***FC Pokkeriprod*** trennid K 19:00 Kalevis ja P 20:30 Männikul

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Reix
    Julm Donk
    • Apr 2011
    • 37

Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn teisip 28.06. 20.00. ja 05.07. 20.00.

paar venda jäid veel mulle kõrva et vict tahaksid tulla keda sa praegu ei nimetanud, aga ei mäleta täpselt kes:D:D:D
    aga igatahes andke teada kes vähegi siin foorumis käib...rohkem polegi vaja lissalt kas jah või ei, see ei tohiks ju raske olla :)

Comment

• muruntau
      • Jan 2009
      • 4325

Kutsuks üles kõiki, kes meil kunagi trennis on käinud, et kel vähegi huvi Saares jalkut teha võiks kohale tulla sõprusmängule FC Küsimärgiga. (09.07 kell 17.00. Kuressaare kunstil). Andke teada kas siia või FB'sse enda huvist ja saab ühise sõidu kokku klappida.

Panin ka FB'sse üleskutse

Comment

• veeretas
        • Apr 2010
        • 412

Gerdil oli natuke probleeme transpordiga (stardiks Pärnu poolt) aga muidu oli nagu huvitatud.

Comment

• muruntau
          • Jan 2009
          • 4325

Üks asi veel, saatsin Wismarisse kirja seoses tänase paplivati ujutusega staadionil, et nad ikka peaks selle probleemiga tegelema. Loodetavasti on abi.

Comment

• muruntau
            • Jan 2009
            • 4325

Vahepeal on meie treenerite rotatsioonisüsteem kergelt ära vajuma hakanud. Enam nii läbi ei lähe, et ma tulen kohale, ütlen, et ei viitsi teha harjutusi ja teemegi lihtsalt mängu kogu aja. See ei lähe mitte. Otsime taas vabatahtlikke ja sooviks näha nende seas ka neid, kesi seni pole veel ette näidanud. Võib ka kombineerida harjutustest, mida oleme varem teinud, kuigi vahelduse mõttes oleks uued harjutused muidugi head. Otsige youtubest football/soccer training practice vms ja tuleb harjutusi ikka omajagu. Nt Max ja Fyte on varem välja pakkunud, et võiksid trenni ette näidata, aga mingil põhjusel pole seda seni vist juhtunud, seda viga võiks parandada. Oleks hea ka, kui harjutusi näitavad vahelduseks ette need, kes neid on kõrgemal tasemel mängides läbi teinud ja oskavad hästi ette näidata.

Edit: Kes võtab 5. ja kes 7. juuni trenni endale?

Comment

• jozik
              Õpihimuline Mängur
              • Mar 2011
              • 437

Kuidas siis minek oleks?
              nagu ma aru saan siis Mel ja Reigo on bussiga minemas? Mina oleks minemas autoga ja autos on veel kaks ( kolm kui viitisivad kolmekesi taga istuda) vaba kohta. Võtan naise ka saarde kaasa. Kuidas meil seal ööbimisega lood on? kas otsime mingi telgiplatsi või on kellelgi mingeid muid pakkumisi?

Comment

• pennu1
                Jube Noob
                • Apr 2011
                • 116

no me võime ju reixiga sinu auto peale tulla tohib:D..põnev ju:D
                Mulle soovitati Mändjalga telkima minna:D õlled kaasa ja oleme rõõmsad:P

Comment

• pennu1
                  Jube Noob
                  • Apr 2011
                  • 116

Poisid kurvad uudised,mina pean homme(1 juuli) minema piiri taha raha teenima ja tulen tagasi alla 23 juulil.Nii et minuga mitte arvestada sõpakal :( Äkki võtab keegi enda vedada meeste kokkusaamise asja. Aeg ja koht on õnneks juba paigas

Comment

• veeretas
                    • Apr 2010
                    • 412

No kui kindlaid tulijaid on ca 6 kas siis on üldse mõtet sinna ronida?

Comment

• muruntau
                      • Jan 2009
                      • 4325

Algselt postitas veeretas Vaata postitust
                      No kui kindlaid tulijaid on ca 6 kas siis on üldse mõtet sinna ronida?
                      Täpselt minu mõte. Otsustage ära, kas tahate teha rahvaliiga formaadis või jätab selle kohtumise lihtsalt ära. Sõpradest me ka väga tõenäoliselt 11 meest kokku ei saa ja sellisel mängul polekski väga mõtet FC Pokkeriprode mänguna. Suvi on võtnud oma, mis teha. Joosep või veeretas, öelge tänase-homse jooksul kindel seisukoht ära selle mängu suhtes. Võib ka vastastele pakkuda välja ära jäänud mängu asemel kohtumist Tallinnas, siin on meil palju suurem võimalus satsi kokku saada.

Siis võib vaadata, äkki teeb ühe sõpaka millalgi nädala sees mõne Tallinna võistkonnaga. Nii saame ikka võistkonna kokku, ka suvel on meid käinud keskmiselt üle 15 inimese trennis.

Comment

• nikitheone
                        Mr. Puujalg
                        • Aug 2009
                        • 6446

ma ei tule saaremaale
                        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• muruntau
                          • Jan 2009
                          • 4325

Pole mõtet nalja teha, jätame ära selle mängu. Pakun igaks juhuks vastastele lohutuseks sõprusmängu Tallinnas mõnel järgneval nädalavahetusel, siin saame ikka satsi kokku.

Comment

• raunsz
                            Vana Tegija
                            • Jan 2010
                            • 1492

Ma liitun jälle trennidega.

Comment

• jozik
                              Õpihimuline Mängur
                              • Mar 2011
                              • 437

mina ikkagi läheks. saaremaa saaks olema lahe. Eks peab promoma veel ja äkkileiad sõpru ja muid sulelisi kes viitsiks mängida =)

ma ei tea kui veeretas oleks ka tulemas siis võiks ju hakata jamama. Lahe oleks õhtul mändjalas teha grilli ja chilli

Comment

• muruntau
                                • Jan 2009
                                • 4325

Kui tahate ikkagi teha sel päeval seal, siis orgunnige ise sats sinna kokku. Ma ise ei ole tulija ja ausaltöeldes ei taha väga aega kulutada selle peale. 7vs7 pole minu silmis väga mõtet teha, aga ega ma kätt ette muidugi ei pane. Andke ka siis kiiremas korras ise FB's selle ürituse all teada, mis plaan on, sest sinna ma juba kirjutasin, et jätaks ära selle.

Comment

Working...