6max nurgake

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • isenseven
    Grinder
    • Sep 2009
    • 598

Re: 6max nurgake

Esimeses käes mina raiseks... ja turni bet võiks natuke suurem olla, 1$ või kuskile sinnakanti
    Teises käes oleks flopil teinud pigem check-raise kui check-call, sest ilmselgelt sa seal maha panema kätt ei hakka ja tõmme lauas...aga see ei pruugi õige olla
    Ja statsidest ma vaataksin flop cBeti ja turn cbeti statse, nii fold kui raise jne
    ja ka agro faktorit

Comment

• lennuk
      FPP Pro
      • Dec 2009
      • 298

mina esimeses käes lihtsalt calliksin ,6high flush ei tundu eriti hea raise villaini vastu kes 2 tänavat callib ja siis betib,ilma flushita ta su raise seal ei calli ,ja turnis oleks ilmselt panustamata jätnud (kui just ei ole readi/statte et villain double-barrelile pigem foldib)
      ja isiklikult alla 100 käe eriti peale VPIP/PFR ei vaata ,sest infot ja olukordi vähe.

Comment

• camu
        Super Moderaator
        • Jan 2009
        • 3411

Esimene käsi call. Mingi väike chance on, et tal miski muu asi, kui donk, siis üritab odavalt reppida, ma eriti raises valuet ei näe.
        Teine käsi, kuna infot vähe siis pigem raske. Call ja fold on riveris tegelt 50-50 minu arvates. Samas ainukesed käed mida me ei biidi on kx ja setid. Vaadates boardi, siis pigem call. Aga ma ei imesta, kui me siin päris suurel osal beat oleme.

Comment

• I R Baboooon
          FPP Pro
          • Jan 2010
          • 235

Esimeses käes callisingi ja näitas AQ, vaevalt raisedes ta callinud oleks, kuigi chatis ütles, et üritas flushi reppida, äkki oleks shovenud, kes teab:D
          Teises käes kui juba turni callisin siis nii blank riveri peale foldida ei tahtnud, aga näitas AA, päris hea read pidi olema, et nii suurelt ja kindlalt valuet võttis.

Comment

• camu
            Super Moderaator
            • Jan 2009
            • 3411

Algselt postitas I R Baboooon Vaata postitust
            Teises käes kui juba turni callisin siis nii blank riveri peale foldida ei tahtnud, aga näitas AA, päris hea read pidi olema, et nii suurelt ja kindlalt valuet võttis.
            Seal ongi viga juba preflopis. Mulle see call seal üldse ei meeldi.

Comment

• I R Baboooon
              FPP Pro
              • Jan 2010
              • 235

Sellises olukorras tuleks AQ siis minema juba visata? Kui preflop 3beti lasen, siis millegi halvemaga nad seda küll ei calli ja tulemus oleks sama enam-vähem?

Comment

• rrrr
                Grinder
                • Nov 2008
                • 904

Algselt postitas Kloonike Vaata postitust
                VPIP ja PFR peaks sõltuma vastastest ja mänguoskusest, mitte mingist chartist. Mängi neid käsi, millega kasumit teenid.
                Peale oma järjekordset fail kuud lugesin 6-maxi teema algusest lõpuni läbi ja tekkis paar küsimust. Nimelt alustasin minagi hand charti järgi mängimist (toimis vähemalt kuni NL50-ni) nüüd edasi miskipärast ei toimi. Ilmselt tuleb rohkem keskenduda vastase mängimisele.

Ei viitsinud uut teemat teha. Teemaks oleks vastase mängimine 6-maxis. On teil välja kujunenud mingid viisid mida vaatate ja mille põhjal mingi otsuse teete. Teen ise otsa lahti.

1) Käes on mingi SC, suited gapper või pocket või AT+ või A2-5s JTs - ühesõnaga mitte premium aga siiski mängitav käsi. Enne mind tõstab tüüp kelle fold to 3-bet on 70+ või siis fold to cbet on 60+ siis igal juhul 3-betin. Kui 3-betiga maha ei saa, siis cbetiga ikka saan lisaks on positsioonieelis ning heal juhun näen ära kõik 5 laua peal olevat kaarti.

2) Rushis on tihti tegelasi kes kaitsevad blinde 3betiga lausa >10% juhtudest. Seal 4-betin pre lightilt. Kindlasti peaks jälgima millega ta AI läheb (täna callis 1 donk mu 4-bet AI maha KTs. obv oli mul JT, mis ei saanud abi)

Comment

• Pahvak
                  Pastilaa?? Ei!
                  • Dec 2008
                  • 4431

Aga kas sa ei arva, et fold to cbet stat ei pruugi 3bet potis töötada? Inimesed mängivad tavalist ja 3bet poti erinevalt ja enamik olukordi, mis fold to cbet stati kujundavad, ei ole 3bet potid.
                  Fullstacks have more fun.

Comment

• Poku
                    Bännitud
                    • Mar 2010
                    • 295

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
                    Aga kas sa ei arva, et fold to cbet stat ei pruugi 3bet potis töötada? Inimesed mängivad tavalist ja 3bet poti erinevalt ja enamik olukordi, mis fold to cbet stati kujundavad, ei ole 3bet potid.
                    Olen ka ise sellepeale palju mõelnud ja statistikaid uurinud.
                    Jõudnud senimaani järeldusele et töötab ka 3bet potis selliste vastaste vastu hästi. Ju on asi selles, et nad pole just kõige paremad mängijad või on mass multitablejad kes foldivad lihtsalt kui ei hiti. Ja kui on 3bet pot siis nad ei oska/pole aega uurida sinu mängu ja panevad su automaatselt suure paari peale, sest muuga ju nende arust ei 3betita ja annavad lihtsalt alla. Olen näinud väga madalal flopil foldimas JJ (näitas ja ütles et läks setti püüdma, mu AA/KK vastu) jne. Mõni muidugi leiab calli nupu lihtsamalt ülesse. Parimad flopid nagu ikka on siis üks kõrge ja kaks madalat kaarti.

Comment

• camu
                      Super Moderaator
                      • Jan 2009
                      • 3411

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
                      3bet poti fold to cbet stat on eraldi ka olemas.
                      Selleks muidugi vähe suuremat samplet vaja.

Comment

• Pahvak
                        Pastilaa?? Ei!
                        • Dec 2008
                        • 4431

Algselt postitas camu Vaata postitust
                        3bet poti fold to cbet stat on eraldi ka olemas.
                        Selleks muidugi vähe suuremat samplet vaja.
                        Selle aja peale kui see stat välja kujuneb, on ilmselt endal juba parem ettekujutus villaini 3bet potide mängust.
                        Fullstacks have more fun.

Comment

• bounce
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 865

paluks vähe hinnangut anda just postflop mängule.

vastane tundmatu, 6 kätt ainult

Everest Poker, $0.05/0.10 Hold'em Cash Games, 6 Players
                          Hand Converter by Pokerhand.org

Board:
                          HERO (SB): $10.87
                          holdemhewle3 (BB): $13.30
                          LaFiin (UTG): $5.50
                          bloody_begin (UTG+1): $2.10
                          SuperJuzni (CO): $2.41
                          BAMSTARH.. (Button): $9.42

Dealt to HERO 2 A

Pre-flop:
                          (1 folds), bloody_begin raises to $.20, (2 folds), HERO calls $.15, holdemhewle3 calls $.10

Flop: ($.60) A 2 K (3 Players)
                          HERO checks, holdemhewle3 bets $.35, (1 folds), HERO raises to $1.65, holdemhewle3 calls $1.30

Turn: ($3.90) J (2 Players)
                          HERO bets $1.80, holdemhewle3 raises to $4.20, (1 folds)

kas fold on siin õige või oleks shove parem?
                          Last edited by bounce; 02.08.10, 18:57.

Comment

• KristjanRawk
                            Klubi Liige
                            • Feb 2009
                            • 1133

Isiklikult preflop fold, kuna OOP on seda kätt üsna raske mängida ning pot controli pole.
                            SB pealt peaks ainult 2 varianti olema kas fold või raise.

Kui me oleks aga ise raisenud ning keegi oleks callinud siis prooviks flopis nupud sisse saada, kuna vaevalt AK AA KK meid niisama calliks preflop ning A2'ga vähendame ka vastasel 22 olemise võimalusi.

Ma ise olen microdonk ning see on ainult minu arvamus käest, minu inffi ei tasu tõepähe võtta :D
                            Uurin esimesi päevi käsi.
                            Last edited by KristjanRawk; 02.08.10, 19:05.

Comment

• camu
                              Super Moderaator
                              • Jan 2009
                              • 3411

Minraiset callida pole seal sugugi halb. Betsizengust tundub, et hakkasid turni kartma, imo peaks seal rohkem panema. Peale raiset on olukord veidi niru ning fold ilmselt omal kohal.

Comment

• rasmer
                                Vana Tegija
                                • Oct 2009
                                • 1306

Mõistus otsas kurat.
                                Villain 22/14/2.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

Working...