KristjanLaas NL/PLO 100-200 HU and MTTs

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • KristjanLaas
    Pokkeritark
    • Oct 2009
    • 6450

KristjanLaas NL/PLO 100-200 HU and MTTs

Tervist,

Kuigi mul on eelnevalt päevik siin olemas, siis otsustasin vana avamise asemel uue teha, kuna eelnev oli minu poolt nii rumalat juttu täis, et häbi hakkas.

MTT päevikuid ei olegi väga, aga samamoodi ei olegi inimesi kes vaid MTT-si mängiks. Miks peakski tahtma hävitada enda närve pokkeri kõige värdjalikuma formaadiga? Minu enesehävituslik pool lööb ka loomulikult siin välja ja seetõttu ilmselt olengi ma leidnud enda jaoks MTT-de ilu.

Endast niipalju, et pokkerit olen mänginud liiga kaua selleks, et olla seal kus ma hetkel olen. Kui ma ei eksi, siis 5s aasta jookseb kindlasti, mille jooksul olen mänginud peaaegu kõike peale full ringi. Nendest tõsisemalt olen ma mängima hakanud alles see aasta. Tõsisemalt selles mõttes, et on olnud võimalus peaaegu alati mängida kui soov on. Ometi peab erinevatel põhjustel toimuma see liiga tihti stake all ja vahepeal tööl käies jõudsin ma sellest ka omajagu mõelda ja tegin endaga järgmise kokkuleppe. Edaspidi hoian ma enda "pärisraha" ja "pokkeriraha" eraldi. Pokkeriraha on see, mida ma olen otsustanud hoida enda pokkerikontodel ja mille eesmärk on teenida juurde raha. Pärisraha on raha, mis on minu pangakontol. Sellel ei tohi olla mitte mingit pistmist pokkerirahadega või üleüldse pokkeriga. Kui ma tahan mängida live, siis selle jaoks vajalik raha peab tulema minu pokkerirahade eest. Kui mul ei ole piisavalt palju pokkeriraha, siis ma ei mängi ja kõik. Kui ma kannan pokkeriraha välja muutub see automaatselt pärisrahaks. Kui mul peaks mingil põhjusel pokkeriraha otsa saama mängin ma stake all kuni on pokkeriraha jälle olemas.

See hoiab edaspidi ära igasuguse live üle rolli gamblimise ja võlad ja üleüldse igasugused pokkerijamad, mis segavad mind elamast ja nautimast õnnelikku elu, mis mind tegelikult ju ümbritseb. Mu ümber on inimesed kes minust hoolivad ja mul on võimalus mängida mängu, mida ma naudin ja oskan ja potentsiaalselt ka ära elatada suudaksin.

Tulemustest nii palju, et olen see aasta mänginud u. 500 turniiri enamasti micro buyiniga. See aasta on turniiripokker olnud päris edukas ja profit jääb kuskile $22-23k kanti. Pean end suhteliselt lahtise mõtlemise ja aruka peaga inimeseks seni kuni kõik läheb hästi, kui asjad hakkavad kehvasti minema või isegi natuke joogisena muutub minu judgement katastroofiliseks. Seega püüame siin kirjutades enda suurimast hukutajast vaikselt samm-sammult üle saada. Kui kellegil on mingit nõuannet vms siis võib siia kirjutada.

Graafikud

Stars:

FTP (roughly $2-3k peaks puudu olema profitit, ehk siis kuskil selle graphi peaki juures peaksin asetsema.)

Mängin FTP-s, Pokerstarsis ja vahel harva ka OO-s. FTP-s ja Starsis on kasutajanimi klaaspro ja OO-s KristjanLaas.

Mingi aeg tahan teha üleminekut full ringile, millega kokkupuude praktiliselt puudub. Kunagi mängisin NL25-50 full ringi 3-4 päeva ja siis see jäi unarusse. Ilmselt tahaks teha ka mingisugust prop beti, et olen võimeline võitma näiteks 50k(või ükskõik missuguse arvestatava) sampli peale 5bb/100 NL25-50 vms, pole veel läbi mõelnud seda. Ainus kokkupuude on siis need 3-4 päeva ja selle foorumi full ring strateegiaosakond. Aga sellest lähemalt siis kui see võimalikuks saab.

Kui on mingeid muid jutte, küsimusi või mida iganes, siis võib siia kirjutada ja loodetavasti keegi ikka loeb siin neid tegemisi.
    Last edited by KristjanLaas; 13.12.11, 06:05.
  • MeelisV
    Vana Tegija
    • Apr 2010
    • 1300

Re: KristjanLaasi MTT päevik.

Kindlasti hakkan sinu päevikut lugema ja gl! Et päevik toredam saaks, siis äkki paned oma graafiku ka ülesse? :)

Comment

• KristjanLaas
      Pokkeritark
      • Oct 2009
      • 6450

Jah võin panna küll, sharkscope pole küll natuke aega FTP-d trackinud ja paar hiti on puud, aga aimu saab ikka.
      editin esimesse posti kohe.

Comment

• emmimees
        Klubi Liige
        • Aug 2010
        • 2719

Väga vinge, hoia kursis siis tulemuste käekäiguga.. mõni huvitav käsi ka teinekord!
        EDU!

Comment

• low-flow
          Klubi Liige
          • Jul 2009
          • 1208

Minu lemmik pokkerimängija kohe kindlasti!

Kui full ringiga hakkad põhjalikumalt tegelema ja on soovi pokkerijuttu ajada, siis ma oleks täiega käpp.

Palju edu!!!

Comment

• g00000se
            Vana Tegija
            • Apr 2010
            • 1047

MTT'd on saatanast, aga muidu gl :D

Comment

• Priito
              Jube Noob
              • Mar 2009
              • 121

Niipalju, kui ma sinu stiili siin foorumis märganud olen, soovitaks sulle pigem 6-maxi või üldse HU-d. Miks just full ringi kasuks otsustasid?
              Järele mõeldes soovitaks hoopis PLO 6-maxi või HU-d. Kui PLO vastu huvi on, siis võid kirjutada, kuna ma pea 2 kuud ainult PLO50 HU-d mänginud.

Comment

• BuildUp
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2547

Algselt postitas Priito Vaata postitust
                Niipalju, kui ma sinu stiili siin foorumis märganud olen, soovitaks sulle pigem 6-maxi või üldse HU-d. Miks just full ringi kasuks otsustasid?
                Järele mõeldes soovitaks hoopis PLO 6-maxi või HU-d. Kui PLO vastu huvi on, siis võid kirjutada, kuna ma pea 2 kuud ainult PLO50 HU-d mänginud.
                + miljon

Comment

• rasmer
                  Vana Tegija
                  • Oct 2009
                  • 1306

Usun, et tuleb üks lahedamaid päevikuid. GL !

Comment

• KristjanLaas
                    Pokkeritark
                    • Oct 2009
                    • 6450

Omaha HU-d olen omajagu mänginud ja arvan, et see on kindlasti minu kõige tugevam mäng arvestades keskmist vastast.
                    Aga hetkel olen ma HU-st kuidagi väga tüdinenud, ma pole 5 aasta jooksul kordagi mänginud full ringi ja esimest korda tundub see mulle põnev. Muidugi pole ma otsust veel teinud vaid hetkel lihtsalt mõlgutan neid mõtteid peas, PLO 6-max on teine variant mida ma tõsiselt kaalun.
                    Last edited by KristjanLaas; 28.06.11, 13:02.

Comment

• Romka
                      Pokkerihai
                      • Mar 2009
                      • 1544

Subscribed ja edu!

Comment

• kjmrc
                        Pokkerihai
                        • Aug 2009
                        • 4541

Tuleb huvitav päevik indeed.. Edu MTT'de biitimisega :P Ja palju häid hindeid !!!!!

Comment

• vilkar
                          Klubi Liige
                          • Jul 2009
                          • 1290

Pigem jää oma leibade juurde HU ja MTT.

HU osas soovitan soojalt coach võtta, et areneda, mitte et sa kehv HU mängija oleks aga kohati oled teinud väga tildiseid otsuseid ja spweinud kõvasti , kas siis jookis peaga vms....

Aga kui full ring huvitab siis edu ka selle projektiga.

Soovitan kindlasti mõnda raamatut lugeda ntx: mindset , kui veel lugemata on.

BR managment ka paika peale selel et live ja pokkeri rolli eraldi hoiad pead kindlasti mängima vastavaid limiite , mis ei ületa BR-i

Edu.ee

Comment

• Poke
                            Grinder
                            • Mar 2010
                            • 995

Imestasingi, et miks sul pole korralikku päevikut, kuigi oled koguaeg olemas ja aktiivne
                            hakkan kindlasti jälgima GL!

Comment

• isenseven
                              Grinder
                              • Sep 2009
                              • 598

GL, üks huvitav päevik jälle juures

Comment

Working...