KristjanLaas NL/PLO 100-200 HU and MTTs
Collapse
X
-
Re: KristjanLaas NL50-100 HU
kasulikum sunday cubed sati mängida pole? 575fpp buyin 6players ja esimene saab 55 dollaritAlgselt postitas qbj0hn Vaata postitustMa mängin ka juba mõnda aega HU-d ja MTT-sid.
MTTsid mängin ainult FPP-de eest ja koguaeg sama süsteemiga. 235FPP-d on 6 max hyper turbo kus 2 essat saavat 11$ pileti millest saab obv unregada.
3k punni eest saab juba mingi 12 satikat teha siukest ja need punktid tulevad sitaks ruttu. Saadud raha eest mängin 3.30$,5.50$ ja 11$ turniire. Vahel ka mõni 22$ sekka.
Neid hyppereid on ikka sitaks kasuliklum money wise mängida kui punnide eest mingeid boonuseid välja osta.
2500FPP on 25$ poes ja 4500 FPP on 50$. 4500 eest ainult pooltel cashid siis see juba 110$. Anyway isegi kui pooltel ei cashi siis rohkem kui 50$ võidad nagunii. Ise lasen koguaeg neid. Kui kallimaid turnasid ei mängi siis jube mugav ikka.
Mängin aint GTD turkasid ka ja ainult õhtuti siis paremad valikud.
Turnadel siuke variace ka ja igapäev ei mängi neid siis vahepeal on mõnus lasta. 2-3 päeva lased cashi siis juba piisav kogus punne kogunenud, et soliidne laar neid turkasid lasta.
Njah samas kui võtta, et PS-is RB-d pole siis pmst RB eest lasen turkasid kui nii võtta :D. Aga turnadega soliidselt plussis nii, et np.
Comment
-
Käisin seenel täna, täitsa mõnus vaheldus oli.
Korjasin vaid kukeseeni ja sain mingi 3-4 kilo neid:)
Comment
-
Tallinna lähedalt?Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitustKäisin seenel täna, täitsa mõnus vaheldus oli.
Comment
-
Mitte väga, Viitnal käisin.Algselt postitas pikk28 Vaata postitustTallinna lähedalt?
Comment
-
Be careful! Elu24.ee monitoorib raudselt su blogi ja nüüd ootab juba elu24.ee uudist, kus sa seenel käisid ning miskid paparatsod pildistasid võsa vahelt põdraks maskeerituna. qqqqqqqqqqAlgselt postitas KristjanLaas Vaata postitustKäisin seenel täna, täitsa mõnus vaheldus oli.
Comment
-
Ilmselt peaks siiski seenel peksa saama, teel sinna avarii tegema või hoopis võlgade eest sinna pagema.
Comment
-
-
-
-
Algselt postitas leits Vaata postitustkui mulle midagi saadad, saadan sulle hivi
Comment
-
Esimesed päevad HU-d läbi ja päris rõvedad on olnud EV wise.
Selline tunne, et ükski käsi mitte kunagi vastu ei pea ja olen doomed for life.
Siiski üllatavalt positiivsena olen suutnud aju hoida ja mental breakdownid enam väga kaua ei kesta.
Kahju, et vaid starsi käsi saan trackida, kuna arvan, et teisel saidil olen isegi kehvemini jooksnud.
Seal olen vaatamata sellele siiski paarsada € plussis.
Panen starsi esimeste päevade graphi ka koos kõigi joontega.
Comment
, 6

Comment