[NL400-1K FR & HU ] HERRJANKSI POKKERIBLOGI

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: [NL400-2K fullring] HERRJANKSI POKKERIBLOGI

lahe, et oled võtnud eesmärgiks kindlustada tagalat, kindlasti oluline ja tähtis otsus eriti sellisel ebastabiilse tulevikuga alal nagu pokkerimäng, edu sellega ja soovitan otsida/lugeda kuidas teised highstackesi mehed on oma investeeringud teinud ja mitte ise päris jalgratast leiutada, aga esmalt oma isiklik kinnisvara on õige suund ma arvan.

Aga muuhulgas tõstab pead minus grammarnazi... mata vorm kirjutatakse alati ühe t-tähega: tegemata, saavutamata, kirjutamata jne
    Last edited by Rage; 06.05.14, 13:11.

Comment

• rollkopter
      Grinder
      • Oct 2011
      • 501

Algselt postitas Rage Vaata postitust
      lahe, et oled võtnud eesmärgiks kindlustada tagalat, kindlasti oluline ja tähtis otsus eriti sellisel ebastabiilse tulevikuga alal nagu pokkerimäng, edu sellega ja soovitan otsida/lugeda kuidas teised highstackesi mehed on oma investeeringud teinud ja mitte ise päris jalgratast leiutada, aga esmalt oma isiklik kinnisvara on õige suund ma arvan.

Aga muuhulgas tõstab pead minus grammarnazi... mata vorm kirjutatakse alati ühe t-tähega: tegemata, saavutamata, kirjutamata jne

uhm? grammarnazi? what is highstackes? ... highstakes on

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

aga aus märkus, ei pannud ise ka tähele, samas ise pean -mata vormi mitteteadmist eesti keeles ikka oluliseks veaks:)

Comment

• k2snakalle
          Pokkerihai
          • Dec 2008
          • 2545

viimases AA käes, kas leiad riveril calli kui A asemel ntx Tc

Comment

• HerrJanks
            Pokkerihai
            • Jul 2011
            • 3769

Algselt postitas k2snakalle Vaata postitust
            viimases AA käes, kas leiad riveril calli kui A asemel ntx Tc
            Kindlasti 6, 7, 8, 9, T, J ilma potita oleks kõik õrnalt ebameeldivad olnud raise korral.

Ma ei oska nüüd kohe 100%'liselt vastata, aga mul käsi selle fishi kohta nii palju, et siis oleks otsuse statistika põhjal teinud. Ilmselt 50-50, oleks võinud mõlemale poole kalduda otsus. Aga olukorda oleks ilmselt muutnud minu võimalik erinev betsizing.

Hetke boardi arvestades oli otsus muidugi ülilihtne.

EDIT:

Vabandust. Lugesin boardi valest nüüd ja ei saanud aru. Eelnev jutt on tõsi, kui flop oleks olnud AA5.

Nii et ainus river, mis meeldinud poleks oleks Q. Kõik muu oleks easy call. Ta ei calli mu vastu 2 barrelit kunagi 22-JJ. JJ üsna kindlasti oleks 3bettinud. Samuti kõik kõrged pocketid.

EDIT:

Ehh ma ei oska vist üldse lugeda.

Vastane tundus passiivne ja kõik riverid oleks shove vastu foldid olnud, mis ei oleks A'd(va Q). Valuebeti vastu raske öelda, kust mu valulävi oleks läinud. Ilmselt kusagil 50% ringis. Aga üsna kindlasti oleks kõik teised suuremad sizingud ka olemata olnud ja shovega võrdunud.
            Last edited by HerrJanks; 06.05.14, 15:07.

Comment

• HerrJanks
              Pokkerihai
              • Jul 2011
              • 3769

Tänud

Jah, kindlasti. Peaees vette ei hüppa ja uurimistöö selles valdkonnas käib. Samuti nagu pokkeris, "money management", et ühe investeeringu alla liiga suuri panuseid ei tee, nii et hirmu ei ole. Kõik raha mis investeerin, saan lubada endale kaotada, ei panusta millelegi üleliia, mille kaotust ei saaks endale lubada.

Samuti, mingid keerulised, palju vaeva ja mõtteainet nõudvad investeeringud jäävad ära - vähemasti esialgu(kuniks pokker põhitöö on). Ma ei otsi mingit ülisuurt tulusust - 10% aastas oleks täiesti rahul. Tähtis on läbipaistvus ja lihtsus.

Kodu ma kindlasti varaks ei pea, aga vähemasti on mul siis kindel paik olemas ja üüriraha arvelt hoiab tublisti kokku.

Võin käsi südamele panna ja öelda, et kindlasti mu üsna sagedased vead on tingitud lihtsast hooletusest ja vähesest tähelepanust. Reeglina kirjutan siin olles väga kiirelt/kiirustatult, sellest mis meelel ja õigekirja väga ei vaata - tegu on siiski ainult päevikuga. Loodan et see kedagi väga ei pahanda.
              Last edited by HerrJanks; 06.05.14, 15:09.

Comment

• redddman10
                Grinder
                • Aug 2010
                • 703

ma ei saa üldse aru miks tulla kellegi päevikusse kirjavigu otsima jne.Loogish, et juhtub kõigil jne. Herrjanksile GL.tõsine töömees ikka pokkeri koha pealt.Lol at rollkopter:D

Comment

• leits
                  Hundinui
                  • Apr 2009
                  • 9562

Mu eesmärk ongi kirjavigade otsimine foorumist, mõnus ajaviide.

Comment

• HerrJanks
                    Pokkerihai
                    • Jul 2011
                    • 3769

Algselt postitas leits Vaata postitust
                    Mu eesmärk ongi kirjavigade otsimine foorumist, mõnus ajaviide.
                    Vähemasti peaks alati tegevust leiduma

Comment

• vonkartoffel
                      Pokkerihai
                      • May 2009
                      • 1658

Algselt postitas HerrJanks Vaata postitust

Samuti, mingid keerulised, palju vaeva ja mõtteainet nõudvad investeeringud jäävad ära - vähemasti esialgu(kuniks pokker põhitöö on). Ma ei otsi mingit ülisuurt tulusust - 10% aastas oleks täiesti rahul. Tähtis on läbipaistvus ja lihtsus.
                      10% on tänapäeval väga suur juba.

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

ei tulnud päevikusse kirjavigasid otsima, aga vaatasin, et viga on läbiv, seega tahtsin pigem heast soovist herr Jänksi tulevikus häbist säästa kui ta mingil põhjusel peab kuskil ametliku dokumendi kirjutama vms, ise loen igapäevaselt erinevaid dokumente ja CV'sid ja avaldusi, mingite üldiste eesti keele reeglite mitte tundmine torkab kohe silma ja annab mulle kohe infosisendi selle kohta kas ja kui põhjalikul tasemel inimene üldse on tegelenud asjajamistega jne...

sry, rohkem ei püüa inimesi aidata.

Comment

• leits
                          Hundinui
                          • Apr 2009
                          • 9562

jah, ära ole mingi maailma parandaja.. häirib lausa
                          Last edited by leits; 07.05.14, 09:21.

Comment

• ivar866
                            Grinder
                            • Oct 2012
                            • 776

päevikus ei pea perfektset kirja panema loogish

Comment

• karupoeg
                              Pokkerihai
                              • Jun 2012
                              • 3823

pohh
                              Last edited by karupoeg; 07.05.14, 10:43.

Comment

• vsiu100
                                Moderaator
                                • Oct 2008
                                • 4253

ei tulnud päevikusse kirjavigasid otsima, aga vaatasin, et viga on läbiv, seega tahtsin pigem heast soovist herr Jänksi tulevikus häbist säästa kui ta mingil põhjusel peab kuskil ametliku dokumendi kirjutama vms, ise loen igapäevaselt erinevaid dokumente ja CV'sid ja avaldusi, mingite üldiste eesti keele reeglite mitte tundmine torkab kohe silma ja annab mulle kohe infosisendi selle kohta kas ja kui põhjalikul tasemel inimene üldse on tegelenud asjajamistega jne...

sry, rohkem ei püüa inimesi aidata.
                                .

Comment

Working...