***FC Pokkeriprod*** trennid K 19:00 Kalevis ja P 20:30 Männikul

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pennu1
    Jube Noob
    • Apr 2011
    • 116

Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn teisip 20.00 @ W kunst, trenn neljap 20.00 @ W kunst

Algselt postitas raunsz Vaata postitust
    Ma olin täna täiega pask, aga ei ütle, et ei ei pingutanud. Paar olukorda jäin mõttetult seisma küll.

Enamus söödud mis mulle tulid, ei olnud väga jalga ja sp ei saanud ma neid hästi omaks. Eks on halvemaid päevi jne... Nüüd varsti kui kool läbi, võtan end rohkem kokku (individuaalsed jooksud, ujumine, käin lööke harjutamas jne).

Pastilaa sekkus väga hästi mängu. Midagi väga kurta ei saa, vastane domineeris. Samas on vigu ja üksteise mittemõistmist. Ajapikku tulevad ka tulemused.
    Raunts,ära kritiseeri end nii palju,kõigil on halbu päevi,mina usun sinusse ma näen kuidas sa trennis arenenud oled,trennis sa oled viimasel ajal super,omaks võtud ja söödud on super..mängudel tuleb lihtsalt see kartus/närv maha rahustada ja saad hakkama

Comment

• PraS
      Julm Donk
      • Jan 2011
      • 65

Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn teisip 20.00 @ W kunst, trenn neljap 20.00 @ W kunst

Pokkeriässad, ma ei tule siis sel nädalal teie trenni ja saate rahulikult sõjaplaani sättida mu koduklubi vastu :D

Comment

• pennu1
        Jube Noob
        • Apr 2011
        • 116

Algselt postitas PraS Vaata postitust
        Pokkeriässad, ma ei tule siis sel nädalal teie trenni ja saate rahulikult sõjaplaani sättida mu koduklubi vastu :D
        Loodan et meie vaheline mäng tuleb puhas.olen sinuga teinud "tantsud tähtedega":D:D...igiliikuri ja ambla mängus keesid natukene üle:D..loodan et annad mulle võimaluse ka kõvasti pingutada,ilma vägivallata :D

Comment

• jozik
          Õpihimuline Mängur
          • Mar 2011
          • 437

Tundub, et Muruntau hakkab väsima lootmast. Mees, kellel olid alati enne mängu huvitavad ennustused, on kuidagi tuhmunud. Eilne mäng oli lihtsalt üks ebaõnn teise otsa. Järgmine mäng katsub õnnega paremini läbi saada ja pigem maksma panna oma osavused.

Ärge kaotage lootust

Joosep

Comment

• muruntau
            • Jan 2009
            • 4325

Ma lootmast ei väsi, aga sama energiaga võistkonna nimel ei rabele küll, mis hooaja alguses ja varem. Suuresti seetõttu, et olen pokkeri tõsisemalt kätte võtnud, osalt vbla tõesti ka oodatust veidi kehvemate tulemuste tõttu. Ei oska veel aega nii hästi planeerida, et pokker + jalka oleks tipptopp. Enam ei viitsi ka pikemaid mängude kokkuvõtteid ja eelvaateid teha (äkki keegi teine võtab selle enda peale?), samuti pole midagi motiveerivat enne mängu ammu rääkinud. Eks üritan paremini edaspidi, aga hetkel pole võistkond prioriteetidest kõrgeimal kohal. Enda tavapärased ülesanded täidan ära, aga midagi väga uut ja huvitavat praegu välja ei mõtle tõenäoliselt.

Comment

• pastilaa
              kuum poiss
              • Apr 2009
              • 7518

Loogiline, et Muru kõike ei jõua. Aga õnneks on ka Jozikul süda/häälepaelad õiges kohas - nagu viimasel mängul näha/kuulda oli! Kõva värk!

Comment

• pennu1
                Jube Noob
                • Apr 2011
                • 116

Joosep treeneriks!!!! :D

Comment

• jozik
                  Õpihimuline Mängur
                  • Mar 2011
                  • 437

palju mehi üldse on homme trenni tulemas?

Comment

• pastilaa
                    kuum poiss
                    • Apr 2009
                    • 7518

Algselt postitas jozik Vaata postitust
                    palju mehi üldse on homme trenni tulemas?
                    hetke seisuga tulija.

Comment

• veeretas
                      • Apr 2010
                      • 412

trenni tulija.
                      Mängust siis niipalju, et pärast arutasime staadioni kõrval, et neil 7-st väravast vaid 1-2 tükki olid vastastel sellised, mida mitte kuidagi ei oleks saanud ära hoida, ülejäänud olid meie prohmakad. Ise mängisin pearolli neist ca kolmes. Positiivne on see, et sain liigas jala nüüd valgeks:)

Comment

• nikitheone
                        Mr. Puujalg
                        • Aug 2009
                        • 6446

tulija
                        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Max
                          Õpihimuline Mängur
                          • Dec 2010
                          • 339

Vaatan kuidas kaelaga lood, aga sellist väikest trenni saan vb juba kaasa teha. Arvatvasti kohal. Omme Fääri-Eesti mäng ka vist

Comment

• pennu1
                            Jube Noob
                            • Apr 2011
                            • 116

Näe Joosep,see ongi minulik penalt,mis ei taha mul välja tulla tavaliselt

Comment

• jozik
                              Õpihimuline Mängur
                              • Mar 2011
                              • 437

sa ei pane piisaval keha peale löögile. Nii lihtne see ongi

Comment

• raunsz
                                Vana Tegija
                                • Jan 2010
                                • 1492

Ma ei tule homme kahjuks.

Comment

Working...