KristjanLaas NL/PLO 100-200 HU and MTTs
Collapse
X
-
-
Re: KristjanLaasi MTT päevik.
so much lolAlgselt postitas Codecci Vaata postitust(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
-
Ei taha su päevikut trollida, aga samas vastu ka ei suuda panna.Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitustOn a much more serious note, whats with the planking and owling? Seriously.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
-
vaata veel: plowling, cause planking is so 2 months ago and owling is so yesterday
Last edited by KristjanLaas; 20.07.11, 16:15.
Comment
-
Täna on siis kuni kella 7ni hommikul vaba aeg ja homme päeval saab magada, seega otsustasin stake jaoks paar turnat kiirelt ära võita viisakusest MrRiveri vastu.
Kahjuks kõik apremad on nüüdseks juba ammu alanud, aga 4-5 ehk leiab.
3 võitu olen rahul.
Comment
-
Uus teema on PPlowlingAlgselt postitas KristjanLaas Vaata postitustvaata veel: plowling, cause planking is so 2 months ago and owling is so yesterday

Kuigi kogu see plankingu teema on üsna totter. Siis mõned on päris haiged :D
Ja lulz mingi vend lasnamäe bussis, no wtf :D
Comment
-
-
Lihtsalt mainin, et impossible to not win täna, sain just 7 kaardiga straight flushi omahas, seega gg ette ära ja $728 tulemas.
Comment
-
Comment
-
-
Woow kui sick...just kadus nett ära 40ks minutiks ...
$11 turbo turnal oli just money bubble olin 10/270..tulemuseks 54 koht, nett tuli tagasi täpselt kui all-inis olin.
FFS ja nüüd kui seda kirjutan kadus jälle nett ära, saan kirjutada edasi veel aga saata ei saa.
Anyway omaha turnal olin kadumise ajal 3. kohal ja nüüd tagasi tulles olin 13.
okei lõpuks tuli uuesti tagasi..jesus kui haige, ei mängi enam kunagi laevas midagi.
edit: lihtsalt pole kunagi elus nii tiltis olnud...gg väljas kõigest siin elus.
ädfzxkcm äpLast edited by KristjanLaas; 21.07.11, 01:13.
Comment
Comment