UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pooled
    Räme Fish
    • Mar 2010
    • 2

Re: UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Algselt postitas olavike Vaata postitust
    Rõhutaks sõna ka - nii Unibetis kui ka Triobetis on võimalus ka kliendi kaudu rahasid liigutada.
    Kliendi, mis läheb läbi nende www, kaudu. Igatahes praegu ei saa triobetis raha sisse ega välja liigutada.

Comment

• Viski
      Õpihimuline Mängur
      • Jan 2010
      • 393

Algselt postitas pooled Vaata postitust
      Kliendi, mis läheb läbi nende www, kaudu. Igatahes praegu ei saa triobetis raha sisse ega välja liigutada.
      Tegin täna väljamakse .. lolz

E: Suppordist öeldi ka, et raha peaks kohale jõudma.
      Last edited by Viski; 16.03.10, 10:38.

Comment

• blah
        Jube Noob
        • Jul 2009
        • 185

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
        täpselt nii ongi muide. ma ei tea kui loogiline see on aga kas proge jookseb siis teise ip pealt?
        ummm, kui starsi kliendi avad siis pane network status-->advanced ja näed kui palju seal servusid on erinevaid

Comment

• Aiwz
          Julm Donk
          • Feb 2009
          • 50

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          Aga kui lähed aadressile: http://77.87.179.116/ (ilma DNS'it vaid otse starmanist) kas siis ka blokeeritud või avab PokerStarsi lehe?
          Avab ilusti.

Aga mis puudutab seda software, siis tõesti. Mind lasi ta sisse ka enne dnsi muutmist.
          Ilmselgelt blokeeritakse siis ainult homepage ära ja lastakse edasi mängida, mis on muidugi funfun.

Comment

• oitarvi
            Vana Tegija
            • Jan 2009
            • 1231

Ärge hõisake ennem õhtut. MTA võib vabalt veel google DNS-i blokeerimiseks midagi ette võtta. Aga no VPN-e ja muid DNS-e on palju veel.
            Ma arvan, et pole mõtet koguaeg kellelgi igapäev öelda, et jee mul töötab kõik ja saan mängida. Tõesti nagu oodatakse seda blokeerimist. Keegi võiks alles siis mainida, kui reaalselt enam mängida ei saa. :)

Comment

• tolmuahv
              Klubi Liige
              • Feb 2009
              • 2502

Minu meelest võiks sellele teemale panna ligipääsupiirangu postituste arvuga. Pole eriti vaja, et mõni EMTA tont käib siin uurimas, kuidas asjad arenevad. Või kui käia tahab, las näeb nats vaeva ka.

Ranka, äkki peaks EMTA ja Rahandusministeeriumi IP-d ära bännima? Mulle tundub, et neid ametkondi peaks kaitsma töötajate ajaraisu eest, mida põhjustab asjatu tallamine suvalistel veebilehtedel.

Comment

• $$$
                Vana Tegija
                • Mar 2009
                • 1072

Algselt postitas oitarvi Vaata postitust
                Ärge hõisake ennem õhtut. MTA võib vabalt veel google DNS-i blokeerimiseks midagi ette võtta. Aga no VPN-e ja muid DNS-e on palju veel.
                Ma arvan, et pole mõtet koguaeg kellelgi igapäev öelda, et jee mul töötab kõik ja saan mängida. Tõesti nagu oodatakse seda blokeerimist. Keegi võiks alles siis mainida, kui reaalselt enam mängida ei saa. :)
                Googli DNSi blokeerimine? Are you serious? nii rigged Eesti riik nüüd ka veel pole ;D .

Comment

• adam_q
                  Vana Tegija
                  • Feb 2009
                  • 1453

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
                  Minu meelest võiks sellele teemale panna ligipääsupiirangu postituste arvuga. Pole eriti vaja, et mõni EMTA tont käib siin uurimas, kuidas asjad arenevad. Või kui käia tahab, las näeb nats vaeva ka.

Ranka, äkki peaks EMTA ja Rahandusministeeriumi IP-d ära bännima? Mulle tundub, et neid ametkondi peaks kaitsma töötajate ajaraisu eest, mida põhjustab asjatu tallamine suvalistel veebilehtedel.
                  +1, või tõmbama terve teema maha ja jätma alles ainult juhendi google dnsi jms seadistamiseks.

Comment

• leits
                    Hundinui
                    • Apr 2009
                    • 9562

btw siuksed postid võiks küll ära lõpetada "oo mul töötab veel", "ahaha ei olegi veel ära blokitud", "+2 siiani töötab" jms pask

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust

Meganali :) Nad bännivad pokkeritube siis me bännime EMTA w? :D:D:D:D Siis nad hakkavad ise ka VPN'e ja DSN'e kasutama :P

Comment

• nomerlot
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 2233

jah, suunake EMTA nende oma http://kaminfo.emta.ee/ lehele

Comment

• PokerDevil
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1177

Aga postipiirang pane ikkagi sellele teemale. :)

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas PokerDevil Vaata postitust
                            Aga postipiirang pane ikkagi sellele teemale. :)
                            Why?

Comment

• ok2aa
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 1903

sest siin idikad kiljuvad, et kõik toimib, emta on tainas, e-wallet rulez jne. ametnikud võivad muutuda väga sihikindlateks ja pahatahtlikeks, kui nende üle avalikult irvitatakse.

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

Algselt postitas ok2aa Vaata postitust
                                sest siin idikad kiljuvad, et kõik toimib, emta on tainas, e-wallet rulez jne. ametnikud võivad muutuda väga sihikindlateks ja pahatahtlikeks, kui nende üle avalikult irvitatakse.
                                nõus.. sama asja arvan ka Triobeti avalikust DNSi vahetamise juhendist.. selline lai meediakajastus ja avalik irvitamine ei mõju hästi.. EMTA's hakkab päid lendama ja peavad nad ennast tõestama... seega tehakse veel mõned seadusemuudatused ja lõpuks pannakse ka mängijate kohta klausel sisse, et me ei tohi mängida litsensita saitides..

Comment

Working...