***JAANUARI OFFTOPIC*** Uuel aastal uue hooga

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • flipmachine
    Pokkerihai
    • Jul 2009
    • 1857

Re: ***JAANUARI OFFTOPIC*** Uuel aastal uue hooga

Algselt postitas Rage Vaata postitust
    WAT? ei ole lõpmatu, üsnagi lõplik suurus on, ja galaktikate ja tähtede arv on ka enamvähem ära hinnatud..
    laieneb ju pidevalt..

Comment

• erplander
      ekrelander
      • Oct 2008
      • 1029

Algselt postitas Rigged Vaata postitust
      Nagu te kõik kindlasti füüsikast teate, siis universum on lõpmatu oma lõpmatute arvude planeetidega, järelikult on lõpmatu arv võimalusi tekitada sarnased tingimused eluks nagu maal, järelikult on lõpmatu arv maasarnaseid planeete.
      heh, kui loed seda Gaia Project raamatut või kasvõi nende saidil olevat kokkuvõtvat infot, siis selgub, et Maa on kogu universumis täiesti ainulaadne planeet, et sel kujul materiaalset maailma ja olendeid 5 meelega, kes Maal viibimise perioodi(de)l ei mäleta oma eelnevaid elusid, ei eksisteeri kuskil mujal.

miks see nii on, mis eesmärk on Maal ja siinsetel inimestel, milline on olnud Maa ajalugu algusest peale, mida kujutasid endast Atlantis ja Lemuuria, milleks ilmusid ja kadusid dinosaurused, kust arenesid maiad ja muud iidsed kultuurrahvad, mis juhtub seoses aastaga 2012, seda kõike kirjeldatakse üsnagi loogiliselt ses raamatus.

kusjuures, olles lugenud ka teisi 2012 teemalisi raamatuid, siis kõigis neis kattuvad teatud asjad. seda Atlantise ja Lemuuria teemat ning maiade jt taoliste kultuurrahvaste teket on näiteks sarnasel moel kirjeldatud ka teistes.
      Last edited by erplander; 05.01.11, 21:16.

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

Algselt postitas IamAllin Vaata postitust
        miks ta mulle midagi andma peab? lihtaslt ma ei saa aru inimestest, kes 100% väidavad et maavälist elu ei eksisteeri, et see on lihtsalt võimatu ja kõik kes seda usuvad on oma fantaasiast üle pannud vms. Cmon kunagi usuti et maakera ei ole ümmargune ning on mingi faking äär olemas, kust kukud üle maailma serva vms. Igast shitta usuti ikka, mis praegu on väga obv. PLUS ON VÄGA ULME IKKA KUIDAS MÕNED USUVAD JUMALASSE JA RAVITSEJATESSE JA HALDJATESSE JA NÕIDADESSE, AGA EI USU TULNUKATESSE:D:D:D see on wtf nagu
        ma ei ole öelnud et neid ei ole. Ma ütlen et muudkui neid igasugu pilte ja videosid ja "tõendeid" uurides ja nende üle spekuleerides on ajaraisk, sest sealt nii ehk naa mingit tõde ei selgu, ainuke point oleks see, kui nad tõesti tuleks päevavalgele ja tekiks kommunikatsioon jms.

Algselt postitas flipmachine Vaata postitust
        laieneb ju pidevalt..
        jep laieneb jahh.. aga ma mõtlesin antud puhu siis suuruse all massi vms.. see et ta lihstalt paisub ei muuda teda ikkagi lõppmatuks..

samas on huvitav see, et miskid teadlased on hoolega analüüsinud meie universumi energiamõõte jms.. ja on leitud mingeid mustreid, mis nagu viitakse sellele, et on olemas multiversum, ehk meie universum on kokku põrganud mingi muu universumiga.. samas see pole veel piisavalt kindel, neid mustreid saab erinvalt tõlgendada ja infohulk on nii suur, et siin sarnaselt sellele loch nessi katsele näevad ehk teadlasedki seda mida nad soovivad näha (olen seda loch nessi doki näinud.. päris hea katse oli)
        Last edited by Rage; 05.01.11, 21:06.

Comment

• inward
          Klubi Liige
          • Sep 2009
          • 6275

Algselt postitas Rage Vaata postitust

EDIT: jahh nohh maiade sidumine viljaringidega on jahh nõme.. maiad olid mõnes mõttes täitsa asjalikud poisid.. astroloogiat jagasid palju jms.. aga kohati olid nad ikka puhta idioodid.. eks ajalugu ja nende väljasuremine ütleb ka ühtkomateist
          See mu jutt point oligi. Maiad ei ole ennustanud, et tuleb maailmalõpp. See on mingi bullshit, mis on iga vandenõuteooria inimese märg unenägu. Täiesti mõttetu on ufode teemal diskuteerida, läheb liiga ulmeks ära ja tõepoolest teaduslikud tõendid sisuliselt puuduvad. Minu jaoks oli lihtsalt huvitav näha üht järjekordset doki maiade teadmistest . Aga no obv hakatakse trollima ja sita ajama.

Comment

• Spewmonkey
            Seina Augustaja
            • Oct 2008
            • 2293

Erplander ütle ausalt, kas sa oled tegelikult tulnukas?

Comment

• inward
              Klubi Liige
              • Sep 2009
              • 6275

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
              popcorn.gif

IamAllinn usud voodoo nukke jms kh?
              btw mis limiidis mängid?
              Braavo.....Brainiac võrdle jah voodo nukke maavälise eluga.
              Ja mida täpselt sa oma viimase küsimusega saavutada tahad ?

Comment

• variatsioon
                Pokkeritark
                • Nov 2008
                • 5849

ma vaikselt kogun statistikat et kui paljud voodoo jms uskujad suudavad pokkerit beatida.

ma ei ole eriti kursis et miks ei ole voodoo nukud ufodega võrreldavad?

*ufode all ma pean silmas meie planeedi ümber tiirlevaid elukaid.

Comment

• inward
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 6275

Loe nüüd oma post uuesti läbi. Kas ei hakka paha natukene ? Ei tule trolliokset suhu ?

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

Algselt postitas inward Vaata postitust
                    Sa codecci oled räme pessimist lihtsalt. Viljaringid annavad edasi maiade sõnumit vahet pole, kas need on maiade austajate poolt organiseeritud ja tehtud sinna. Fakt on see, et Maiade astronoomilised teadmised, templid, kunst ja kõik muu sellega seonduv on austust väärt ja ei ole mingi bullshit.
                    Pessimist? Mismoodi?

Astroloogilised teadmised - vikipeedia: "Astroloogia ja astronoomia olid üks teadus kuni renessansini."
                    Kui sa mõtled astroloogiliste teadmiste all tänapäeva astronoomiat - äge, aga tänapäeva mõistes kasutu, mingi suvaline küla-astronoom üksinda oma second hand tehnikaga on tõenäoliselt 100x efektiivsem.
                    Kui sa mõtled selle all tänapäeva astroloogiat:
                    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

siis selle peale ma lol 'in. Kunst on suhteline teema, templid arhitektuuri mõttes ehk ägedad, religioonis ei leia küll midagi austamist väärt.

Comment

• variatsioon
                      Pokkeritark
                      • Nov 2008
                      • 5849

Algselt postitas inward Vaata postitust
                      Loe nüüd oma post uuesti läbi. Kas ei hakka paha natukene ? Ei tule trolliokset suhu ?
                      lugesin ja ei tulnud mingit maiku suhu.

Comment

• erplander
                        ekrelander
                        • Oct 2008
                        • 1029

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
                        Erplander ütle ausalt, kas sa oled tegelikult tulnukas?
                        Ma olen inimene, kes kasutab loogilist mõtlemist, ma pole karjainimene ja ei võta uskuda seda, mida ühiskond sulle ette söödab, otsin vastuseid kõikvõimalikest allikatest, ei põlga midagi ära mingite jaburate või pealesunnitud eelarvamuste pärast.
                        Last edited by erplander; 05.01.11, 21:23.

Comment

• Codecci
                          Luuramas Naisteturniire
                          • Nov 2008
                          • 7574

Algselt postitas erplander Vaata postitust
                          Ma olen inimene, kes kasutab loogilist mõtlemist, ma pole karjainimene ja ei võta uskuda seda, mida ühiskond sulle ette söödab, otsin vastuseid kõikvõimalikest allikatest, ei põlga midagi ära mingite jaburate eelarvamuste pärast.

Comment

• flipmachine
                            Pokkerihai
                            • Jul 2009
                            • 1857

Võiks mingi polli teha.. saaks teada palju usub ja palju ei usu.

Comment

• variatsioon
                              Pokkeritark
                              • Nov 2008
                              • 5849

euroopa riikides usutakse eestis kõige vähem jumalat kuid kõige rohkem igast ufosid,voodoo nukke ja pendli mehi.

Comment

• erplander
                                ekrelander
                                • Oct 2008
                                • 1029

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                                muidugi, milleks oma peakest vaevata selliste umbluu-teemadega, parem ja lihtsam uskuda meinstriim-teadust ja seda, mida sulle ette söödetakse

Comment

Working...