[NL400-1K FR & HU ] HERRJANKSI POKKERIBLOGI

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • HerrJanks
    Pokkerihai
    • Jul 2011
    • 3769

Re: [NL600-2K CASHGAMES] HERRJANKSI POKKERIBLOGI

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
    Hu'd tahad taguda, siis tavalistes hu laudades peaksid ju reg vs reg actionit saama küll?
    Enamasti otsin vastast et saaks uut lauda alustada. + on veel soliidset valuet kui fish liitub.

Kui ma HU laudades hakkan actionit taga ajama ja kõrvale tekib piisavalt laudu ja mu max laudade arv koos on või üle läheb, siis on imelik ka vist kui ma kohe sitoutin ja pole võimalik, et keegi nõrgem mängija lauda joinib. Kui plaanis korralik sessioon teha, siis hetke seisuga sealsetes laudades actionit ise taga ei aja. Erandiks on ainult, kui mõnelt nõrgemalt regilt NL2K laua kohta tahan ära võtta või siis kaitsta.

Comment

• HerrJanks
      Pokkerihai
      • Jul 2011
      • 3769

Ei ole vahepeal kirjutanud ega updatenud.

See on sellest, et ei ole teadnud/osanud, mida kirjutada.

On väga palju mõtteid olnud.

Viimasel ajal olen siiski asjadesse selgust saanud ja kui kuu läbi saab, teen väikese kokkuvõtte ja räägin natuke oma asjadest/plaanidest.

Comment

• HerrJanks
        Pokkerihai
        • Jul 2011
        • 3769

Nii, kuna kuu läbi, siis kõigepealt väike lõik sellest samast möödunud kuust. Põhimõtteliselt sain seda, mida sihtisin. Graafik ilus ei ole, võtsin väga raskeid mänge, väga tugevate vastaste vastu ja maksin natukene "kooliraha". Põhjalikku kokkuvõtet ei hakka praegu siia tegema.

HEM'i graafik.
        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Rakeback sutsu tasandab ja põhjalikum arvutus näitas, et ca 5,350$ miinust.

Mängisin ~54 tundi.
        __________________________________________________ ________________________

Räägin natuke tulevikuplaanidest ja tulevikust ka, mis paraku ilmselt siinseid lugejaid väga ei rõõmusta. Nimelt sai mõneks hetkeks aeg maha võetud ja sisuliselt paberile kirja pandud, et kus ma praegu asun ja kuhu olen teel ning jõudsin järeldusele et hetke kurss mind väga ei rahulda.

Alustame siis sellest, mis mul on olemas. Olen läbi raskete pingutuste ja raske töö jõudnud siia kus ma hetkel asun - fullringi formaadi tippu(mõned võivad küll vaielda, et on ka NL5K, mida ma ei ole mänginud ja mille jaoks mul bankrolli pole, aga kuna see jookseb nagunii nii harva, siis põhimõtteliselt oman kõikide fullringi limiitide jaoks piisavalt suurt bankrolli et neid agressiivselt mängida.) Nii et siit enam väga kuhugi areneda pole. Mingil määral on kindlasti võimalik ainult oma winrate või $$$/perhour tõsta. Pean tunnistama, et see on natuke nukker, et armastatud formaadis lihtsalt action ülevalpool kokku kuivab aga midagi pole parata. Siin olengi olnud nüüd juba mõnda aega(sisuliselt eelmise aasta lõpust/selle aasta algusest) teelahkmel, et mis edasi. Olen küll juba ilmselt suure suuga rääkinud ja lubanud, et highstakes ja 6max ja annab minna, aga paraku eeldab see ilmselt sama pikka õppeprotsessi, kui mitte veelgi suuremat, et antud eesmärki saavutada(läbilöök highstakesis). Muidugi on olemas ka HU mängud, aga seal on tipus ilmselt ainult reg vs reg action, nii et see kindlasti kergem ja tulusam tee ei ole. Nii, et vaikselt saigi hakatud selles suunas liikuma, kuni mingi hetk tekkis mõttekoht ja vaatasin korra oma karjäärile tagasi ja avastasin, et mu tagala on praktiliselt täiesti kindlustamatta, kõik mu ressursid ja kogu panus on pandud ja suunatud pokkerisse. Ma ei ole küll teab mis laialt elanud, võrreldes paljude teistega, kes samas suurusjärgus teenivad aga ometi elan ma veel üürikorteris ja säästud moodustavad lifetime võitude kõrval üsna väikse osa(praktiliselt ei ole mul mingit tagalat). Nii, et jõudsin järeldusele, et ma ei taha olla see tegelane, kes kõik munad ühte korvi paneb ja kunagi tulevikus see midstakes/highstakes mängija, kes õnnetu juhuse vms läbi pankrotti läheb või rahalistesse probleemidesse satub. Seega jõudsin järeldusele, et aeg on küps edu vilju nautida ja ennast majanduslikult ära kindlustada, et tulevikus ei oleks ma mingisugusestki tööst sõltuv. Seega arvan, et hetkel on selleks õige aeg - bankroll on selle formaadi jaoks piisavalt suur/põhimõtteliselt suuremat pole mul siia kontole vaja ja tunnen ennast fullringis väga kindlalt ja tugevalt. Nii, et juba uuest kuust alates on mul olemas/alustan plaaniga võtta enda jaoks maksimaalselt suure EV'ga mänge ja mängida ainult fullringi(nl400-2K), va HU lauad(kus istun ainult bumhuntimise mõttega). Bankrolli ei kavatse suuremaks kasvatada ja kõik mis üle jääb kavatsen võtta välja ja panna kõrvale, nii eluaseme ostuks kui ka erinevateks investeeringuteks erinevatesse varaklassidesse(siin hetkel veel ei peatu ja lähemalt võin rääkida kui asjad liikuma hakkavad ja lugejatel või endal huvi on). Vaatasin ka oma elamiskulud kriitilise pilguga üle ja leidsin mitmeid kohti, kust saab oluliselt kokku hoida, isegi ilma kvaliteeti langetamatta. Seega vabandan kõigi ees, kes tahtsid lugeda/kuulda kuidas ma proovin läbi lüüa eestlaste jaoks tõeliselt kõrgetes limiitides, aga arvan et aeg on küps enda pensionisammastele tugev vundament laduda ja ennast ära kindlustada. Kindlasti ei välista, et tulevikus kavatsen raske teekonna highstakesi ette võtta. Pokker mulle muidugi väga meeldib ja kindlasti jään mänguga seotuks veel pikka aega. Samuti kavatsen update'i edasi teha, ilmselt korda nädalas(võimalik et ka tihedamalt rääkida erinevatest asjadest), sest plaan on tulemusi ainult kord nädalas vaadata, et saaksin ainult mängule keskenduda ja samuti ka sellest maksimaalset naudingut saada!

Edit: Lisan juurde, et kellelegi ei jääks vale arusaam, et otsus on tehtud selle kuu põhjal või mis veel hullem, viimase luhtaläinud sessi baasil Mõtteteid selles suunas on olnud juba mitmeid kuid tagasi ja lõplik otsus sai tehtud kuskil, nädal/poolteist tagasi.
        Last edited by HerrJanks; 30.04.14, 19:24.

Comment

• bluelite
          Vana Tegija
          • Nov 2010
          • 1190

Re: [NL400-2K fullring] HERRJANKSI POKKERIBLOGI

Väga mõistlik otsus. Edu!

Comment

• karupoeg
            Pokkerihai
            • Jun 2012
            • 3823

algselt juba tekkis hirm, et lähed andu_andule bora borale külla ja avate koos oma surfikooli.

aga plaan väga uhke, edu!

Comment

• Cypher0
              Pokkerihai
              • Jan 2010
              • 1512

Seems legit ja tundub mõistlik otsus. Edu tegemistes ja pohhui see high stakes, you're still everyone's hero!(Y) :)

Comment

• Jazzyl
                Jube Noob
                • Feb 2012
                • 142

Kas see on väga suur saladus, mis BR'i on umbes vaja sinu limiidis läbi löömiseks või mis limiiti sa kavatsed hoida ?
                Kui ei taha siia kirjutada võid PM'ida või kui ei taha üldse öelda, siis soovin ainult edu tulevikus ! :)

Kindlasti postita käsi edasi.

Comment

• Majandaja
                  Pokkerihai
                  • Jun 2012
                  • 2133

Hirmutasid ka minu alguses ära, kuid mulle meeldibki rohkem, et FR jätkad, sest 6-max pole minu teema ja jääks ühest väga heast päevikust muidu tulevikus ilma.

Teisalt on su otsus väga õige ning loodan, et ka teised mängijad mõtlevad nüüd veidi rohkem oma tuleviku kindlustamisele, kui sina, kui paljude eeskuju sellest siin räägid. Ka Muruntau on sellel teemal väga häid postitusi kirjutanud. Minu arvates on pokkerimängija jaoks suht kohustuslik esimesel võimalusel hakata ehitama passiivset sissetulekut tulevikuks läbi kuskile investeerimise.

Olen seda rääkinud ka meie study groupis ja jaganud julgelt endale teadaolevat infot investeerimise kohta ja rõõm on näha, et nii mõnigi on seda juba alustanud, kuid mõndade mõte ei liigu üldse selles suunas, mis on kurb.

GL!

Comment

• HerrJanks
                    Pokkerihai
                    • Jul 2011
                    • 3769

Tänud toetuse eest

Comment

• HerrJanks
                      Pokkerihai
                      • Jul 2011
                      • 3769

Algselt postitas Jazzyl Vaata postitust
                      Kas see on väga suur saladus, mis BR'i on umbes vaja sinu limiidis läbi löömiseks või mis limiiti sa kavatsed hoida ?
                      No problemo, ei ole saladus.

NL400-2K FR'i kavatsen mängida ja kui võtta sealt harju keskmise limiidi(NL2K jookseb väga harva), siis ütleme et 100BI'd NL600 jaoks peaks küllalt olema Kui NL2K jookseks tihedamalt, siis võiks tiba suurem olla, aga praeguste seisude juures ei näe vajadust.

Comment

• timz0333
                        Pokkeritark
                        • Mar 2009
                        • 6322

Normjanks plaanid.

Väga hea päevik ja eeskuju oled olnud.
                        Näidanud kuidas kiirelt tippu jõuda korraliku töö eetikaga!
                        Last edited by timz0333; 01.05.14, 11:31.

Comment

• jasssass
                          Vana Tegija
                          • Sep 2010
                          • 1200

V soliidsed plaanid (y). Trennis ka käid ikka? Ise paar nädalat haigustega võidelnud ja pole saanud korralikku õlaseeriat teha :D

Comment

• HerrJanks
                            Pokkerihai
                            • Jul 2011
                            • 3769

Algselt postitas jasssass Vaata postitust
                            V soliidsed plaanid (y). Trennis ka käid ikka? Ise paar nädalat haigustega võidelnud ja pole saanud korralikku õlaseeriat teha :D
                            Hetkel jõukasse polegi väga jõudnud, muidu olen sutsu liigutanud ikka. Mul on siin paar häda olnud aga sellest kuust nüüd läheb lahti. Aga ilmselt vahetan klubi, kuna see asub nii kaugel(sellega kaasneb ajakulu), pluss elukaaslasega kahepeale käia saaks mul kodu lähedal ca 1100€ aasta peale odavamalt(koos transpordikuluga).

Küll vormi saad

Comment

• HerrJanks
                              Pokkerihai
                              • Jul 2011
                              • 3769

Kuna vaatan tulemust iga nädala lõpus korra, siis teengi siinkohal väikese update'i.

Kuu siis alanud nii, siin ainult ca 11 tundi mängu.

Pluss küll aga pigem olen võidelnud natukene halvemapoolse jooksuga(just väga head drawd ei taha kuidagi kokku tulla) ja saan natuke liiga tihti ühe võrra kõrgema paariga domineeritud suuremates pottides.

Näiteks:

suht sihuke spew'i vastane, mängib tavaliselt shortstacki ja kõvasti üle keskmise agressiivne(3bet/4bet jms hästi kõrged).

Grabbed by Holdem Manager
                              NL Holdem $10(BB) Replayer
                              SB ($1,993)
                              BB ($2,502)
                              UTG ($1,223)
                              UTG+1 ($1,276)
                              UTG+2 ($1,377)
                              CO ($1,000)
                              Hero ($1,876)

Dealt to Hero T T

UTG calls $10, fold, fold, CO raises to $40, Hero calls $40, SB raises to $130, fold, fold, fold, Hero calls $90

FLOP ($320) 6 3 4

SB bets $180, Hero calls $180

TURN ($680) 6 3 4 Q

SB checks, Hero bets $320, SB calls $320

RIVER ($1,320) 6 3 4 Q 8

SB checks, Hero checks

Hero shows T T
                              (Pre 18%, Flop 10.0%, Turn 4.5%)

SB shows J J
                              (Pre 82%, Flop 90.0%, Turn 95.5%)

SB wins $1,317

Aga muidu pole viga, vaikselt tiksub :)
                              Last edited by HerrJanks; 03.05.14, 08:26.

Comment

• HerrJanks
                                Pokkerihai
                                • Jul 2011
                                • 3769

Täna sai ikka krdi hästi coolerdatud fishide vastu

NL Holdem $4(BB) Replayer
                                SB ($421)
                                BB ($400)
                                UTG ($446)
                                UTG+1 ($230)
                                UTG+2 ($496)
                                CO ($400)
                                Hero ($852)

Dealt to Hero A A

fold, UTG+1 raises to $12, fold, fold, Hero raises to $36, fold, fold, UTG+1 calls $24

FLOP ($78) 5 3 Q

UTG+1 checks, Hero bets $44, UTG+1 calls $44

TURN ($166) 5 3 Q Q

UTG+1 checks, Hero checks

RIVER ($166) 5 3 Q Q A

UTG+1 bets $150 (AI), Hero calls $150

UTG+1 shows Q A
                                (Pre 6%, Flop 13.0%, Turn 97.7%)

Hero shows A A
                                (Pre 94%, Flop 87.0%, Turn 2.3%)

Hero wins $463

&

NL Holdem $10(BB) Replayer
                                Hero ($1,043)
                                BB ($992)
                                CO ($1,028)
                                BTN ($1,070)

Dealt to Hero 5 A

fold, fold, Hero raises to $30, BB calls $20

FLOP ($60) 5 5 A

Hero bets $40, BB calls $40

TURN ($140) 5 5 A Q

Hero bets $120, BB calls $120

RIVER ($380) 5 5 A Q 2

Hero bets $290, BB raises to $770, Hero raises to $853 (AI), BB calls $32.88 (AI)

Hero shows 5 A
                                (Pre 75%, Flop 99.7%, Turn 95.5%)

BB shows Q 5
                                (Pre 25%, Flop 0.3%, Turn 4.5%)

Hero wins $1,984

Comment

Working...