Blogi: Leits - Egotrippija! [100NL FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vapsik
    Klubi Liige
    • Apr 2009
    • 5462

Re: Leits - elu on lill

Algselt postitas marguzz22
    leits mis su ps screenname oN?
    Nuputa natukene. Seda ei ole väga raske ära arvata.

Comment

• Aristotep
      Grinder
      • Oct 2008
      • 605

Algselt postitas marguzz22
      leits mis su ps screenname oN?
      PSProfish4Rollz

Comment

• leits
        Hundinui
        • Apr 2009
        • 9562

Sain siis ametlikult kaineks .. ütleme .. ma ei ole tsükli vend .. ma lihtsalt ei jõua teise päeva õhtul enam juua ... sõber tegi kinda rekordi vist õhtu 9st ommiku 5ni .. 19 0.5l carlsbergi juua ... patrick teab kellest jutt .. no tra mina aru ei saa mis kuradi moodi see sisse mahub..
        Reede oli standard, kukkusin täispega järve .. mõtlesin ah pohhui olen märg juba, seega ujun ka veits .. a tuldi tiriti veest v2lja mind .. obv ma jumala nokkis .. laupäev magaisin 4h, tuli kõne ... ma ootan ukse all sul, 3 õlut võtsin sulle, tule välja .. läksin välja ning jõudsin täna ommiku 6 paiku ..magaisn trepikojas .. ema ommiku tõi tuppa, vaatas et väga ***** olen joond end vist ..

üldiselt fun üritus .. aga pohmakad on jubedad

e: üritasin grindida ka .. 2.5k kätt +40$ ja panin lauad kinni .. nii sitt on olla veel .. aga roll on nl50 jaoks valmis :) maybe omme siiis tuleb mängima hakata

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

Üritame siis NL50 karjääri again .. hetkel break even i gess või mingi BI miinuses .. liiga looselt v ma ie tea lähen AI .. showdowniga tuleb ainult miinust..AKs hävitiasin KK küll, kuid ma ie tea .. ilmselt on harjumatuse tunne vms ... nl25 oli ikka väga iisi võrreldes nl50 imo ..vb paari p2eva pärast räägin uut juttu .. aga hetkel tundub 50 skeeriu .. 2x krt lükkasin KK'ga turnis kui fish oli min raise v22nanud turnis..obv vaatas sealt 2 paari vastyu nagu tavaliselt ning ma oma ülepaariga bustoris

hetke tunne et ma olen ainuke fish seal sharkide vahel lauas :D

Comment

• RudiTurbo
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 4167

Ma olen üsna passiivseks omal mängu tõmmanud ja kui mingil tänaval vaatab liiga suur bet vastu, siis ei hakka nussima ning hetkel on küll kõik fking ilus. See nv on olnud siuke tunne, et olen NL50's kunn, regularid on ka taha saanud mõnusalt ;D

Comment

• leits
              Hundinui
              • Apr 2009
              • 9562

Ma ei te, nl50 ma ie biidi .. ma ie saa aru, mida ma valesti teen .. nl25 mängin silmad kinni ka paremini .. paar light showdown calli olen küll teind, kuid siiski :S?

Kena read oli selle "regulari" vastu .. obv see NL50 karma hakkab again peale ... see limiit on mu jaoks müstika .. ilmselt back to nl25 ja teenin natukene raha ka ...

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (9 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

UTG+1 ($50.75)
              MP1 ($37.20)
              MP2 ($86.15)
              MP3 ($49.75)
              CO ($57.70)
              Hero (Button) ($53.90)
              SB ($52.20)
              BB ($57.35)
              UTG ($91.05)

Preflop: Hero is Button with J, J
              2 folds, MP1 bets $1.50, MP2 calls $1.50, MP3 calls $1.50, 1 fold, Hero raises to $8, 3 folds, MP2 raises to $26, 1 fold, Hero raises to $53.90 (All-In), MP2 calls $27.90

Flop: ($111.55) 10, 2, 3 (2 players, 1 all-in)

Turn: ($111.55) 5 (2 players, 1 all-in)

River: ($111.55) 4 (2 players, 1 all-in)

Total pot: $111.55 | Rake: $3
              Main pot: $111.55 between MP2 and Hero, won by MP2

Results:
              Hero mucked J, J (one pair, Jacks).
              MP2 had J, A (straight, five high).
              Outcome: MP2 won $108.55

Comment

• leits
                Hundinui
                • Apr 2009
                • 9562

Ahjaa .. bronnisime reedeks lätti hotelli ära. 2 ööd radisonis + veepark 1.3k eek nägu .. peab meeldima .. tutvume riia vaatamisväärsustega, isegi ehk kasiinoga.

Comment

• leits
                  Hundinui
                  • Apr 2009
                  • 9562

Back to nl25 tomorrow ... minu silmis on need 50 lauad mingi nittide kogumik ja fishe on haru harva laupäeviti, suudan nl25s paremini mängida, rohkem teenuda hetkel ..

Comment

• RudiTurbo
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 4167

JJ preflop all in :-\

Need paar halba showdowni ongi, mis NL50's kasumi ära söövad, tuleb hakata foldima!
                    Seda näitab Su showdown winnings ilmselgelt, liiga palju on suuri langusi
                    Ma lugesin selle sessi pealt nagu kuskil 7 all ini suurust langust, see on VÄGA SUUR ARV. Ma ei lähe 3k käe jooxul vb kordagi all ini. NL50 pole all animise limiit! Väixeid potte tuleb mängida! Sest kui Sa teed poti suureks, siis NITil ei ole halvemaid kaarte kui Sul!

Comment

• Fortune
                      IP
                      • Oct 2008
                      • 1396

Algselt postitas RudiTurbo
                      JJ preflop all in :-\
                      JJ prelop all in on seal õige lahendus. Vaata, et tegemist on olukorraga kus tüüp callib MP1 raisi, kohe pilk peale tema 3betile( kusjuures rääkisin leitsiga, siis see oli mingi 10% väikse sampli peale), see tähendab, et ta sealt AA KK QQ AK peaks raisima, vb QQ jätab vahest raisimata ja see ongi põhimõtselt ainuke käsi mis sind crushib, ülejäänd juhtudel on tegemist flipiga (harvem juhus) või domineerid sina teda nagu ka hetkel juhtus.

Comment

• RudiTurbo
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 4167

Algselt postitas Fortune
                        JJ prelop all in on seal õige lahendus. Vaata, et tegemist on olukorraga kus tüüp callib MP1 raisi, kohe pilk peale tema 3betile( kusjuures rääkisin leitsiga, siis see oli mingi 10% väikse sampli peale), see tähendab, et ta sealt AA KK QQ AK peaks raisima, vb QQ jätab vahest raisimata ja see ongi põhimõtselt ainuke käsi mis sind crushib, ülejäänd juhtudel on tegemist flipiga (harvem juhus) või domineerid sina teda nagu ka hetkel juhtus.
                        Seda ei vaadanud, sel juhul on tõesti lootust. Ise pole JJ'iga sellises olukorras olnud, sest JJ'iga callin sealt pigem, kuid QQ'ga on tulnud ka sedasi ette olukordi, kus saab preflop all iniga ees olla QQ'ga.

Comment

• kivisaba
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2514

Seda ei vaadanud, sel juhul on tõesti lootust. Ise pole JJ'iga sellises olukorras olnud, sest JJ'iga callin sealt pigem, kuid QQ'ga on tulnud ka sedasi ette olukordi, kus saab preflop all iniga ees olla QQ'ga.
                          orly ?
                          no offence sinu kui pokkerimängija vastu on mul täielik respect aga see eelmine ütlus kehtib ainult nl50 kohta right ? or :o

Comment

• RudiTurbo
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 4167

Algselt postitas kivisaba
                            orly ?
                            no offence sinu kui pokkerimängija vastu on mul täielik respect aga see eelmine ütlus kehtib ainult nl50 kohta right ? or :o
                            JJ preflop all ini mõtled?
                            Pmst jah NL50 exclusive, aga NL25 ma ka pole JJ'iga preflop all ini läind, madalamal pole mänginud ning kõrgemal selgub tulevikus ;D

EDIT: Ja muide, kunagi ärge ühe inimese ütlust foorumis võtke kullana, kõik mis keegi siia foorumisse kirjutab, on Tema isiklik arvamus ning kas Sa seda usud või mitte on Sinu enda asi. Aga targale ja mõtlevale inimese võib igast ütlusest omale areneda uus mõte või teooria, mis aitab oma mängule kaasa.
                            Kullana võite ühe inimese ütlust võtta ainult siis, kui Ta nimi on Dan Harrington vms, lühidalt, kellel on jubedas koguses tulemustega tõestusmaterjali olemas, et Ta teab millest räägib!
                            Ning jubedas koguses mõtlen siis ikka aastaid ja aastaid edu!

Comment

• Pahvak
                              Pastilaa?? Ei!
                              • Dec 2008
                              • 4431

EDIT: Ja muide, kunagi ärge ühe inimese ütlust foorumis võtke kullana, kõik mis keegi siia foorumisse kirjutab, on Tema isiklik arvamus ning kas Sa seda usud või mitte on Sinu enda asi.
                              +1. Uuel kasutajal on eriti raske aru saada, kes annab head nõu ja kes halba. Foorumi suurenemisega on viimasel ajal ikka naljakaid nõuandeid näha olnud. "Küta nuppe, ega foldides ei saagi võita". Rudi kohta pole midagi halba öelda ofc.
                              Fullstacks have more fun.

Comment

• kivisaba
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 2514

JJ preflop all ini mõtled?
                                Pmst jah NL50 exclusive, aga NL25 ma ka pole JJ'iga preflop all ini läind, madalamal pole mänginud ning kõrgemal selgub tulevikus ;D

EDIT: Ja muide, kunagi ärge ühe inimese ütlust foorumis võtke kullana, kõik mis keegi siia foorumisse kirjutab, on Tema isiklik arvamus ning kas Sa seda usud või mitte on Sinu enda asi. Aga targale ja mõtlevale inimese võib igast ütlusest omale areneda uus mõte või teooria, mis aitab oma mängule kaasa.
                                Kullana võite ühe inimese ütlust võtta ainult siis, kui Ta nimi on Dan Harrington vms, lühidalt, kellel on jubedas koguses tulemustega tõestusmaterjali olemas, et Ta teab millest räägib!
                                Ning jubedas koguses mõtlen siis ikka aastaid ja aastaid edu!
                                ses suhtes obv
                                ega harringtoni ka puhta kullana ei saa võtta tema moodi tänapäeval turkasid mängida pole vast kõige optimaalsem aga see selleks
                                lihtsalt kuidagi imelik, et JJ-ga all in nõnda üllatav sinu jaoks on
                                ise olen riididele toetudes ka vähemaga sisse ajanud eriti kui keegi ikka tahab oma stackist lahti saada
                                tuleb meelde juhus kus mul oli riid et vend 3-betib any ace pmst siis kütsin all in AJ tema vastu ja pidas
                                aga see oli nl25
                                Lihtsalt tahtsin öelda, et all-in pole minu jaoks nii püha muuv kui sinu jaoks :D

Comment

Working...