Re: Leits - elu on lill
4st 3bet flopsist saame kane 3 setti kohe vatsu ... 22 ja 33 edel on alati oddsid, ah kerige ***** .. -10bi ja aidaa
28k üli kuldset runni .. eelmise ja üleeemise kuu priofitid õvib unusta .. hea ku ima 5bi'g saan kuu lõopus ... maximum ilmselt 10 ... ei biidi reiki ka ühesõnaga ... fcking gay
tra ma tean ise ka et see whinemine ei aita .. aga no ***** kui kaua neid aukue ja mste tõmmatakse
jubedus
nonii teeme siis kokkuivõtte tänaset päevas.. kunne tuili palju ..
7x sain 3bettida .. 7x A high flop
QQ vs AQ 2x AI pf .. obv mõlemal korral a floppi
JJ or QQ vs AQ/AK, korduvalt .. .. ei võitnud ühtegi
3x set vs set ..
ahjaa AA vs KQ ... turnist nupud, ja obv auku rad tulevad
standard 8bi ev poisit ka all pool
Flushe hititakse ka nii et halb hakkab
See kuu pole isegi nöha ka veel mingit valgust, et hakkaks midagi jooksma
hetkel seis vist mingi -13bi
Ühesõnaga jah ... kani vittus on kõik. Kui ikka öeldakse et ma tean et ma hitin ega midagi teha ka pole ... Mingi dbeiilne regular lükkas bvb ATs mu AKs vatsu ... obv T tahab riverid tulla ... ajuvaba kui suure luckboxiga nee ddbeiilikud on
Peale türgit on küik ianult allamäge läinud .. no fcking idea mis toimub .. lihtsalt need tyrased kaardid ei taha vastu pidada
4st 3bet flopsist saame kane 3 setti kohe vatsu ... 22 ja 33 edel on alati oddsid, ah kerige ***** .. -10bi ja aidaa
28k üli kuldset runni .. eelmise ja üleeemise kuu priofitid õvib unusta .. hea ku ima 5bi'g saan kuu lõopus ... maximum ilmselt 10 ... ei biidi reiki ka ühesõnaga ... fcking gay
tra ma tean ise ka et see whinemine ei aita .. aga no ***** kui kaua neid aukue ja mste tõmmatakse
jubedus
nonii teeme siis kokkuivõtte tänaset päevas.. kunne tuili palju ..
7x sain 3bettida .. 7x A high flop
QQ vs AQ 2x AI pf .. obv mõlemal korral a floppi
JJ or QQ vs AQ/AK, korduvalt .. .. ei võitnud ühtegi
3x set vs set ..
ahjaa AA vs KQ ... turnist nupud, ja obv auku rad tulevad
standard 8bi ev poisit ka all pool
Flushe hititakse ka nii et halb hakkab
See kuu pole isegi nöha ka veel mingit valgust, et hakkaks midagi jooksma
hetkel seis vist mingi -13bi
Ühesõnaga jah ... kani vittus on kõik. Kui ikka öeldakse et ma tean et ma hitin ega midagi teha ka pole ... Mingi dbeiilne regular lükkas bvb ATs mu AKs vatsu ... obv T tahab riverid tulla ... ajuvaba kui suure luckboxiga nee ddbeiilikud on
Peale türgit on küik ianult allamäge läinud .. no fcking idea mis toimub .. lihtsalt need tyrased kaardid ei taha vastu pidada

, A
, 2
Comment