[NL30 FR] Pokkerimängija Merlot'd ei joo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ristijeesus
    Klubi Liige
    • Oct 2009
    • 2533

Re: [NL20HU] Pokkerimängija Merlot'd ei joo

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
    Teada on ju et kõik tippkokad on Keyd.
    Oled ehk kuulnud sellistest meestest nagu Gordon Ramsay ja Jamie Oliver? Mõlemad on abielus, Gordonil juba on 4 last, Jamiel neljas parasjagu tulekul. Fantast kujud. Inglismaal elades sai kõiki nende saateid vaadatud ja paljuski on nemad süüdi mu huvis toiduvalmistamise vastu. Aga sina, pumper, pista kanamassipelmeene edasi ja õpi ingliskeelseid sõnu. Key.

Comment

• nomerlot
      Klubi Liige
      • Sep 2009
      • 2233

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
      Aga siis ma ei saanudki aru mida sa küsisid, tundusid kuidagi arglik, salakaval jne olevat, lootsin et tahad avalikkusele midagi õelda selle jutuga. Kahju et jäid kappi edasi.
      sa oled ikka väga rappa läinud oma pointiga või lihtsalt leveldad?

Minu lihtne point oli see, et miks üks elementaarne eluks vajaminev ja üldse mitte keeruline oskus on paljudel puudu ja miks need inimesed selle oskamatuse üle tihti isegi uhked on. that's it, ära vea mingit gayjama siia teemasse.

Comment

• Pumper
        Klubi Liige
        • Mar 2009
        • 2359

ok , sorry, küsisin ainult. Tundus. Ma ise leiutan ka söökidega, aga mingeid kindlaid toite ei tee, ma teen leiutisi pannil - potis ja ahjus.

Comment

• Godspeed_EJ
          Klubi Liige
          • Nov 2009
          • 3049

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
          Kas iga päev poest ostetud valmistoitu süüa on kuidagi ägedam?
          Jah, ma ostan ka mõnikord valmistoitu, kui aega pole ja hilja peale jäänud vms. Aga sellele ei saa eriti vastu vaielda, et keskmine poetoit on keskmise kodutoidu kõrval konkreetne pask ja mul on enda suhtes nii palju respekti küll, et ma poetoitu iga päev ei söö.
          FYP

Comment

• nomerlot
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 2233

Natuke ontopicut ka.

Tegin enda arvates herocalli riveris. Infot oli niipalju, et vastane polnud suvadonk (betsize korrektne, preflop üsna tight, positsiooni tundis). Kuna ta oli just ühe keskmisest pangast suurema kaotanud, aga varem oli ta top paariga flopi checkinud ja turni callinud, samuti timing tell: made handiga oli varem mõtlemisaega võtnud, aga nüüd ladus kiirelt igal tänaval suuri bette, tekkis blufikahtlus, et vaid A presenteerimine ja SD-le ei taha minna.
            Kas mõttekäik omab loogikat?

$0.10/$0.20 No Limit Holdem
            CakePoker
            2 Players
            Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
            SB ($21.10)
            Hero ($28.94)

Pre-Flop: ($0.30, 2 players) Hero is BB J 10
            SB raises to $0.60, Hero calls $0.40

Flop: 6 A 5 ($1.20, 2 players)
            Hero bets $0.80, SB raises to $2.40, Hero calls $1.60

Turn: J ($6, 2 players)
            Hero checks, SB bets $4.50, Hero calls $4.50

River: 6 ($15, 2 players)
            Hero checks, SB bets $8, Hero calls $8

Final Pot: $31
            SB shows (Pair of Sixes )
            2 7
            Hero shows Two Pairs, Jacks and Sixes
            J 10

Hero wins $30.50 (net +$15)

SB lost $15.50

Comment

• raunsz
              Vana Tegija
              • Jan 2010
              • 1492

wp ütleks NITi kohta!

Mina isiklikult vist pannuks turnis 3beti / all in isegi (Sul 2nd paar +3rd nuts flush draw). :D Ja usun et ta selle tõmbega callinuks.

Comment

• HU grinder
                Vana Tegija
                • Feb 2010
                • 1002

Algselt postitas raunsz Vaata postitust
                wp ütleks NITi kohta!

Mina isiklikult vist pannuks turnis 2beti / all in isegi (Sul 2nd paar +3rd nuts flush draw). :D Ja usun et ta selle tõmbega callinuks.
                Palun..

Comment

• Provoker
                  Pokkerihai
                  • Jan 2009
                  • 3067

Ma olen suur kokkamise fänn olnud kogu oma elu. Isegi pisikesena vahtisin köögis koguaeg kui söögitegemine käis. Ma miskipärast ei usu, et enamusel meestel see oskus puudulik on. Pigem on põhjus viitsimises või miskis haiges põhimõttes mida juba siingi mainiti, et milleks ma omale siis naise võtsin. Isegi veneajal oli selliseid mehi seega ei saa see olla viimase aja mood, et lahe on mitte süüa teha.

PS. kui miskeid huvitavaid retsepte on siis viska julgelt siia üles. Tahaks miskit uut katsetada.

Comment

• nomerlot
                    Klubi Liige
                    • Sep 2009
                    • 2233

Kõige hullemini ajab tilti see, kui sa näed, et vastane on täielik tohman: limbib, mängib OOP samapalju kui IP, kui minbetib siis on vähemalt paar, flopist saadud TPnK checkib riverini ja siis minbetib, callib kõik cbetid, preflop ei 3beti praktiliselt kunagi jne jne jne....

Aga tal lihtsalt jookseb kaart sinust sitaks palju paremini ja pidevalt paremini! Ja kuna ta ei foldi preflop peaaegu midagi, siis on range hindamine üliraske. Iga kord, kui SD-le jõuame, on tal ikka parem paar või isegi rea vastu maja näidata.
                    Ja siis juhtub, et jääd BI-st ilma (tripsGK vs tripsTK), ei ole mingi probleem, küll ma selle peagi tagasi saan. Aga ei, sulle jagatakse järjest selget sitta kätte, sa ei taba järjekindlalt absull floppi ja kui sa saad korraga AA, siis temal on suvalise offsuit-connectoriga juba flopis kaks paari ja turniks maja, aga sa ei suuda enam ässasid maha panna ja jääd veel ühest BI-st ilma.

Täielik jobu tuli mu lauda 5$-ga ja kui mul lõpuks katuse pealt ära lõi ja quittisin, oli ta stäkk 55$...
                    tegelikult tegi tilt tegi mu enda jobuks: ei ole mõtet edasi mängida ka siis, kui saan aru, et vastane on küll nõrk, aga ma ei suuda tema stiilile kasumlikult adjustida.

Comment

• nikitheone
                      Mr. Puujalg
                      • Aug 2009
                      • 6446

toidu tegemise koha pealt nii palju, et tahad või ei, aga see võtab aega, kui tahad korralikult teha. kui ma niigi jõuan 9st koju, siis üks tunnike kokkamisele on suht jama.

aga teen seda ikka ja olen suht rahul, tasapisi õpin igasugu asju juurde. enda lemmikud on erinevad pastad, lasanjed ja vormiroad.
                      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• nomerlot
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 2233

Lasanje ja vormiroa tegemine on teine asi, aga pasta on suhteliselt kiirelt valmiv toit, tundi ikka naljalt ei lähe, pigem pool tundi või nii. Aga loomulikult, 9-st koju jõudes ei jaksa ka minagi suure söögitegemisega mässama hakata.

Comment

• lenn17
                          Jube Noob
                          • Jul 2009
                          • 163

Kui siin söögitegemise peale jutt läks, siis arvan et mehed teevad lihtsalt paremini süüa ja on üldse parema maitsmis meelega. Mees kes süüa teha ei oska on minu arust ahv. Ning isiklikult ei lase mina naisel kodus süüa teha.

Üks hea retsept: juustu tuunikakala/kreveti supp

1 tops sulatatud juustu
                          1 kott külmutatud köögiviljade segu, kõige paremini sobib maahärra šampinjoni suppi oma aga sobib ka maahärra kerge supp vms.
                          1 porgand
                          2-3 kartulit
                          1 konserv purustatud tuunikala omas mahlas, soovitavalt mitte õlis
                          kanapuljongi kuubikuid, sobivad paremini kui kala omad.
                          Külmutatud kooritud keedetud krevetid

Paned kannu vett täis ja keema, kiirelt kartulid kuubikuteks ja porgand ratasteks, kiirkeetjast vesi potti juurviljad potti, külmutatud supi segu potti, kiirelt uus kann vett keema sest kannu suurus tavaliselt 1,3-1,5l aga vaja oleks vast 2l, potis vesi keema läinud siis kanapuljongi kuubikuid vastavalt vee liitrite hulgale 2l kohta peaks olema 4. Kui juurviljad on potis enamvähem lisa krevetid 50-100g kohe järgmisena sulatatud juustu väikeste tükkidena ja siis segada kuni enamvähem kõik suuremad tükid on sulanud ning supp näeb ilus kreemjas välja. Lõpus lisada tuunikala lasta podiseda 1-2minutit ja ongi valmis.

Aega võtab tsirka 25 minutit. Maitseb võrratult.

Comment

• pikk28
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 6695

tundub suht nice !

Comment

• adam_q
                              Vana Tegija
                              • Feb 2009
                              • 1453

Algselt postitas lenn17 Vaata postitust
                              Mees kes süüa teha ei oska on minu arust ahv.
                              tea kas peale minu veel ahve on?

Comment

• qjet
                                Grinder
                                • Apr 2009
                                • 806

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
                                Kõige hullemini ajab tilti see, kui sa näed, et vastane on täielik tohman: limbib, mängib OOP samapalju kui IP, kui minbetib siis on vähemalt paar, flopist saadud TPnK checkib riverini ja siis minbetib, callib kõik cbetid, preflop ei 3beti praktiliselt kunagi jne jne jne....

Aga tal lihtsalt jookseb kaart sinust sitaks palju paremini ja pidevalt paremini! Ja kuna ta ei foldi preflop peaaegu midagi, siis on range hindamine üliraske. Iga kord, kui SD-le jõuame, on tal ikka parem paar või isegi rea vastu maja näidata.
                                Ja siis juhtub, et jääd BI-st ilma (tripsGK vs tripsTK), ei ole mingi probleem, küll ma selle peagi tagasi saan. Aga ei, sulle jagatakse järjest selget sitta kätte, sa ei taba järjekindlalt absull floppi ja kui sa saad korraga AA, siis temal on suvalise offsuit-connectoriga juba flopis kaks paari ja turniks maja, aga sa ei suuda enam ässasid maha panna ja jääd veel ühest BI-st ilma.

Täielik jobu tuli mu lauda 5$-ga ja kui mul lõpuks katuse pealt ära lõi ja quittisin, oli ta stäkk 55$...
                                tegelikult tegi tilt tegi mu enda jobuks: ei ole mõtet edasi mängida ka siis, kui saan aru, et vastane on küll nõrk, aga ma ei suuda tema stiilile kasumlikult adjustida.
                                ära vaevu shortidega üldse mängima. inimesi on piisavalt, kellega mängida, mitte oma aega raisata 5$ peale, millest ta sinu vastu hea runni puhul tegi 50$.

Comment

Working...