Re: KristjanLaasi MTT päevik.
Sa ei pea mitte midagi ütlema. Kehtib ühe chipi reegel - kui paned ühe chipi keskele, siis loetakse calliks. Ainus vahel vaidlusi tekitav koht on, kui tahad nt raise 1000 callida ja viskad selleks ühe 5k chipi olemasolevatele lisaks. Seda pole suudetud siiani kokku leppida, kas tegu on calli või raisega. Sõltuvalt mängijast võib raise lugemist nõuda, aga kui keegi midagi ei ütle, siis lastakse call ka läbi. Sellepärast tasub olla selliste asjadega täpne ja endale eksimisruumi mitte anda.
Minu isiklik taoline kõige suurem turnade fail oli PLO turniir, kus näitasin riveril ette absolute nutsi ja oleks massive chip leaderiks läinud. Aga kogemata lendasid 2 mitte mängivat kaarti üle joone face down. Üks lauas istuv inimene võttis teema üles ja ma ei hakanud eriti pikalt jaurama ka - läksin koju ära lihtsalt.
Algselt postitas qbj0hn
Vaata postitust
Minu isiklik taoline kõige suurem turnade fail oli PLO turniir, kus näitasin riveril ette absolute nutsi ja oleks massive chip leaderiks läinud. Aga kogemata lendasid 2 mitte mängivat kaarti üle joone face down. Üks lauas istuv inimene võttis teema üles ja ma ei hakanud eriti pikalt jaurama ka - läksin koju ära lihtsalt.
TC
Comment