KristjanLaas NL/PLO 100-200 HU and MTTs

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • timz0333
    Pokkeritark
    • Mar 2009
    • 6322

Re: KristjanLaasi MTT päevik.

Algselt postitas bluelite Vaata postitust
    Quadminesid?
    Misreadisid kätt, loe uuesti.

Comment

• KristjanLaas
      Pokkeritark
      • Oct 2009
      • 6450

Mängime PS live turniiri, kuskil 29 mängijat alles 70st.
      UTG stack on 1200 ja blindid 200-400. Mul on kuskil 13k.
      UTG betib all in 1200 ja mina olen UTG1 ja leian KQs, otsustan callida, võtan hunnikust 1200 chipi, aga ühe 100 asemel on kogemata 1000ne ja läheb 2100. Vabandan kiirelt ja ütlen, et see on call ning panen ilusti 1200. Keegi ei ütle midagi kuni folditakse
      Kelly Limonovani late midilt kes vaatab enda kätt ja hakkab järsku kriiskama, et EUEUEUEUEU see oli raise ju, see oli OBVIOUS raise. See oli OBVIOUS raise ja reraiseb 6k peale. Ma olen hetkeks täiesti shokis, et misasja ta ajab, kordagi ei olnud mingit probleemi - ma vabandasin ja ütlesin kohe, et tahtsin callida ja see oli väga arusaadav kuni hetkeni, mil ta oma kätt vaatas. Limonova samal ajal jätkab aga eriti haige üleoleva näo ja häälega "jaja, see oli OBVIOUS raise". Otsustasin, et ei hakka inimesega vaidlema ja tegelikult on Ms. Angleshooteril õigus. Tõsiselt haige olukord ja pole elus veel nii classless inimest kohanud pokkerilaua taga. Eriti veel naisterahvas (samas see ei ole vist faktor).

Selline olukord oli siis täna, tõsiselt haige ja ebameeldiv olukord. ERITI veel see üleolev hoiak. Lihtsalt nii kohutavalt nõme käitumine ja veel (vist) elukutselise mängija poolt, väga tilti ajab siiani. Btw kui selgusetuks jäi siis ta näitas AA:)

Steigiga on 85 mängu mängitud ja roll $870, lihtsalt ei ole suutnud ühtegi deep runi saada ega turniiri realiseerida. Kui 100 mängu mängitud panen ka turniirid ja tulemused (ilmselt homme):)
      Last edited by KristjanLaas; 10.07.11, 00:57.

Comment

• Pumper
        Klubi Liige
        • Mar 2009
        • 2359

Miks alla andsid siis kui kõik juba leppind olid? Kelly on temperamentne inimene lihtsalt, vaielnud vastu ja saatnud pikale lainele kõik oleks ok ju olnd.

Comment

• con
          Pokkerihai
          • Jul 2010
          • 1954

Pole ju normaalne(ok) kui peab sellisele tasemele laskuma üleüldse.

Comment

• hotcocacola
            HTCCACLA
            • Oct 2008
            • 14473

Kahjuks mõned pole nii mõistvad.

Aga minu hindid:

1.) Alati hoia zetoone tornides, nt punased, rohelised, pruunid. Mitte, et segamini, toores vikerkaar.
            2.) Enne actimist
            a.) ütle mis sa teha tahad, bet, call vms
            b.) loe zetoonid välja, ole kindel, et su käes on kindel ja õige arv neid.
            3.) Ära kiirusta ega rapsi!!!!!!! Olen pannud tähele, et vahel mõtled kaua, aga zetoonid haarad turbokiirusel ja nö loodadgi et haarad õigesti. RAHU...ainult rahu!

Tunduvad lihtsad hindid olevat, aga paljud eksivad. Kusjuures ma lähen tilti kui mängijate zetoonid on segamini, või laiali....no ffs, imo peaks olema reegel selle kohta :D

Samas, Kelly käitumisest saab insta aru, et tal on HAND ja ta tahab sinult rohkem saada....Kelly poolt suht halb liigutus imo, sest ta reedab oma käe..

Comment

• KristjanLaas
              Pokkeritark
              • Oct 2009
              • 6450

tänud, püüan edaspidi kindlasti ettevaatlikum ja tähelepanelikum olla, et sellist olukorda üldse tekkida ei saaks.

Comment

• tolmuahv
                Klubi Liige
                • Feb 2009
                • 2502

Pole küll otseselt minu asi, aga olin lauas ja nägin olukorda. Minu arvamus käest:
                1) Sa ei bettinud mitte 2100, vaid 2200. 2100 oleks olnud call, sest minraise oli 2200.
                2) Sa ei ütelnud midagi bettides. Sa võtsid ühe chipi keskelt ära. Cannot do that.
                3) Mina juhtisin sellele olukorrale tähelepanu, sest diiler oli esimest päeva tööl ja ei saanud sittagi aru.
                4) Kelly kasutas olukorra ära. Ilus või mitte, aga nii ta läheb. Sa eksisid reeglite vastu ja ta sai sellest kasu.

Kui ma valesti vaatasin ja sa 2100 bettisid, siis oli sul õigus tagasi võtta, sest see ei kvalifitseeru raiseks. Aga jällegi oleksid sa pidanud sellele ise tähelepanu osutama. Mu eelmises lauas oli just olukord, kus BB bustis ja järgmine käsi oli button tühja koha peal. UTG vaatas, et keegi teist blindi ei pane ja pani ise. Kui aru sai, siis kogu laud ütles, et tagasi võtta ei saa, chipid keskel. Kutsus floori, see confirmis. Mis keskel, see läinud - mängija oleks ise pidanud olukorda jälgima paremini. Pole midagi teha, seda juhtub kõigiga.

Comment

• minbetmillionaire
                  Õpihimuline Mängur
                  • Jan 2010
                  • 363

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
                  Kui ma valesti vaatasin ja sa 2100 bettisid, siis oli sul õigus tagasi võtta, sest see ei kvalifitseeru raiseks.
                  imo läheb rohkem kui callimiseks vajalik number chippe lauale pannes min raise kirja, kui vähem paned kui min raiseks vajalik (kui ühte chipi ei pane just)

Comment

• taipupole
                    Lõpuboss
                    • Oct 2008
                    • 2181

kõige tolam on ju ikkag kelly, kes oma käe ära andis.

Comment

• pikk28
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 6695

kõige tolam on ranka naabermaja vanamutt, kes pidevalt paljalt rõdul pesu kuivatab ja rankat life tilti ajab

Comment

• viki
                        Grinder
                        • Apr 2010
                        • 893

Ja ärge mängige raha maha,vaid ostke midagi ilusat!

Comment

• privador
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3951

mnjah olin ka lauas ja esimese pilguga sain kohe aru, et üritad isoleerida minraisiga vms
                          pärast üritasid 1k tagasi võtta, aga minu arust oli see hilja. Kelly ei puutu üldse asjasse.

Reeglid on reeglid. Muidu võiksime kõik hakata oma käsi v chipse tagasi võtma

Comment

• KraindOnMaind
                            FPP Pro
                            • Jun 2009
                            • 228

Algselt postitas minbetmillionaire Vaata postitust
                            imo läheb rohkem kui callimiseks vajalik number chippe lauale pannes min raise kirja, kui vähem paned kui min raiseks vajalik (kui ühte chipi ei pane just)
                            tegelikult on nii, et kui paned potti üle poole min raise suurusest, ehk antud juhul 1600 chippi, siis on min raise, kui paned 2100, siis on see juba raise. loomulikult normaalsetes kohtades saab õigustada kui kohe reageerid ja ütled et tahtsid callida vms aga pargis seda loota pole mõtet. aga vähemalt tehti foldimine lihtsaks ma loodan. antud juhul ma ei saa nõustuda kuidagi sellega, et sa justkui said tagasi võtta chipid, ehk dealer ruulis selle calliks, aga siis hakati asja tagasi rulema.
                            Last edited by KraindOnMaind; 10.07.11, 09:10.

Comment

• qbj0hn
                              Auk on auk. FAKT!
                              • Nov 2008
                              • 7091

Ma ei saa aru kas uusi nägusid abusedakse/angleshootetakse igal võimalus või ma olen millestki väga valesti aru saanud.
                              Viimane kord ei mäleta kumb oli kas TB või PS live mängides tahtsin raiseda ja viskasin piisavalt chipse keskele, et see on nagu 3x raise. Aga lauas öeldi, et see läheb ainult calli alla kuna ma ei öelnud, et raisen. Ise ei teadnud siukest asja kuna live kogemus väike ka. Telekast ainult vaadanud ja seal kunagi keegi ei ütle raise ega midagi. Kui ikka blindid on 100/200 ja ma 800 viskan keskele, kas see faking loogiline ei tundu, et ma tahan raiseda?
                              Aga siin laas tahab callida, viskab raise ´jagu chippe keskele ja läheb hoopis raise alla ?
                              Vbl panen ise lampi, aga ei saa aru mis siis õige on.
                              Last edited by qbj0hn; 10.07.11, 09:29.

Comment

• tolmuahv
                                Klubi Liige
                                • Feb 2009
                                • 2502

Minu teada Parkis seda reeglit ei rakendata. Ma olen korduvalt näinud olukordi, kus keegi vaatab valesti ja paneb marginaalselt alla minraise. Alati loetud calliks.

Ja antud käes diiler ei ruulinud midagi, ta oli busy kaardipaki käes hoidmisega. Kui ma ei eksi, siis Joel (pitboss) võis seal veel toetada min raise otsust kõrvalt, ta seisis koguaeg laua kõrval ja jälgis.

Comment

Working...