksi ei saanud . aga vähemalt see tibi
                    teab, et ma olen tast targem.

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

kuhu Nozzu kadunud on???

Comment

• pikk28
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 6695

õnne kõigile kasutajatele. tänud põhi ässadele rankale, tigranole, lencile ja estpätrickule.

Comment

• PokerDevil
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1177

Allways works against a bad player/semi-blufftard. Nagu see siin.
                          Ship the 4-man.

Dealt to DareDevil-G [9h Qd]
                          A4aQt: calls 30
                          DareDevil-G: checks
                          *** FLOP *** [Qh Ks Kh]
                          A4aQt: checks
                          *** TURN *** [Qh Ks Kh] [Qc]
                          A4aQt: checks
                          *** RIVER *** [Qh Ks Kh Qc] [Qs]
                          DareDevil-G: bets 3220 and is all-in
                          A4aQt: calls 2660 and is all-in
                          Uncalled bet (560) returned to DareDevil-G
                          *** SHOW DOWN ***
                          DareDevil-G: shows [9h Qd] (four of a kind, Queens)
                          A4aQt: shows [6s 4s] (a full house, Queens full of Kings)

Comment

• Supsti
                            Grinder
                            • Dec 2008
                            • 863

Algselt postitas hotcocacola
                            Ühel õhtul möödunud nädalal hakkasime mina ja tüdruksõber end voodisse sättima. Hakkas juba tunduma, et läheb seksiks, kui ta korraga ütles: "Ma ei tunne, et tahaks. Tahaksin, et sa mind lihtsalt hoiaksid
                            natuke."Ütlesin: "MISASJA??!! Mis see siis nüüd on?!' Nii ta siis ütles sõnad, mida iga poisssõber siin planeedil lausa vihkab
                            kuulda: " Sa lihtsalt ei taju minu naiselikke emotsionaalseid vajadusi
                            piisavalt, et ma saaks rahuldada sinu mehelikke füüsilisi vajadusi." Minu hämmeldunud vaatele reageeris ta üteldes: "Kas sa ei võiks mind armastada selle eest, kes ma olen, mitte selle eest, mida ma sinu heaks magamistoas teen?"
                            Mõistes, et midagi sel ööl ei toimu, jäin magama.Järgmisel päeval võtsin töölt vaba päeva, et veeta temaga aega. Me läksime välja lõunatama ja siis shoppama ühte suvalisse suurde poodi. Ma kõndisin temaga ringi, kuni ta proovis mitut erinevat kallist kostüümi.Ta ei suutnud otsustada, millist võtta, nii ma ütlesin, et võtame siis kõik.Ta tahtis uusi kingi oma uute riiete juurde, ma ütlesin: "Võtame igaühe
                            juurde ühe paari."Läksime juveeliosakonda, kus ta valis välja ühed teemant kõrva-rõngad. Ma ütlen teile, ta oli nii erutatud. Ta vist mõtles, et vaid veidi veel ja ma olen omadega läbi. Arvan ta üritas mind proovile panna, sest ta küsis veel üht tennise käevõru, kuigi ta ise tennist ei mängi.Ma arvan, ma hämmastasin teda kui ütlesin vaid. "See sobib, kallis." Ta oli peaaegu seksuaalset rahuldust saamas kõigest sellest erutusest.
                            Ootusärevalt naeratades ütles ta lõpuks: "Ma arvan, see on kõik, kallis.
                            Lähme kassasse." Ma suutsin end vaevu talitseda, kui poetasin: "Ei kallis. Ma ei tunne, et tahaks."Ta nägu läks täiesti plassiks, kui ta küsis: "Mida?" Siis ütlesin: "Kallis! Tahan, et sa lihtsalt hoiaksid seda kraami natuke. Sa lihtsalt ei taju minu mehelikke rahalisi vajadusi piisavalt, et ma saaks rahuldada sinu naiselikke shoppamise vajadusi."Ja just siis, kui tal oli ilme nagu ta hakkaks mind kohe tapma, ma lisasin: "Miks ei võiks sa mind armastada selle eest, kes ma olen, mitte selle eest, mida ma sulle osta võin?"Nagu te isegi mõistate, tol õhtul ma seksi ei saanud . aga vähemalt see tibi
                            teab, et ma olen tast targem.
                            HAHA, lugesin esimest korda, ei saanud pihta, lugesin teist korda, ikka ei saanud aru, lugesin kolmandat korda ja panin laginal naerma ;D

Comment

• ActionJackson
                              FPP Pro
                              • Jan 2009
                              • 231

Oh kurja, ongi oktoober.
                              Märkasin alles siis kuupäeva vaadata kui foorumis topicut nägin, sest mõtlesin, et kes siis nüüd keset septembrit juba oktoobri teemat alustas :D

Comment

Working...