KristjanLaas NL/PLO 100-200 HU and MTTs

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • KristjanLaas
    Pokkeritark
    • Oct 2009
    • 6450

Re: KristjanLaasi MTT päevik.

Okei, mul jäi märkamatuks, et sul chip üle kukkus, kuna sa olid eelnevalt korduvalt niimoodi otsuseid teinud, et ühe kaupa chipe sisse paned, nii eile kui üleeile.
    Nojah, eks eile tildis peaga tundus mulle teistmoodi ja arvasin, et kogu laud sai aru, et ma lihtsalt callida tahtsin(ilmselt kuna ise sellest aru sain). Ei vaielnudki seetõttu, et sain aru, et ruling on absoluutselt Kelly kasuks, lihtsalt eeldasin, et tema ja sina ja kõik lauas said aru, et mul ei olnud kordagi kavas raiseda ja tegite oma standard live angleshooting värki, millest siingi foorumis mitu korda lugeda olen saanud (ei ütle, et teie poolt).
    Parandasin enda vea kohe kui märkasin, et üks 1000 chip lisaks on läinud ja 99% kindlalt mäletan, et see oli enne seda kui Kelly isegi kaarte vaatas.

Aga las ta jääda, minu arust oli see kohutavalt ebaviisakas, aga reeglid on reeglid ja eks ta ole lihtsalt inimese enda asi kas ta tahab mõista kaasmängijat või no mather what endale 2.5bb lisaks saada. Ei olnud kahju sellest 1000st vaid kogu olukorrast kuidas see lahendati, alati saab viisakalt suhelda ja kasvõi öeldagi, et sorri, isegi kui ei tahtnud raiseda, siis sa panid ikkagi nii palju sisse ja see loeb raisena - kuidas ka näiteks tolmuahv tegi.

Aga viimane küsimus veel, miks on sinu kogemata üle joone paigutatud chip õiglasem kogemata kui minu kogemata üle joone läinud chip?

Aga tegin muidugi liiga Kellyle, lihtsalt pole kunagi varem sellist asja kogenud lauas ja tuli mulle shokina, ise püüan enamasti viisakas laua taga olla ja võita chipe ausalt enda mänguga...

Comment

• MrRiver
      Grinder
      • Oct 2008
      • 735

Netti mängima ka jõuad?

Comment

• KristjanLaas
        Pokkeritark
        • Oct 2009
        • 6450

iga päev olen netis mänginud vähemalt 4-5h...lihtsalt käsi ei ole väga siia postitada olnud.
        Eile tuli üks 8. koht 6-max turniiril, aga ei ole lihtsalt olnud midagi väga raporteerida, nagu kirjutasin, siis teen pikema ülevaate kui 100 MTT-d mängitud, hetkel 85.

edit: kuna mängin vaid MTT-si, siis tulebki ajakulu suhteliselt suur ja mängitud turniiride arv küllaltki väike, kuna avg. MTT kestab 7-9h, avg. koht mis ma turniirilt saan on päris kõrge ja üle 6 laua korraga ma ei võta. Lihtsalt ka minule üllatuseks pole veel korraliku väga sügavat jooksu tulnud, aga süüdistan siinkohalt täielikult jooksu.

roll $917 koos $10 reload boonusega.
        Last edited by KristjanLaas; 10.07.11, 17:20.

Comment

• vsiu100
          Moderaator
          • Oct 2008
          • 4253

1. nagu Laas märkis, siis min.raise antud käes on 2000.
          2. pargis ei ole sellist reeglit, et kui panna sisse mitmest chipist tehtav panus, mis on suurem kui call(väiksem, kui min.raise), kuid vähemalt 50% suurem vajaminevast min.raisest, siis loetakse see raiseks ja puuduolev hulk tuleb lisada või foldida.
          3. küll on aga selline reegel:
          17. Juhul kui mängija teeb mitmest žetoonist koosneva panuse ilma komenteerimata ja panuse suurus on piisav Min. Raise jaoks, arvestatakse seda panust kui Raise`i. Kui panuse suusrus ei ole piisav Min. Raise jaoks, arvestatakse selle panuse nagu Call.

selle reegliga peaks selle käe arutelu läbi olema. 2100 nuppu sees, piisav min.raiseks - raise. kui ilus kellegi tegu oli, on teine teema.

Comment

• pafka666
            IP Olümspi
            • Jul 2009
            • 429

Pole hullu Kristjan, said odava õppetunni siiski. Maroko deep-stackil tahtis noor iirlane mulle kallale tulla järgmise olukorra pärast: 100/200 blindid, ees on 3 limpi ja buttonil mul AK ja keevitan 1600, mille peale iirlane SB-lt viskab juurde ühe 5k chipi ja ei ütle midagi, samas jääb tal sisse ka 100ne chips ja diiler võtab selle insta re-reisiks, limparid foldivad ja iirlane juba kisab et tahtis ainult callida... mul lihtne shove ja iirlane ahvi tildis ja jooksis lauast minema..

Comment

• runnar
              Grinder
              • Oct 2008
              • 740

Algselt postitas pafka666 Vaata postitust
              Pole hullu Kristjan, said odava õppetunni siiski. Maroko deep-stackil tahtis noor iirlane mulle kallale tulla järgmise olukorra pärast: 100/200 blindid, ees on 3 limpi ja buttonil mul AK ja keevitan 1600, mille peale iirlane SB-lt viskab juurde ühe 5k chipi ja ei ütle midagi, samas jääb tal sisse ka 100ne chips ja diiler võtab selle insta re-reisiks, limparid foldivad ja iirlane juba kisab et tahtis ainult callida... mul lihtne shove ja iirlane ahvi tildis ja jooksis lauast minema..
              see sõltub ilmselt mängukohast ja maja reeglitest, Londonis olid blindid vist 100/200 ja viskasin SBlt midagi ütlemata 500 juurde ja loeti calliks, sest ma olla ainult ühe chipi mängu (juurde) pannud. ju see iirlane oli samasuguse reegliga harjunud

Comment

• KristjanLaas
                Pokkeritark
                • Oct 2009
                • 6450

:D
                Aga muidugi sain kohe aru, et reeglite järgi ei ole mul kindlasti õigus, lihtsalt eeldasin, et saadi aru, et see pole tahtlik, nüüdseks olen aru saanud, et pole hullu midagi, see kuidas inimesed sellises olukorras käituvad on nende enda asi ja jäävad enda südametunnistusele, ehk tõesti tundus temale, et hoopis mina tahtsin angleshootida. Olen siiski 100% kindel, et kui ta poleks AA leidnud poleks tal sellega mingit probleemi olnud.

Comment

• KraindOnMaind
                  FPP Pro
                  • Jun 2009
                  • 228

kuidas turnad edenevad?

Comment

• yolpa
                    Pokkerihai
                    • Jun 2009
                    • 2669

austraalias on hea, ma küll ise alati ütlen mida teen, aga siin vist mindreaderid, pmst iga otsus on selle tegija kasuks, ehk ükshetk viskab tüüp ühe chipi ja see loetakse calliks, teine kord raiseks ja alati on nii nagu mängija tahtis ja teised lauas alati nii sõbralikud, et probleeme pole kunagi. veits segane jutt vb, aga point peaks välja tulema.

edu turnadel muidu!

Comment

• tolmuahv
                      Klubi Liige
                      • Feb 2009
                      • 2502

Algselt postitas yolpa Vaata postitust
                      austraalias on hea, ma küll ise alati ütlen mida teen, aga siin vist mindreaderid, pmst iga otsus on selle tegija kasuks, ehk ükshetk viskab tüüp ühe chipi ja see loetakse calliks, teine kord raiseks ja alati on nii nagu mängija tahtis ja teised lauas alati nii sõbralikud, et probleeme pole kunagi. veits segane jutt vb, aga point peaks välja tulema.

edu turnadel muidu!
                      Ma pidasin ka Sydneys ühe väga sõbraliku turniiri. Kusagil kesklinnas urkas. Kui ära võitsin, siis saadi järsku kurjaks ja taheti peksa anda. Väga napp pääsemine oli :)

Comment

• KristjanLaas
                        Pokkeritark
                        • Oct 2009
                        • 6450

Algselt postitas KraindOnMaind Vaata postitust
                        kuidas turnad edenevad?
                        Just tulin kirjutama siia.
                        Turniiridest siis järgmised 10 päeva paus, kuna olen merel ja ei ole hetkekski üle 4h vaba aega, MrRiverit on asjast teavitatud.

Stake on seni äärmiselt pettumust valmistavalt möödunud, kuna kohe kui olen rahades hakkab pihta kõige haigem kaardijooks ja setupid, aga mis seal ikka.
                        Panen spoilerisse mängitud turniirid ja BR.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Natuke muud juttu ka.
                        Kas kellegil ei ole Tallinnas mõistliku hinnaga korterit üürida? Asukoht võiks mitte olla Õismägi või Lasnamägi.
                        Sisse koliks 2 inimest.
                        Oleks pakkumistele avatud ja võib PMi saata:)
                        Last edited by KristjanLaas; 13.07.11, 11:43.

Comment

• nikitheone
                          Mr. Puujalg
                          • Aug 2009
                          • 6446

korteri osas saada pm naxerile. mustamägi on asukoht
                          &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• yolpa
                            Pokkerihai
                            • Jun 2009
                            • 2669

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
                            Ma pidasin ka Sydneys ühe väga sõbraliku turniiri. Kusagil kesklinnas urkas. Kui ära võitsin, siis saadi järsku kurjaks ja taheti peksa anda. Väga napp pääsemine oli :)
                            eks korralikul kasiinol ja urkal vahe kah sees:)

Comment

• KristjanLaas
                              Pokkeritark
                              • Oct 2009
                              • 6450

Kuna tööl turniire pole aega mängida, aga paaritunnised pausid on vahel sees, siis jätkan püüdlust robustotada oma €75 boonus triobetis nosebleedi.

Olen mänginud NL100 HU kogu aeg ja rollecoastinud päris palju €700 peale, siis €250 peale ja viimased 2 päeva on pidevalt €300-500 kandis püsinud kaunis kohutava jooksuga.

Otsustasin bumhuntida anonymus laudu ja samal ajal igavusest mängida mingi regiga HU, kaotasin talle BI, mille peale otsustasin tildi kõrvale hoopis 2l laual 6-max nite kiusama minna. Hitnrunisin peale u. 50 käelist sessi heh.

€0.50/€1 No Limit Holdem
                              Prima
                              6 Players
                              Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
                              UTG Player 2 (€218.55)
                              UTG+1 kksux (€156.18)
                              CO Player 4 (€97.50)
                              BTN Player 5 (€138.37)
                              SB Player 6 (€101.38)
                              BB Player 1 (€63.66)

Pre-Flop: (€1.50, 6 players) kksux is UTG+1 A J
                              1 fold, kksux raises to €3, 1 fold, Player 5 calls €3, Player 6 calls €2.50, Player 1 goes all-in €62.66, kksux goes all-in €153.18, Player 5 folds, Player 6 folds

Flop: 4 6 2 (€225.84, 2 players, 2 all-in)

Turn: K (€225.84, 2 players, 2 all-in)

River: 8 (€225.84, 2 players, 2 all-in)

Final Pot: €225.84
                              Player 1 shows
                              3 A
                              kksux shows
                              A J

kksux collects €130.32 (net -€25.86)
                              Player 1 lost €63.66
                              Player 5 lost €3
                              Player 6 lost €3

€0.50/€1 No Limit Holdem
                              Prima
                              5 Players
                              Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
                              UTG Player 4 (€97.50)
                              CO Player 5 (€135.37)
                              BTN Player 6 (€100)
                              SB Player 2 (€218.55)
                              BB kksux (€222.84)

Pre-Flop: (€1.50, 5 players) kksux is BB 6 7
                              3 folds, Player 2 raises to €3, kksux calls €2

Flop: 4 8 9 (€6, 2 players)
                              Player 2 bets €5, kksux calls €5

Turn: A (€16, 2 players)
                              Player 2 checks, kksux bets €8, Player 2 raises to €30, kksux calls €22

River: 5 (€76, 2 players)
                              Player 2 bets €18, kksux goes all-in €184.84, Player 2 goes all-in €162.55

Final Pot: €441.39
                              Player 2 shows
                              8 8
                              kksux shows
                              6 7

kksux wins €434.10 (net +€211.26)

Player 2 lost €218.55

Reiki olen ka juba

Tegelikult on HU-s meeletult huvitavaid käsi olnud ja edaspidi hakkan ehk neid siia updatema, kuna viitsisin lõpuks weaktight kasutaja teha.

in b4 in b4 busto.
                              Last edited by KristjanLaas; 15.07.11, 02:44.

Comment

• kjmrc
                                Pokkerihai
                                • Aug 2009
                                • 4541

Mõnusalt dongine play :D

Comment

Working...