[NL400-1K FR & HU ] HERRJANKSI POKKERIBLOGI

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: [NL400-2K fullring] HERRJANKSI POKKERIBLOGI

ma ei norinud typo pärast, vaid vaatasin, et viga on läbiv ehk teadmatusest põhjustatud viga.

Comment

• karupoeg
      Pokkerihai
      • Jun 2012
      • 3823

pean ikka ütlema. wtf kutid.

Loomulikult ei ole keegi kohustatud korrektselt kirjutama. Kui aga oskus on, siis miks mitte seda kasutada? Mitu korda imelikum on õigekirja osates valesti kirjutamine.

IMO selliste läbivatele vigadele tähelepanu juhtimine on täiesti tervitatav. "mata" lõpp on niivõrd elementaarne asi, millega kahjuks paljud aga eksivad. Herrjanksil see tõesti olnud läbiv. Sõbrale ka ütled ju, et püksilukk on lahti - tänuväärne tegevus, mis päästab piinlikkusest, eksole.

E: see ei tähenda, et kõik peaksid foorumisse kirjutades ÕS-i lahti hoidma ja igat kirjavahemärki õigesti kasutama, eksole. Lihtsalt on teatud vead, mida ei saa pidada hooletuseks või selliseks n.ö. foorumile omaseks stiiliks. "õieti - õigesti" "matta - mata" jne.

E2: vabandused, Janks, et risustan. Muidu kirjutad hästi ja pokkerit mängid ka enam-vähem!
      Last edited by karupoeg; 07.05.14, 12:25.

Comment

• vsiu100
        Moderaator
        • Oct 2008
        • 4253

ot seoses püksilukuga.
        mingi 10.-11. klassis ootasin koos 5-6 klassiõega matemaatika klassis ümber õpetaja laua kontrolltöö tulemusi(mingi tähtis asi, millest sõltus, kas pean järeltöö tegema või ei). klassiõed kihistavad ja itsitavad omavahel midagi.
        ma veic pinges ootamisest ja nagu boss ütlen, et "rahu, rahu tüdrukud, ei ole vaja erutuda nüüd"
        seepeale üks mitte just suu peale kukkunud klassiõde ütleb "et sel juhul pead oma püksiluku kinni panema".
        mmmmm, mis magus piinlikkus.

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

minu arust epic win... oleks kohe võtnud teemaks, et kui ikka ei pane kinni, siis kus me asjast edasi räägiksime vms..

Comment

• camu
            Super Moderaator
            • Jan 2009
            • 3411

Algselt postitas Rage Vaata postitust
            ma ei norinud typo pärast, vaid vaatasin, et viga on läbiv ehk teadmatusest põhjustatud viga.
            Mulle ka sama asi silma jäänud, aga ei viitsinud sõna võtta. "mata" vorm pole Jänksil kindlasti tähelepanematusest tingitud.

Algselt postitas HerrJanks Vaata postitust
            Samuti on see ka kindlasti mulle rahaliselt EV miinus(jäävad tunnid tegematta, mis on üsna kalli väärtusega + kulutan ennast).
            Kui mängid-mängid ja ei saa aru, kes lauas istub ja mängijad on märgistamatta, siis ilmselt mängid korraga liialt palju laudu ja ei jõua keskenduda. Eks harjutamine teeb meistriks

Viimasele upswingile vaatamatta on tegelikult seal hunnik räigeid setupeid just fishide vastu aga juhtub, kõik ei saagi perfekt olla.

See kuu tunnen ennast mänguliselt tegelikult väga tugevalt - vaatamatta tulemustele.

Kahjuks ei ole veel hoogu sees, pidin nagunii varem ära lõpetama aga tunnike oleks saanud veel mängida - sellele vaatamatta ei suutnud lõpuni pingutada. Samas vägisi mängida pole kindlasti optimaalne.

Comment

• bi0hazard
              Vana Tegija
              • Jul 2010
              • 1342

kuradi düsgraafik raisk, ranka, pane janks häbiposti!
              jk ma arvan, et terve foorumi peale leiaks sitaks neid, kes mööda panevad vaikselt.

Comment

• camu
                Super Moderaator
                • Jan 2009
                • 3411

Algselt postitas bi0hazard Vaata postitust
                kuradi düsgraafik raisk, ranka, pane janks häbiposti!
                jk ma arvan, et terve foorumi peale leiaks sitaks neid, kes mööda panevad vaikselt.
                Ja mis argument see on? Et kui suurem osa paneb mööda, siis on see andestatav?
                Minule pole kusjuures väga silma jäänud, et see "mata" vormi valesti kirjutamine foorumis väga levinud viga oleks. Ruudi vist (ei viitsi kontrollida) ka vahel eksib sellega, aga üldiselt tundub olevat okei.
                Ma lihtsalt mõtlen, et foorum foorumiks. Loogiline, et siin ei viitsi alati igat koma märkida või oma tekste üle lugeda, aga väga palju kirjavigu ja imelikku sõnakäsitlust kohtab mitmel pool niigi, mis mulle vähemasti küll silma hakkab ning inimeses eelarvamuse tekitab. Kui ikkagi avalikku kirjakeelt ei mõika, siis las kirjutab keegi teine.

Comment

• ropka11
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1008

Krt segi olete kamminud või.Rage sa oleks pidanud sama palju aega pokkeriõppimisele kulutama kui grammatikale panustasid äkki oleks ka korralikult biitinud.See on siiski pokkerifoorum mitte eesti kirjakeele foorum.

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

suht mõtetu jutt

Comment

• valgelendur
                      Jube Noob
                      • Oct 2012
                      • 121

No kuulge, olge nüüd. Inimene viitab viisakusest teise inimese korduvale veale, vaevalt j2nks solvus või keegi teine oleks ka solvunud, nagu miks sellest mingi probleem on tehtud siin nüüd

Comment

• karupoeg
                        Pokkerihai
                        • Jun 2012
                        • 3823

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                        suht mõtetu jutt
                        :D

Comment

• virukunn
                          Pokkerihai
                          • Jul 2010
                          • 2036

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                          :D
                          E: Sain ise leveldatud :(

Comment

• Herbert Sammal
                            Jube Noob
                            • Jul 2013
                            • 165

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                            suht mõtetu jutt
                            no1

Comment

• bluelite
                              Vana Tegija
                              • Nov 2010
                              • 1190

Olete te nüüd paremad inimesed seetõttu, et võite rusikaga vastu rinda taguda, et teate ja oskate õiges kohas -mata vormi kasutada? Või mis veel parem antud kontekstis - mis see kuradi -mata vorm pokkeris üldse maksab?

Comment

• karupoeg
                                Pokkerihai
                                • Jun 2012
                                • 3823

Algselt postitas bluelite Vaata postitust
                                Olete te nüüd paremad inimesed seetõttu, et võite rusikaga vastu rinda taguda, et teate ja oskate õiges kohas -mata vormi kasutada? Või mis veel parem antud kontekstis - mis see kuradi -mata vorm pokkeris üldse maksab?
                                tulevad meelde olukorrad, kus restoranides/õllekates ühes lauas käib hull räuskamine. Teisest lauast tõuseb püsti üks indiviid ning läheb viisakalt ütlema, et hää küll poisid, võtame vähe rahulikumalt. Räuskajad see peale: "tra sina ei tule ütlema mulle, et ma olen homo, oled kõva mees vä, tule siia!"

Ei loe moraali - ise ma joogisena käituda ei oska, seega prolly olen sattunud mõlemasse otsa. Point on aga see, et keegi ei pidanud ennast paremaks, vaid lihtsalt ütles herrjanksile, et tal on püksilukk lahti, mille eest janks ka tänas :) Mille peale teised kerisele läksid, beats me
                                Last edited by karupoeg; 07.05.14, 20:28.

Comment

Working...