6max nurgake

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • metsnik
    Õpihimuline Mängur
    • Dec 2008
    • 462

Re: 6max nurgake

45s siiski, kuigi su jutt pädeb, olen nõus. Ja selliseid üritusi võiks jah natuke kõrgemate suited connectoritega teha.

aga mis ma ikka räägin, ma olen kaotav mängija

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

45s on ka sellises olukorras trash ja peaks olema ikka mega readid, et selliseid käsi mängida.

Comment

• metsnik
        Õpihimuline Mängur
        • Dec 2008
        • 462

Minu isiklik probleem on see, et mul on väga raske teisi mängijaid lugeda. No ei oska lihtsalt. Ma mängin oma kaarte, aga mul ei ole õrna aimugi, mis teistel on. S.t. tavaliselt, eks mõnel puhul ikka midagi käitumisest välja loed, aga see on minu mängus puudu, et järgmisele astmele astuda. Aga eks selliseid on veel miljoneid.

Samas mulle meeldivad ka turbod, seega seal ilmselt lugemise võimalused ka teistel veidi vähemaks võetud. V.a. muidugi mingid seasoned prod.

Comment

• ESTPatrick
          Olümpsi Mägi Aivar
          • Nov 2008
          • 5572

vastase raise ütles mulle et tal on nuts, ta ei olnud seda top paariga teinud ja sellest tulenevalt olid mul meeletud implified oddsid, järelikult easy call- mai foldi elusees sellise readiga nii deepina aukuostu -NEVER

Comment

• ESTPatrick
            Olümpsi Mägi Aivar
            • Nov 2008
            • 5572

Algselt postitas ok2aa
            ma oleks foldind PF
            Mina ei suuda

Comment

• ok2aa
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 1903

Algselt postitas ESTPatrick
              Mina ei suuda
              mida sa foldid üldse SB?

Comment

• dabljuu
                Õpihimuline Mängur
                • Oct 2008
                • 494

Peab tunnistama, et sain inspiratsiooni ja tegin katset : preflop 3 - bet 3 4 ja flopis raisisin ka mõnusasti, kui kaht potit maas nägin ja tuli ära mast, Villul võis nägu krimpsus olla ja endal ka natsa piinlik tegelt a no mis teha. Adrenaliini saab. 6- max muidgi kõik see juhtus.

see, et postituse mõte on, et tegelt sellised käed onju - monkey see, monkey do

Kas on mõtet neid postitada üldse :P

Comment

• metsnik
                  Õpihimuline Mängur
                  • Dec 2008
                  • 462

Muuseas, ranka ja teised, kuidas te oleksite üldse villaini asemel riveris oma 2 paariga käitunud ESTPatricku vastu? Eks palju sees juba ja võib olla ammu pot committed flopatud 2 paariga, kuid see äss riveris?

Eks on võimalik Herot alati selle riveri alliniga blufi või näiteks AQ/AJ peale panna, kuid kas ikka calliksite? Kuivõrd kaaluksite varianti, et Hero hittis juba enne paari ässa kickeriga ning riveri ässaga sai ka 2 paari kätte, mis owniks K7 ära? Miks mitte teda näiteks ka AK peale panna, kuigi preflop minraise väike? Või insta call ikkagi?

Comment

• dabljuu
                    Õpihimuline Mängur
                    • Oct 2008
                    • 494

Algselt postitas metsnik
                    Muuseas, ranka ja teised, kuidas te oleksite üldse villaini asemel riveris oma 2 paariga käitunud ESTPatricku vastu? Eks palju sees juba ja võib olla ammu pot committed flopatud 2 paariga, kuid see äss riveris?
                    Tegelt mis siin ikka kommenteerida, minuarust kaks hullu panid hullu omavahel , samas "arenemisruumi" on kõvasti mõlemal poisil , et all inn PF mõlemalt poolt! Sest niipalju on ju outse! ilmselt paari - kolme aasta pärast internetipokker hakkabki nii välja nägema. :D

p.s. tegelt mulle ESTPatricku stiil meeldib, enam vähem mängin ka ise nii, lissalt robot olla on nõme 8)

Comment

• ESTPatrick
                      Olümpsi Mägi Aivar
                      • Nov 2008
                      • 5572

Algselt postitas metsnik

Eks on võimalik Herot alati selle riveri alliniga blufi või näiteks AQ/AJ peale panna, kuid kas ikka calliksite? Kuivõrd kaaluksite varianti, et Hero hittis juba enne paari ässa kickeriga ning riveri ässaga sai ka 2 paari kätte, mis owniks K7 ära? Miks mitte teda näiteks ka AK peale panna, kuigi preflop minraise väike? Või insta call ikkagi?
                      foorumis on need light callid läbi käinud, kuid mai usu et üskski täiemõistusega tüüp tänapäeval foldib 2 paari 6maxis 1/2 blindide juures. eriti kui 100 callida et võita 500$ pot. Minu vastu.

Comment

• Priit
                        Julm Donk
                        • Oct 2008
                        • 70

täpselt nii peabki mängima
                        ja preflop 45s fold?....are U serious? ;D

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas ESTPatrick
                          vastase raise ütles mulle et tal on nuts, ta ei olnud seda top paariga teinud ja sellest tulenevalt olid mul meeletud implified oddsid, järelikult easy call- mai foldi elusees sellise readiga nii deepina aukuostu -NEVER
                          Kus kohas sul need meeletud implied oddsid on? Flopist saame 1:13 implied oddse ning kui vastasel on nuts (2p+), siis meil on ainult 4 outsi ehk 1:11 oddse vaja. Kuna tal on vähemalt 2 paari siis ta teinekord boat upib, samuti teinekord tal ei ole nuts ja bluffib ning me ei saa stacke sisse. Seega meikl ei ole implied oddse flopis ja see call on 100% ajast losing play. Tee, mis tahad aga nii see on.

Ainuke asi, et seda losing playd võib parandada "image", mida saad long runis ära kasutada.

EDIT: Parandan - implied oddsid on 1:16 ja seda on ikka meeletult vähe 1:11 draw juures!

Comment

• ESTPatrick
                            Olümpsi Mägi Aivar
                            • Nov 2008
                            • 5572

ebaoluline, mul on aukuost ja ma ei foldi seda

Comment

• lebovend
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2420

sellega mulle meenub see, kuda miski DONK DONKas 2ra mu vastu mingis DONKrebuyturnas ja ytles: "you have to be a DONK to beat DONKs".

ma ei tea mis ma sellega 8elda tahtsin.

Comment

• ESTPatrick
                                Olümpsi Mägi Aivar
                                • Nov 2008
                                • 5572

nii on. annad actionit saad actionit.

Comment

Working...