[NL30 FR] Pokkerimängija Merlot'd ei joo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • HU grinder
    Vana Tegija
    • Feb 2010
    • 1002

Re: [NL20HU] Pokkerimängija Merlot'd ei joo

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
    Teine variant on teha ringgames uusi laudu ja siis saad HU mängida päris palju.
    Rake on täielik killer madalal, isegi NL20 HUs on rake tappev. Proovisin ka kunagi nl10 250bb deep ante lauas ühe tüübiga teha HU, rake lihtsalt oli tappev, pigem soovitaks sng-sid.

Comment

• camu
      Super Moderaator
      • Jan 2009
      • 3411

Isegi nl50 on rake veidi suur.

Comment

• nomerlot
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 2233

õnneks on Cakes 33% RB, see päästab ka.

Käe puhul arvasin ka, et kuna õhku polnud sel hetkel põhjust kahtlustada, siis pole eriti käsi, mida ma biidiks.
        Mul jäi Codecci videost (või oli see foorumis hoopis) meelde, et ta tundmatu vastase vastu top paari põmst ei foldi, aga siin mingi nägemus oli juba kujunenud. Mul vahel on tunne ,et ma pole HU jaoks piisavalt loose-agro, siis igaks juhuks küsisin üle.

Comment

• andu_andu
          Pokkerihai
          • Jan 2009
          • 4050

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
          Mõnikümmend kätt mängitud, vastane oli preflop päris tight, isegi liiga tight HU jaoks. Monsterblufiga polnud vahele jäänud, korra oli 3bettinud turnis TPMK-ga.

$0.10/$0.20 No Limit Holdem
          CakePoker
          2 Players
          Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
          Hero ($28.77)
          BB ($20.35)

Pre-Flop: ($0.30, 2 players) Hero is SB 6 A
          Hero raises to $0.60, BB calls $0.40

Flop: K 2 A ($1.20, 2 players)
          BB checks, Hero bets $0.80, BB calls $0.80

Turn: K ($2.80, 2 players)
          BB checks, Hero bets $1.70, BB raises to $5, $3.3 to Hero ($25.67)?
          check turn, et saada hiljem kergemat valuet riveril + lisaks võid valuet saada ta bluffidelt veel.

Comment

• Pahvak
            Pastilaa?? Ei!
            • Dec 2008
            • 4431

Algselt postitas andu_andu Vaata postitust
            check turn, et saada hiljem kergemat valuet riveril + lisaks võid valuet saada ta bluffidelt veel.
            Jep, see on hea standard mu arust. :)
            Fullstacks have more fun.

Comment

• nomerlot
              Klubi Liige
              • Sep 2009
              • 2233

check turn ja call river?
              Mis oleks maksimaalne panus, mida oleme valmis riveris callima, juhul kui mõni mast kokku a)ei tule, b) tuleb?

Comment

• andu_andu
                Pokkerihai
                • Jan 2009
                • 4050

check turn ja call river?
                Mis oleks maksimaalne panus, mida oleme valmis riveris callima, juhul kui mõni mast kokku a)ei tule, b) tuleb?
                check turn on minu std play siin ma usun, eriti just tight villain vastu, sest millelt sa siin valuet saad sellisel boardil - pea-aegu mitte milleltki. Riveril calliks iga beti ma arvan, sest fold oleks liiga hero-fold ( meil juu 2 pairzz :P ) ja flushe ma üldse ei kardaks kui tuleks, sest see on heads-up, kus paarigi raske saada, flushist rääkimata, lisaks on pot nii väike alles. Kui riveril checkiks siis betiks ise pigem suure panuse kui väikse.

Comment

• nomerlot
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 2233

Offtopicut veidi, aga noh, oma päevik, räägin, mida tahan :)

ESTPatricku päevikus läks jutt salatiteemale ja sellega seoses jäin ma mõtlema, et ei saa aru, miks üldiselt nii paljudel meestel on huvi toidutegemise vastu olematu.

Kas iga päev poest ostetud valmistoitu süüa on kuidagi ägedam?
                  Jah, ma ostan ka mõnikord valmistoitu, kui aega pole ja hilja peale jäänud vms. Aga sellele ei saa eriti vastu vaielda, et keskmine poetoit on keskmise kodutoidu kõrval suhteliselt pask ja mul on enda suhtes nii palju respekti küll, et ma poetoitu iga päev ei söö.

Praktiliselt kõikidel meestel on näiteks juhiload juba 16-18 aastaselt tehtud. Minul ei ole juhilube. Paar korda olen alustanud lubade teemaga, aga ikka on mingil põhjusel pooleli jäänud. Aga ma ei ole lubade puudumise üle eriliselt uhke ja see pole mingi statement. Annan endale aru, et see on tegelikult suhteliselt elementaarne oskus ja ega ma sellest ei pääse.

Aga söögitegemise oskus, mis sellega on? Kokkamisoskuse puudust tuuakse tihti lausa uhkusega esile, et kohe rõhutatakse, kuidas praemuna ja pelmeenide keetmine on nende lagi. Toiduvalmistamine esmasel tasemel on samas oluliselt lihtsam ning vaja läheks seda vähemalt sama tihti kui autojuhtimise oskust. Enda ja pere vajaduste jaoks kokkamisoskuse omandamine ei käi mitte ühelgi inimesel üle jõu, sellega saavad hakkama näiteks pimedad, kelle jaoks on see tehniliselt märksa keerulisem, isegi Downi sündroomiga inimesed on selles minu teada suht edukad.

Seega, toidutegemise oskuse puudumine on puhtalt suhtumises kinni. Mis teema sellega meestel on siis, kas see on kuidagi alaväärne tegevus? Et see on mingi naiste teema või? Seda juttu 21. sajandil rääkida on ikka väga primitiivne...

Comment

• pikk28
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 6695

ma tegin hommikul naisele ja endale quesadillasid.
                    hullult meeldib süüa teha. pmst erplanderile ja leitsile vast vastu ei saa, aga avarage JOE-le panen pikka puuga :D

Comment

• HU grinder
                      Vana Tegija
                      • Feb 2010
                      • 1002

Kammoon, milleks ma üldse naise võtan siis?

Comment

• ristijeesus
                        Klubi Liige
                        • Oct 2009
                        • 2533

Ma mitte ei tee ainult ise süüa, vaid pesen ka nõud ära :D Esiteks mulle meeldib kokkamine ja teiseks, miks peaks naine pärast päevatööd end sellega vaevama kui mees on kodus vabagraafikuga vaalapüüdja.

Comment

• noname
                          Purjus foorumlaste kaitseingel :P
                          • Oct 2009
                          • 2366

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
                          Ma mitte ei tee ainult ise süüa, vaid pesen ka nõud ära :D Esiteks mulle meeldib kokkamine ja teiseks, miks peaks naine pärast päevatööd end sellega vaevama kui mees on kodus vabagraafikuga vaalapüüdja.
                          1+

Comment

• Pumper
                            Klubi Liige
                            • Mar 2009
                            • 2359

Offtopicut veidi, aga noh, oma päevik, räägin, mida tahan :)

ESTPatricku päevikus läks jutt salatiteemale ja sellega seoses jäin ma mõtlema, et ei saa aru, miks üldiselt nii paljudel meestel on huvi toidutegemise vastu olematu.

Kas iga päev poest ostetud valmistoitu süüa on kuidagi ägedam?
                            Jah, ma ostan ka mõnikord valmistoitu, kui aega pole ja hilja peale jäänud vms. Aga sellele ei saa eriti vastu vaielda, et keskmine poetoit on keskmise kodutoidu kõrval suhteliselt pask ja mul on enda suhtes nii palju respekti küll, et ma poetoitu iga päev ei söö.

Praktiliselt kõikidel meestel on näiteks juhiload juba 16-18 aastaselt tehtud. Minul ei ole juhilube. Paar korda olen alustanud lubade teemaga, aga ikka on mingil põhjusel pooleli jäänud. Aga ma ei ole lubade puudumise üle eriliselt uhke ja see pole mingi statement. Annan endale aru, et see on tegelikult suhteliselt elementaarne oskus ja ega ma sellest ei pääse.

Aga söögitegemise oskus, mis sellega on? Kokkamisoskuse puudust tuuakse tihti lausa uhkusega esile, et kohe rõhutatakse, kuidas praemuna ja pelmeenide keetmine on nende lagi. Toiduvalmistamine esmasel tasemel on samas oluliselt lihtsam ning vaja läheks seda vähemalt sama tihti kui autojuhtimise oskust. Enda ja pere vajaduste jaoks kokkamisoskuse omandamine ei käi mitte ühelgi inimesel üle jõu, sellega saavad hakkama näiteks pimedad, kelle jaoks on see tehniliselt märksa keerulisem, isegi Downi sündroomiga inimesed on selles minu teada suht edukad.

Seega, toidutegemise oskuse puudumine on puhtalt suhtumises kinni. Mis teema sellega meestel on siis, kas see on kuidagi alaväärne tegevus? Et see on mingi naiste teema või? Seda juttu 21. sajandil rääkida on ikka väga primitiivne...
                            Miks selline huvi? Teada on ju et kõik tippkokad on Keyd. Kas oled ennast leidmas või otsid alles?

Comment

• nomerlot
                              Klubi Liige
                              • Sep 2009
                              • 2233

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
                              Miks selline huvi? Teada on ju et kõik tippkokad on Keyd. Kas oled ennast leidmas või otsid alles?
                              Irw. Kapist väljatulnute protsent on peakokkade hulgas võib-olla tõesti kõrgem kui näiteks keevitajate hulgas, aga muidu on see väide paras BS. IMHO orientatsioonil ei pole sel teemal suurt pistmist.

Comment

• Pumper
                                Klubi Liige
                                • Mar 2009
                                • 2359

Aga siis ma ei saanudki aru mida sa küsisid, tundusid kuidagi arglik, salakaval jne olevat, lootsin et tahad avalikkusele midagi õelda selle jutuga. Kahju et jäid kappi edasi.

Comment

Working...