Blogi: Leits - Egotrippija! [100NL FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits
    Hundinui
    • Apr 2009
    • 9562

Re: Leits - elu on lill

ja o leme see kuu j2lle jõudnud punkti, kus mul on pokkerist tüdimus .. 80k ja kopp nii ees et annakannatust

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

Selge pilt - viimane aeg sul kalale minna.

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

üks hetk tekkis huvi.. et palju leits bemmi peale kütnud on... mingi postitus ta mainis ka et turuhind on 160k... enivei... ca 1,5h võttis aega 60 lehe läbi kammimine.. suurem töö on tehtud.. keegi võiks enamvähem numbrid ka kokku lüüa...

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

p.s. ma loodan et Leitsil sellest tilti vms ei teki..

Comment

• Oliverk
          Moderaator
          • Nov 2008
          • 3016

Poole peal ja 80k peal läks sassi ei viitsi uuesti liita :D

Comment

• leits
            Hundinui
            • Apr 2009
            • 9562

ehe päris nii sa ka asju võtta ei aa .. kõike pole ostetud ka .. paljud asjad on ideeks jäänud .. a'la amoritde teema .. nad on vahetatud, k uid kokku võetud 2x .. seega sealt 5k juba mah.. ise pakun usmmat 50-55k kanti minevat

ja kaskolepingu järgi on mu turuväärtus autol 185k :)

Mul on kõik UM'i ing Carmastersi arved alles .. kui viidsimsit löön kokku mingi aeg.

ja btw mingeid pesusid ja suve- ja talverehve ma küll hoolduse alla ei paneks .. need o nstandard .. õli vahetsue jms on obv

1a ja 4 kuud on auto olnud .. sain 73k kokku + rehvid + pesud

See on siis 4.5k kuus .. nagu liisingumakse .. pole ju midgai hullu :) Nõks rohkem ... aga nohjah ... eks raha sinna alla ole l2inud .. salata ei saa

Samas huvitav palju sellise iseloomuga auto omanikke on nagu mina? Pakun, et mitte väga palju .. Kunagi maha müün ta, siis järgmine omanik võib ilmselt väga õnnelik ostja olla :D Paar sõpra on juba nalja visanud, et nad ostavad selle ära kui müüma peaksin, sest ta on nii korras lihtsalt :D (puti puti ptuim et nyyd automaatkast ja turbo ennast kenatsi üleval peavad) :D

Üks 4000km pärast õli vahetus ka tulemas .. UM'i ilmselt vahetama, kuna seal on lihtsalt odavam, kui ma läheks lambi prilli juurde kuhugi garaazi ... (see fcking castrol õli on poes nii kirves :/)

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

ega jah.. ma lihtsalt otsisin kõik bemmiga seotud postid üles:-)

Comment

• leits
                Hundinui
                • Apr 2009
                • 9562

Algselt postitas Rage
                ega jah.. ma lihtsalt otsisin kõik bemmiga seotud postid üles:-)
                Arvutasin veel kord ... mis oleks hind oleks olnd kui ma oleks mingite xiang li juppidega vms itaalia sitaga teind.
                Hind olek solnud 32 000 :)

nyyd aga tekib kysimus, kas need jupid oleks mõistlikud, kuna nendele ei anta garantiid ..
                Mul on siis läinud alla järgmiste tootjate jupid: Lemförder, Bilstein, Brembo, SKF, osram pirnid ... kõik on world wide tuntud brandid...

Bemmi foorumis inimesed kiruvad neid xiang li vms hiina sitta, vahetavad aastas neid õõtsaid 3x .. nyyd uuesti arvutada ning mõelda, kas tuleb ikka odavam .. mul on savi .. isegi l2heb midagi läbi, siis 2a v 25 000km ja korras .. .amortidel peaks olema 6 v 7a garantii

Comment

• leits
                  Hundinui
                  • Apr 2009
                  • 9562

mõttetu mängimine .. 4k ktt ja 10$ kasum vist

fishid callivadi aisid JTo vs mu QQ jms .. obv hitivad jne .. ühtegi setti pole ka ilmselt kinni makstud .. ja kopp on ka sajaga po0kkerist ees

korra san pf ai AA vs KK vs QQ; isegi pidas .. aga siis tuli mingit 3 coolerit j2rgi

turnadel AQ vs TT
                  ja AA vs AK ja bye bye ... **** terve see august ongi yks suur cooler või bad beat, mu jaoks ei ole mitte midagi positiivset siin kuus

ja 100k k2e betti ei tule 1000%, kuna mul on nii siiber sellest m2ngust juba selleks kuuks .. ei imesta kui võtan kuu lõpuni hoopis vabsks

Comment

• leits
                    Hundinui
                    • Apr 2009
                    • 9562

**** mul on räige masendus .. keegi jooma ei viidsi hakata?
                    mitte see tõttu et pokker oleks sitatsi l2ind vms .. lihtsalt on koblakas ees, ei viidsi magama minna, ei viidis midgai teha

Comment

• Pahvak
                      Pastilaa?? Ei!
                      • Dec 2008
                      • 4431

Pead kindlasti puhkama pokkerist. Mul kisub mängu väga kehvaks kui olen enda mõistes suurt volüümi sisse pannud. Pokker on raske.
                      Fullstacks have more fun.

Comment

• rohelinekonn
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 3808

Algselt postitas leits
                        **** mul on räige masendus .. keegi jooma ei viidsi hakata?
                        mitte see tõttu et pokker oleks sitatsi l2ind vms .. lihtsalt on koblakas ees, ei viidsi magama minna, ei viidis midgai teha
                        TEQILA teeb alati asjad paremaks

Comment

• leits
                          Hundinui
                          • Apr 2009
                          • 9562

Eille negin PLO50 HU'd ranka juures .. ei tulmud .. h2visin 1-2 BI vist ... sain maili, et monitor jõudis tlna .. homme peaks kätte saama

Comment

• leits
                            Hundinui
                            • Apr 2009
                            • 9562

Nonii, mõtlesin, et kirjutan ka väikese reisi mulje.... Teisipäeva hommiku kell 4 hakkasin suurest masendusest vana tallinnat jooma.. helistasin rankale veel, et lähme kiievi patrickule kaasa elama :D Nonii sain siis magama, millegi pärast lülitaisn telefoni välja. Mingi 4st tegin silmad lahti, telefon sisse, must miljon sõnumit .. et patrick piirilt tagasi saadetud ja varu variante vaja otsida .. mõtlesime siin rankaga ja saigi otsustatud et l2heb hommikul 6esele lennukile, a see l2bi tallinna l2heb ... No mis siis ikka, ma pena riiga sõitma .. Kerge värin oli veel sees, kuid sõpra ju vaja aidata. Tõmban tuld siis siit ... paak täis ning hakkan valga poole uhama .. mõtlesin oi plj22 kui head teed .. Ja tra nii kui üle läti piiri sain, NO WTF MIS TEEEEED????????? APPPI APPI. auk augus kinni, yle 60km/h sõita ei saa ... ok peale valmierat vms läks vähe paremaks tee, aga siis tuli mingi sick fuck monster vihm, pidin 10ks mindiks tee äärde seisma tõmbama, kuna kojamehed ei jõudnud ära pyhkida viha .. okei sõidan edasi ... siis ees mingi ulme pauk .. 4 autot kokku pannud vms .. mingi poole 9 paku jõudsin Riia lennujaama (300km juba selja taga) .. võtsin manki peale ... siis kerged burksid, polnud sööndki veel ... ning tuld pärnu poole, ranka tahtis ka oma passi tallinna saada. Riia-Pärnu ots läks kuidagi päris kiiresti .. kiirus oli 110-120km/h .. seega suht standard ... Pärnust pass ning tlnasse ... see ka suht kiirelt läks ... tlnas tegin nats plo'd, seal hävisin ... mingi viieks hommikul viskasin patricku lennujaama, sai pileti ostetud ning mu viimane piinaretk algas. .. kuni mäoni oli kõik tibens tobens .. a siis läks kõht tyhjaks ning võtsin yhe seljanka .. ning pärast söömist, no wtf mis uni??? Appppi nagu .. katuseluuk pärani lahti .. külma õhku t2iega sisse, muss põhja ... ja siis ma veeresin kuidagi koduni ...

Aga positiivne on see, et poiss sai ilusti kiievi :)

Comment

• Lutzky
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 1829

nuts leits

Comment

• BuildUp
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 2547

Estpatrick peaks kohe 5% auhinnafondist sulle kinkima, kui võidab. ;D

Comment

Working...