KristjanLaas NL/PLO 100-200 HU and MTTs

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • tolmuahv
    Klubi Liige
    • Feb 2009
    • 2502

Re: KristjanLaasi MTT päevik.

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
    Ma ei saa aru kas uusi nägusid abusedakse/angleshootetakse igal võimalus või ma olen millestki väga valesti aru saanud.
    Viimane kord ei mäleta kumb oli kas TB või PS live mängides tahtsin raiseda ja viskasin piisavalt chipse keskele, et see on nagu 3x raise. Aga lauas öeldi, et see läheb ainult calli alla kuna ma ei öelnud, et raisen.
    Aga siin laas tahab callida, viskab raise ´jagu chippe keskele ja läheb hoopis raise alla ?
    Vbl panen ise lampi, aga ei saa aru mis siis õige on.
    Sa ei pea mitte midagi ütlema. Kehtib ühe chipi reegel - kui paned ühe chipi keskele, siis loetakse calliks. Ainus vahel vaidlusi tekitav koht on, kui tahad nt raise 1000 callida ja viskad selleks ühe 5k chipi olemasolevatele lisaks. Seda pole suudetud siiani kokku leppida, kas tegu on calli või raisega. Sõltuvalt mängijast võib raise lugemist nõuda, aga kui keegi midagi ei ütle, siis lastakse call ka läbi. Sellepärast tasub olla selliste asjadega täpne ja endale eksimisruumi mitte anda.

Minu isiklik taoline kõige suurem turnade fail oli PLO turniir, kus näitasin riveril ette absolute nutsi ja oleks massive chip leaderiks läinud. Aga kogemata lendasid 2 mitte mängivat kaarti üle joone face down. Üks lauas istuv inimene võttis teema üles ja ma ei hakanud eriti pikalt jaurama ka - läksin koju ära lihtsalt.

Comment

• hotcocacola
      HTCCACLA
      • Oct 2008
      • 14473

tegelt pole siin midagi halada. Ise tuleb olla tähelepanelikum...

Comment

• qbj0hn
        Auk on auk. FAKT!
        • Nov 2008
        • 7091

Selge siis my bad.
        Blindid olid 50/100 imo ja viskasin 500 keskele, omast arust raisesin. Kuigi mul oli calli jaoks ka 50 ja 100 chippe olemas siis endaarust tundus loogiline, et tahan raiseda. vastasel juhul pole 500st ju keskele visanudki.

Comment

• nomerlot
          Klubi Liige
          • Sep 2009
          • 2233

just, kui viskad ühe suure žetooni sisse ja ei ütle mitte midagi, siis on call. Selles suhtes on coca soovitus väga õige, et parem on enne öelda, mida sa tahad teha, siis on lihtsam, kui näiteks žetoonidega mingi segadus tuleb, et valesti lugesid vms, sest loeb see, mida sa ütlesid ENNE žetoonide sisse panemist.

Comment

• hotcocacola
            HTCCACLA
            • Oct 2008
            • 14473

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
            Selge siis my bad.
            Blindid olid 50/100 imo ja viskasin 500 keskele, omast arust raisesin. Kuigi mul oli calli jaoks ka 50 ja 100 chippe olemas siis endaarust tundus loogiline, et tahan raiseda. vastasel juhul pole 500st ju keskele visanudki.

see standard call

Comment

• KristjanLaas
              Pokkeritark
              • Oct 2009
              • 6450

Algselt postitas privador Vaata postitust
              mnjah olin ka lauas ja esimese pilguga sain kohe aru, et üritad isoleerida minraisiga vms
              pärast üritasid 1k tagasi võtta, aga minu arust oli see hilja. Kelly ei puutu üldse asjasse.

Reeglid on reeglid. Muidu võiksime kõik hakata oma käsi v chipse tagasi võtma
              Nojah sellisel juhul ei olnud tolmuahv ja kelly ainus, kellele tundus, et ma callida ei tahtnud.

Siiski tolmuahvile lisaksin, et vabandasin siiski väga kiirelt ja võtsin tuhandese chipi tagasi enne kui keegi teine oli jõudnud reactida (kindlasti enne kui oli Kellyni folditud, seega on väga arusaadav, et mul ei olnud kordagi plaanis isoda ja saades mingit readi otsustasin järsku tagasi võtta.). Olen mänginud live juba piisavalt palju, et mitte lasta end angleshootida, aga see oli tõesti minu sticky fingers eksitus ja lootsin, et kõik said aru, et see polnud nii mõeldud. Btw ütlen enda gameplani ka, et ma ei isoleeriks mitte kunagi mitte ühegi käega UTG1 pealt UTG shove:) Lisaks mainiksin, et min. raise oli 2000, seega 2100 oleks samamoodi raise olnud kui 2200. (200-400, UTG shoveb 1200, mis teeb effective raiseks 800, 1200+800 on 2000)

Okei nagu tolmuahv ütles, siis tema diilerile tähelepanu osutas selle kohta. Toon siis näite u. 15min hiljem toimunud käest ja live regularid palun öelge miks ja kas tolmuahvil siinkohal õigus oli.
              Blindid 200-400, kõik foldivad cocani, kes avab 1100 (võis olla 300-600 ja coca avas 1300, pole kindel). Tolmuahv ei ütle mitte midagi ja viskab viiesajase chipi sisse. Kas see ei muuda kätt automaatselt calliks? Minu arust muudab ja tuletasin seda kohe tolmuahvile rõõmuga meelde, kuna tema üritas samuti kogenematule diilerile ja ka minule seletada, et tema võib veel raiseda kui tahab. Miks? Mis ruling tema teooriat toetab? Käsi lõppes siiski sellega, et ta lihtsalt callis (enda vabast tahtest või siis minu jonnimise peale)
              Last edited by KristjanLaas; 10.07.11, 10:54.

Comment

• kivisaba
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2514

seal küll tolmuahvil enam raisemis õigust pole küll aga jäävad variandid call ja fold

Comment

• hotcocacola
                  HTCCACLA
                  • Oct 2008
                  • 14473

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
                  Nojah sellisel juhul ei olnud tolmuahv ja kelly ainus, kellele tundus, et ma callida ei tahtnud.

Siiski tolmuahvile lisaksin, et vabandasin siiski väga kiirelt ja võtsin tuhandese chipi tagasi enne kui keegi teine oli jõudnud reactida (kindlasti enne kui oli Kellyni folditud, seega on väga arusaadav, et mul ei olnud kordagi plaanis isoda ja saades mingit readi otsustasin järsku tagasi võtta.). Olen mänginud live juba piisavalt palju, et mitte lasta end angleshootida, aga see oli tõesti minu sticky fingers eksitus ja lootsin, et kõik said aru, et see polnud nii mõeldud. Btw ütlen enda gameplani ka, et ma ei isoleeriks mitte kunagi mitte ühegi käega UTG1 pealt UTG shove:) Lisaks mainiksin, et min. raise oli 2000, seega 2100 oleks samamoodi raise olnud kui 2200. (200-400, UTG shoveb 1200, mis teeb effective raiseks 800, 1200+800 on 2000)

Okei nagu tolmuahv ütles, siis tema diilerile tähelepanu osutas selle kohta. Toon siis näite u. 15min hiljem toimunud käest ja live regularid palun öelge miks ja kas tolmuahvil siinkohal õigus oli.
                  Blindid 200-400, kõik foldivad cocani, kes avab 1100 (võis olla 300-600 ja coca avas 1300, pole kindel). Tolmuahv ei ütle mitte midagi ja viskab viiesajase chipi sisse. Kas see ei muuda kätt automaatselt calliks? Minu arust muudab ja tuletasin seda kohe tolmuahvile rõõmuga meelde, kuna tema üritas samuti kogenematule diilerile ja ka minule seletada, et tema võib veel raiseda kui tahab. Miks? Mis ruling tema teooriat toetab? Käsi lõppes siiski sellega, et ta lihtsalt callis (enda vabast tahtest või siis minu jonnimise peale)

mäletan seda jaotust ja siinkohal on lood veidi teised. Ma olin täiesti kaine ja olin "zoneis" (mäletan kõike väga täpselt!).
                  Heiti võttis pihuga zetoone, aga üks veeres kuidagi juhuslikult käest ära lauale, üle joone, see oli orantz 500ne. Aga point on nüüd selles, et kui ta oleks selle sealt ära võ'tnud ja oma standard raisei sisse pannud, oleks kõ'ik OK olnud. Aga ta hakkas kõhklema, et mmm...mis nüüd saab. Siis hakkasitegi jagelema ja eelmise laua "kelly AA storyt" arutama.
                  Aga see ei tohiks kindlasti raise/callina arvesse minna (natuke teine olukord).

Comment

• leits
                    Hundinui
                    • Apr 2009
                    • 9562

live poker rigged .. play online

Comment

• nomerlot
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 2233

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                      mäletan seda jaotust ja siinkohal on lood veidi teised. Ma olin täiesti kaine ja olin "zoneis" (mäletan kõike väga täpselt!).
                      Heiti võttis pihuga zetoone, aga üks veeres kuidagi juhuslikult käest ära lauale, üle joone, see oli orantz 500ne. Aga point on nüüd selles, et kui ta oleks selle sealt ära võ'tnud ja oma standard raisei sisse pannud, oleks kõ'ik OK olnud. Aga ta hakkas kõhklema, et mmm...mis nüüd saab. Siis hakkasitegi jagelema ja eelmise laua "kelly AA storyt" arutama.
                      Aga see ei tohiks kindlasti raise/callina arvesse minna (natuke teine olukord).
                      Kui mängija paneb sisse vähem kui calliks vaja, siis on variandid sellised, et kas ta lisab calliks vajaliku osa juurde või foldib (sel juhul jääb sissepandud žetoon igal juhul lauda)
                      Kui see juhtus kogemata, et žetoon veeres sisse, siis stop, käsi püsti ja otsustab turniiri direktor.

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

Minu arust ajafaktor on ka oluline. Kui juhtub, et mingi chip veereb laua poole, siis tuleks see KIIRESTI tagasi võtta. Kui jääda mökutama.
                        Ma arvan, kui Laas oleks kiiresti 1k tagasi võtnud, enne et temast järgmine oleks jõudnud mingit otsust teha, siis oleks isegi suht ok olnud. Aga Laas jäi passima, ja paar kohta järgmine Kelly ytles juba Raise ja siis tundus, et pole enam midagi teha.

Aga see on selline emotsionaalne pool

Comment

• nomerlot
                          Klubi Liige
                          • Sep 2009
                          • 2233

Kui on tõesti inimlik eksitus, siis peaks mängija kohe vea parandama, selgelt vabandama ja küsima diilerilt-mängijatelt, kas on ok. Siis on vähemalt kohe selge, kas vea parandust aktsepteeritakse või mitte. Siis ei juhtuks sellist asja, et keegi lõpus ootab, mis lauas edasi juhtub ja siis vastavalt käele ja olukorrale otsustab, kas hakata angleshootima.

Comment

• KraindOnMaind
                            FPP Pro
                            • Jun 2009
                            • 228

see chippide näppimine on ka üks kahtlane koht. kui kogemata veereb midagi üle laua, siis tuleks kiiresti tagasi võtta, aga vahel võib tekitada segadust, kui keegi ei pane piisavalt tähele või kuulab mussi vms, aga sel juhul peaks diiler suutma olukorda neile selgitada. mängijatelt küsimine "kas on ok" on mõttetu, sest alati on lauas viisakalt väljendades mingi m**n, kellel on oma huvitavad visioonid või siis kiiksuga naljasoon, kui diiler nõuab, et peab tegema nii või naa, siis kas teed nii või lased vaidlustamiseks juba floori kutsuda. mängijatega diskuteerimiseks on aega pauside ajal, seega omavahel vaidlemiseks, kui see midagi nagunii ei muudaks, pole mõtet aega raisata

Comment

• nomerlot
                              Klubi Liige
                              • Sep 2009
                              • 2233

Noh, kui keegi on väga angleshootingu peal väljas, siis pole ka ainult diileri arvamusest kasu, teine mängija võib samamoodi floori kutsuda.

Comment

• tolmuahv
                                Klubi Liige
                                • Feb 2009
                                • 2502

Kristjan - Minu ja sinu olukorrad olid mingil määral sarnased, aga ruling on neis tavaliselt erinev. Sina panid chipid selgelt sisse bettides, sealjuures eksisid sellega, kui palju tahtsid panna. Mul kukkus lihtsalt chippe käes veeretades üks chip lauale ja veeres ringi, käies muuhulgas üle joone. Kui keegi oleks hakanud ajama, et see on dead money potis, oleks ma floori kutsunud ja 99.9% õiguse saanud. Kui sina oleks floori kutsunud (või kui Joel oligi seal ja aitas otsustada), siis poleks sul väga tõenäoliselt lubatud tagasi võtta.

Muuhulgas kirjeldad sa enda olukorda ka valesti enda kasuks. Sa võtsid 1000 chipi tagasi mitte midagi ütlemata ja kui ma ei eksi, siis peale minu seda otseselt keegi ka tähele ei pannud. Kui ma ütlesin, et raiseks kvalifitseeruvat betti ei saa vähendada, siis alles selgitasid, et tahtsid callida. Mida sa laua actionist nägid või ei näinud enne chipi tagasi võtmist, tead ainult sina ise.

Ja minu meelest teed sa Kellyle oma esimeses postis liiga. Sa ei saa talle pahaks panna, et ta apelleeris reeglile, mille kohaselt sa ei saa võtta potist tagasi chippe, mis sisuliselt juba talle kuulusid (arvestades, et tal oli AA). Muuseas ei olnud lauas ka mitte ühtegi arvamust, mis oleks sinu omaga ühtinud. Betsizingu vigu on kõigil ette tulnud ja antud olukorda on alati ühtemoodi tõlgendatud.

Comment

Working...