***FC Pokkeriprod*** trennid K 19:00 Kalevis ja P 20:30 Männikul

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • muruntau
    • Jan 2009
    • 4325

Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn teisip 20.00. ja neljap 20.00.

Algselt postitas pennu1 Vaata postitust
    Hei. Sain aja Kalevisse. Kohtuniku ja staadioni maksame pooleks ehk siis 45€ per team(staadion 70€+20€ kohtunik).
    Hind on soodne, kuna staadioni omanik on omajope.

Kas sobib 14.07 kell 20.30 vile?

Selline kiri siis?..sobib? Muru kiire vastus
    Sobib, võib lukku panna!

Teise sõpaka kohta nii kindel ei oleks, meil võib tekkida raskusi sõprusmänguks inimeste kokku saamisega väljaspool Tallinna nii suvisel ajal ja kaks sõpakat kolme päeva jooksul eriti hea ei ole. Kuigi Kiiuga tahaks pelada küll ja iseenesest võiks nendega mängu teha ju.

Edit: Kiiuga võiks orgunnida midagi ülejärgmiseks nädalaks, ma esmaspäeval uurin variante.

Comment

• pennu1
      Jube Noob
      • Apr 2011
      • 116

Eston Villa vs. Fc Pokkeriprod
      14.07 kell 20:30 Kalevis
      meeskond peab maksma kamba peale 45 euri.
      Kes tuleb? :D

Comment

• nikitheone
        Mr. Puujalg
        • Aug 2009
        • 6446

tavai, rahakott siia ehk ma tulen jap
        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• pastilaa
          kuum poiss
          • Apr 2009
          • 7518

järgmine nädal lõuna-eestis puhkamas, seega ei saa osaleda kahjuks.

Comment

• The_Meer
            Grinder
            • Apr 2010
            • 765

Teeme nii, et kaotaja maksab yrituse:P

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas inward Vaata postitust
              Oii seda mängu tahan näha. Pooled sõbrad/tuttavad mängivad seal meeskonnas. Väga keeruliseks läheb teil, võin siseinfi jagada :D
              Siis jube vähe sõpru/tuttavaid sul, kui poole sinu sõpruskonnas ühes jalgpalli tiimis.

Algselt postitas The_Meer Vaata postitust
              Teeme nii, et kaotaja maksab yrituse:P
              Ma arvan, et FC Pokkeriprod ei ole veel nii kõva meeskond, et sellist luksust lubada.

Comment

• inward
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 6275

**** trollid raisk :D

Comment

• muruntau
                  • Jan 2009
                  • 4325

Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn teisip 20.00. MÄNG neljap 20.30.

Meelis, Wismarist pakuti sõprusmänguks statat €60'ga (Kalev €70), peale seda, kui nad olid pakkunud €90 ja ma ütlesin, et saame Kalevis odavamalt. Hetkel on natuke hilja vbla muuta staadionit, aga kui näed seda kiirelt, siis võiksid pakkuda Eston Villale välja selle variandi. Algusaeg oleks 20.00. või 20.30. Kui ei jõuta reageerida, pole muidugi hullu, teeme Kalevis nagu plaanitud.

Edit: Ja muidugi üritame kõik ikka tulla mängule, see on viimane tuleproov enne liiga teist poolt. Ma võtan särgid kõik kaasa ja anname peale mängu need Joosepile, kes need kiirelt ära peseb ja printimisse viib.

Comment

• nikitheone
                    Mr. Puujalg
                    • Aug 2009
                    • 6446

neljap tulen, täna ei tule - sain mingi rõveda külmetuse nv ja ei taha seda suurendada
                    &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• pennu1
                      Jube Noob
                      • Apr 2011
                      • 116

juba eelnevalt pakkusin neile wismarit ja mulle vastati nii "See on liigeste surm, wismari ma mõtlen." :D
                      Ma kardan et nad tahaksid ikkagi teha kalevis,nii nagu jäi

Edit: Ja veel küsimus. Mis me Kiiu satsiga teeme?? kas ütlen neile ära või soovib keegi ka enne sügis ringi nendega mängida?

Comment

• muruntau
                        • Jan 2009
                        • 4325

Okei, mis seal ikka, jääb nii.

Comment

• kait
                          Julm Donk
                          • Mar 2011
                          • 68

Algselt postitas pennu1 Vaata postitust
                          "See on liigeste surm, wismari ma mõtlen."
                          Kusjuures nii ongi, peale iga trenni mõtlen, et kuu aega enam ei mängi. Ilmselt on asi mu nõrkades jalgades, aga varsti tuleb sunnitud puhkus sellest statast võtta kohe kindlasti.

Ehk peaks mõtlema päris muru peal mängimisele? Kas Tallinnas on üldse sellist võimalust amatööridel?

Comment

• Max
                            Õpihimuline Mängur
                            • Dec 2010
                            • 339

Egas see Wismar on küll põlvede surm. Osad kannatavad rohkem osad vähem. Isegi olen hetkel iga Teisip ja Neljap murupeal trenni teinud aga Pärnumaal. Algul põlved valutasid veel aga nüüd juba suht ok. Pikas perspektiivis on hea jalgadele

Comment

• veeretas
                              • Apr 2010
                              • 412

natuke uurisin ja kadrioru staadionil saaks harjutusväljakul (ca 6800m2; peaväljak on 7500 m2 ) trenni teha 36 euri tund ja 1/2 väljakul 24 euri tund. Mai mäleta mis meil wismaris oli aga võiks kadriorus näiteks 1/2 väljakul ühe proovitrenni teha mingi aeg.

väike pilt kah http://www.kadriorustaadion.ee/?id=1...=show_in_popup
                              Last edited by veeretas; 12.07.11, 21:09.

Comment

• Max
                                Õpihimuline Mängur
                                • Dec 2010
                                • 339

Enne Ambla ja Tapa mängu oleks üx trenn enne hea murul teha sis saaks mehed murutunnetuse kätte.

Comment

Working...