6max nurgake

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ok2aa
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 1903

Re: 6max nurgake

Algselt postitas ESTPatrick
    no kui arutada olukord läbi , siis mille peale saab mind panna kui ma olen blindi peal callinud ja rainbow flopil lähen 4bet allinn. miinimum ja ainuke decent draw hanid on 42 ja 46 ja kas ma oleks preflop 42 OOP callinud - sageli mitte seega ainult, 46. ülejäänud käed on setid , 2 paari ja AT ja KT millega nii teeksin + ülepaarid, kuid nendega oleks 3bet PF tulnud seega need langevad pigem välja.

seda arvesse võttes arvestasin et vastane peab mulle suhteliselt head respekti andma kuigi ma olen kerglt loosem, aga mida saab mul sellisel RAINBOW flopil ikka olla mida 45 sarnande käsi biidib?

read oli siiski õige et vastane on nõrk ja tema kätt arvestades oli mul isegi suht coinflip, vastasega oli kerge history full ring mängust kus mälu järgi oli ta suht nit, siin aga üsna agro, stäki sain temalt kui ta callis 5bet allinni 77-ga mu KK ära.

6maxi tuleb ilmselgelt vähe rohkem harjutada 26/19 3bet 6% on küll üsna standard starsis kuid maximumi ma ilmselgelt veel võtta ei oska sellest stiilist, ilmselt lähiajal mängin 6maxi ja proovin oluliselt areneda kuna full ring on suht kuival praegu SNE tegijate tõttu.
    teoorias peaks see nii olema ja toimima aga praktikas callitakse sind 77'ga peaaegu alati ära. olen omal persel järgi proovinud x 100

Comment

• CTXrix
      Grinder
      • Oct 2008
      • 689

Algselt postitas ok2aa
      teoorias peaks see nii olema ja toimima aga praktikas callitakse sind 77'ga peaaegu alati ära. olen omal persel järgi proovinud x 100
      +1

Comment

• ESTPatrick
        Olümpsi Mägi Aivar
        • Nov 2008
        • 5572

järelikult any T on valuebet allinn

Comment

• CTXrix
          Grinder
          • Oct 2008
          • 689

järelikult any T on valuebet allinn
          :D

Comment

• Davy
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1341

no kui arutada olukord läbi , siis mille peale saab mind panna kui ma olen blindi peal callinud ja rainbow flopil lähen 4bet allinn. miinimum ja ainuke decent draw hanid on 42 ja 46 ja kas ma oleks preflop 42 OOP callinud - sageli mitte seega ainult, 46. ülejäänud käed on setid , 2 paari ja AT ja KT millega nii teeksin + ülepaarid, kuid nendega oleks 3bet PF tulnud seega need langevad pigem välja.

seda arvesse võttes arvestasin et vastane peab mulle suhteliselt head respekti andma kuigi ma olen kerglt loosem, aga mida saab mul sellisel RAINBOW flopil ikka olla mida 45 sarnande käsi biidib?

read oli siiski õige et vastane on nõrk ja tema kätt arvestades oli mul isegi suht coinflip, vastasega oli kerge history full ring mängust kus mälu järgi oli ta suht nit, siin aga üsna agro, stäki sain temalt kui ta callis 5bet allinni 77-ga mu KK ära.

6maxi tuleb ilmselgelt vähe rohkem harjutada 26/19 3bet 6% on küll üsna standard starsis kuid maximumi ma ilmselgelt veel võtta ei oska sellest stiilist, ilmselt lähiajal mängin 6maxi ja proovin oluliselt areneda kuna full ring on suht kuival praegu SNE tegijate tõttu.
            Kas tõesti sellisel boardil lähed setiga hulluks? Või on see metagame kompetentsete vastaste vahel, "ma tean, et ta teab, et sellisel boardil ma ei mängiks setti nii, seetõttu mängingi praegu setti for straight up value, kuna ta ei usu mind, siis callib ta mind niikuinii mid pair+ ära"

77 c 5 bet shove ? Ilmselgelt mees tiltis ja seetõttu sellised moovid ebavajalikud IMO .... või on see jälle selline teema...ta teab, et ma tean, et ta callib ülilightilt, seetõttu peaks ta siin mu all innile respecti andma....

but im a fish ... what do i know...:)

Comment

• ESTPatrick
              Olümpsi Mägi Aivar
              • Nov 2008
              • 5572

vastane on regular, kunagi ei tea kui andekas ta on, kuid tildis ta kindlasti ei olnud minumeelest, me koos mänginud nl100 kunagi - ma küll ei mäleta mida ma talle tegin kuid ta ei foldinud ühtegi minu 3beti preflop ja üldse olid meil suured potid, ma lihtsalt ei uskunud et ta tabas seda floppi, sest peale T olidki tal väiksed suited connectorid ja arvasin et kui saan ise suruda siis on ta võimeline need foldima.

Comment

• Lutzky
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 1829

Mine heaga tagasi fullringi:P.

L.

Comment

• CTXrix
                  Grinder
                  • Oct 2008
                  • 689

vastane on regular, kunagi ei tea kui andekas ta on, kuid tildis ta kindlasti ei olnud minumeelest, me koos mänginud nl100 kunagi - ma küll ei mäleta mida ma talle tegin kuid ta ei foldinud ühtegi minu 3beti preflop ja üldse olid meil suured potid, ma lihtsalt ei uskunud et ta tabas seda floppi, sest peale T olidki tal väiksed suited connectorid ja arvasin et kui saan ise suruda siis on ta võimeline need foldima.
                  Ära Lutzky sõnu küll kuula, aga sellega pead jah arvestama, et ikka rämedalt callitakse maha shorthandedis - nii palju respecti, kui full ringis, ei saa kõige nitim nit in the whole of nitdom siin kunagi.

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas CTXrix
                    Ära Lutzky sõnu küll kuula, aga sellega pead jah arvestama, et ikka rämedalt callitakse maha shorthandedis - nii palju respecti, kui full ringis, ei saa kõige nitim nit in the whole of nitdom siin kunagi.
                    Ou. Kuidas sa ta saab sind maha callida, kui tal 90% ajast ei ole mitte midagi?

See käsi on minu arvates standard "ülemängimise käsi: Estpatrick shovega ütles villainile: Ma tean, et sul ei ole mitte midagi ja ma tean, et sa ka tead, mul ei ole mitte midagi aga sa lihtsalt ei saa õhuga callida! Ja osad panevad siin ka bottom paari maha. Ja kui nad ei pane, siis note külge ja hakka seda abusema - full ringis on selliseid vendi küll ja küll ja väga lihtne on kuival boardil kasutada yeti theoreemi ära.

Comment

• CTXrix
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 689

Algselt postitas ranka
                      Ou. Kuidas sa ta saab sind maha callida, kui tal 90% ajast ei ole mitte midagi?

See käsi on minu arvates standard "ülemängimise käsi: Estpatrick shovega ütles villainile: Ma tean, et sul ei ole mitte midagi ja ma tean, et sa ka tead, mul ei ole mitte midagi aga sa lihtsalt ei saa õhuga callida! Ja osad panevad siin ka bottom paari maha. Ja kui nad ei pane, siis note külge ja hakka seda abusema - full ringis on selliseid vendi küll ja küll ja väga lihtne on kuival boardil kasutada yeti theoreemi ära.
                      Kergemalt ja sitemate kätega callitakse selliseid metashove muuve, ESTpatricku näide on ekstreem, obv.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas CTXrix
                        Kergemalt ja sitemate kätega callitakse selliseid metashove muuve, ESTpatricku näide on ekstreem, obv.
                        Tahad väita, et keskmine 100NL regular callib sind siin äss kõrgega?

Comment

• Lutzky
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 1829

Algselt postitas CTXrix
                          ESTPatrick kuulab mind alati. Ma olen tema master. Või oli see vastupidi...

L.

Comment

• ESTPatrick
                            Olümpsi Mägi Aivar
                            • Nov 2008
                            • 5572

Algselt postitas CTXrix
                            selliseid moove callitakse HARUHARVA. Punkt.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Yeah.

Täpselt minu mõte! Oleks pannud täpselt sama käe aga vastupidi, et ESTpatrick on villain, kes callib ja kellel on viite paar oleks kõik öelnud, et donkis play, et väga halb call.

Oleks tegu 1000NL käega, siis saaks aru, et miski metagame aga 100NL keegi ei mõtle nii kõrgelt ja folditakse väga kergelt top paarid ja isegi ülepaarid.

Comment

• CTXrix
                                Grinder
                                • Oct 2008
                                • 689

Loogišš, et selliseid asju tihti ei callita, aga minu point oli, et shorthandedis callitakse üldiselt lightimalt, kui FR. Nagu juba ütlesin, ei käinud see kommentaar konkreetse käe kohta, kus loomulikult paneb villain 90% ajast käe maha. Lihtsalt - olles vaadanud ESTPatricku videosid (ps! kudos nende tegemise eest - huvitav vaatamine) tahtsin märkida, et SH oleks kasumlik veidi bluffimist maha keerata. Tegelen ise selle ülemängimise probleemiga pidevalt ja SH on see tulem pikas perspektiivis parimal juhul nullmärgiga.

Comment

Working...