UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • makz
    Õpihimuline Mängur
    • Aug 2009
    • 428

Re: UUS HASARTMÄNGUSEADUS

See Reinaasi viimane lause oli küll puhas kuld (kui ta seda muidugi sarkasmiga mõtles). MTA esindaja tänas ilusti heade soovide eest ja vastas täie tõsidusega.
    Teine asi mis kõrva riivas oli see et "on avatud uusi domeene, näiteks .net lõpuga"
    Aga muidu jah same old shit...

Comment

• rmartin
      Klubi Liige
      • Dec 2008
      • 175

ma usun, et ta mõtles seda siiralt. Ja see igati ok. Igatahes minu jaoks sellest intervjuust see selge, et see klubi on endale aru andnud, et migi valemiga ei ole seda seadust võimalik nö. pehmemaks muuta. Mis ehk võimalik, on luua pokkerile spordiala maine ning see aastatepikkune töö. Sinnamaani grindib igaüks nii nagu oskab/saab ja klubi asi ei ole Maksuameti postkasti kusta.
      Väga relistlik arusaam.

Aga poisist endast seda, et ei usu, et ta võitev mängija oleks. Intervjuu oli igatahes vägagi call liini peal. Meius oli pigem bet/raise tüüp ja lauast oska ta ka siis tõusta kui enamus stacke tema ees.

Comment

• alaska
        forever
        • Oct 2008
        • 6599

Kui meil on poole aasta pärast 5 litsenseeritud tuba, mõni neist väga suure mängijate arvuga, võidud on maksuvabad ja rake ei tõuse, on piisavalt hea tulemus, olgu see pokker siis sport või hasartmäng.
        Minuarust oli see riigiesindajate jutt üsna mõistlik, tahavad ainult, et kui inimene ennast sõltlaseks regab, siis on ta igalt poolt eemaldatud ja see serverite teema on väga paindlik tegelikult nendejaoks, nagu see olümpicu-ipokker värk näitab. Litsents võiks ju odavam olla.
        Kusjuures kui pokker oleks ametlikult sport, siis vist tulumaksust ei pääseks kuidagi? Seljuhul olgu ta hasartmäng minupärast edasi.

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Tegelt on nii, et kui serverid on MTA kontrolliall, tehakse üheltmaalt seaduseparndus, kus mängija peab hakkama ka tulumaksu maksma nagu nalja ja kogu inf on MTA olemas, sest pääsevad serverile ligi. Eezy game...

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Kes ei jõudnud siis saab lugeda siit: http://vikerraadio.err.ee/helid?main_id=1329541

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Kes ei jõudnud siis saab kuulata siit: http://vikerraadio.err.ee/helid?main_id=1329541

Comment

• Dogers
                Pokkerihai
                • Dec 2008
                • 2500

vanaema helistas, kuulis raadiost, talle küll meeldis, et raadiost lausa räägitakse, et ma ei ole hasartmängija vaid sportlane. :)

Comment

• Cash87
                  Vana Tegija
                  • Feb 2009
                  • 1402

Isegi vanaema saab aru kui suured spordimehed me oleme :)

Comment

• eddi
                    Vana Tegija
                    • Oct 2009
                    • 1200

Algselt postitas Dogers Vaata postitust
                    vanaema helistas, kuulis raadiost, talle küll meeldis, et raadiost lausa räägitakse, et ma ei ole hasartmängija vaid sportlane. :)
                    respect su vanaemale

Comment

• variatsioon
                      Pokkeritark
                      • Nov 2008
                      • 5849

kurat kuna see uus HS tuleb???
                      tahaks täiega juba neid proxy programme kasutada - saaks lõpuks last.fm-i kuulata :D :D

Comment

• melole
                        Julm Donk
                        • Aug 2009
                        • 40

Tsiteerides Andrus Luhta HV-st

mikk36, seda pole EMTA kunagi öeldnud! Jutt käis ikka sellest, et nende Eestis tegutsemine on illegaalne kuna Eesti Vabariigis on hasartmängundus ja kaughasartmängundus kitsamalt litsentseeritav tegevusala, millel tegutsemiseks tuleb täita seaduses ettenähtud tingimusi. Tegutsedes ilma vastavaid lubasid omamata on illegaalne ja ka keelatud. Iga võim peab ennast kehtestama läbi kontrolli ja karistuste ning muul viisil neid ebaseaduslikult Eesti Vabariigis aktiivselt tegutsevaid operaatoreid ohjata võimalik pole. Ilmselt on kõvemad laksud alles tulemas. EMTA'le on teada terve rea eraisikute andmed, kes vahendavad mängijate makseid nendele ebaseduslikult Eesti Vabariigis tegutsevatele hasartmänguettevõtetele ja seal on karistused karmid ootamas. Vara konfiskeerimine ja reaalsed vangla-aastad...

Comment

• Rahapada
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1178

mingi tore hirmutamien käib jälle, see on täpselt nii, et üks bluffib, teine ei usu ja floadib kaasa... üks põrutab järgmisel tänaval, ja teine ikka ei usu... või usub?

igaühe isiklik asi, mina mängin

Comment

• HU grinder
                            Vana Tegija
                            • Feb 2010
                            • 1002

Igasugune tsensuur on vastuolus EL-i astumisel sõlmitud lepinguga. Seega kui nemad on vastuolus sellega, olen nõus mina olema vastuolus vastuoluga.

Comment

• Rahapada
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1178

Algselt postitas HU grinder Vaata postitust
                              Igasugune tsensuur on vastuolus EL-i astumisel sõlmitud lepinguga. Seega kui nemad on vastuolus sellega, olen nõus mina olema vastuolus vastuoluga.
                              Antud juhul on HS reguleerimas kitsast valdkonda, täpsustamaks selle toimimist, olemata vastuolus lepinguga (kuigi jah, toda lepingut mina isiklikult lugenud ei ole, kuid oletan, et antud juhul kehtib põhiseaduse ja seaduste omavahelise suhestatuse printsiip, a ma võin eksida)

igal juhul... HS imeb, ja ma mängin edasi, see bluff ei läidn läbi ja Karu rahakott siia

Comment

• HU grinder
                                Vana Tegija
                                • Feb 2010
                                • 1002

Küll nad veel barreldavad.

Comment

Working...