põhmst l2bisin selle semstri siis edukalt .. omme pean yhe kursaprojekti veel ära näitama ja oukei ongi .. pl22d see mat. statistika sakib ikka eest ja tagant
kusjuures mul hakkas so fucking funny juba laudades
4x KK vs AA
2x AA vs KK
obv kaotaisn kõik aga see selleks
need kaotused on ma ei eta .. pohhui, ei ajand tilti ega midagai vaid lõpus ajas naerma juba, seda kõike siis 3k käe jooksul
nii iivil asja ei olnudki ennem kogenud ;D
kusjuures mul hakkas so fucking funny juba laudades
4x KK vs AA
2x AA vs KK
obv kaotaisn kõik aga see selleks
need kaotused on ma ei eta .. pohhui, ei ajand tilti ega midagai vaid lõpus ajas naerma juba, seda kõike siis 3k käe jooksul
nii iivil asja ei olnudki ennem kogenud ;D
ATs 5bet AI on vist nats spewy nl25 jaoks :D?
lol, see on undercover whinemine!
Saada mulle 5$
:D
nop see kuu on 4.4bb/100
ei okei peaks ujuma minema
e: see 24table ei anna v2ga midgai juurde .. tõmban ilmselt tagasi 14-15 peale .. liiga palju vigu tuli sisse viimane sess
NL25 on vist suht mystika platinium kuuga teha ... t2na sain goldiks. samas 4 vpp 20 päevaga suht tehtav kui 24 tableda .. samas tulemus on kehva siis
nop see kuu on 4.4bb/100
ei okei peaks ujuma minema
e: see 24table ei anna v2ga midgai juurde .. tõmban ilmselt tagasi 14-15 peale .. liiga palju vigu tuli sisse viimane sess
NL25 on vist suht mystika platinium kuuga teha ... t2na sain goldiks. samas 4 vpp 20 päevaga suht tehtav kui 24 tableda .. samas tulemus on kehva siis
ma eelmine kuu tegin platinumi NL25-s kuskil 60k käsi läheb
Huvi pärast küsin, palju keegi on saanud korraga päevas KK vs AA .. ? Keegi võiks öelda mis see % on et KK satub AA vastu vms ... Ise lugesin endal kokku, sain HEM'st 6 kk vs AA 5400käe jooksul ja 2x AA vs KK.. Enamus sjoortide vastu, kuid see ei ole oluline palju $ tuli või läks lihtsalt huvitab konkreetne arv
Huvi pärast küsin, palju keegi on saanud korraga päevas KK vs AA .. ? Keegi võiks öelda mis see % on et KK satub AA vastu vms ... Ise lugesin endal kokku, sain HEM'st 6 kk vs AA 5400käe jooksul ja 2x AA vs KK.. Enamus sjoortide vastu, kuid see ei ole oluline palju $ tuli või läks lihtsalt huvitab konkreetne arv
Comment