***JAANUARI OFFTOPIC*** Uuel aastal uue hooga

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Jubin
    Bännitud
    • Nov 2010
    • 142

Re: ***JAANUARI OFFTOPIC*** Uuel aastal uue hooga

Algselt postitas flipmachine Vaata postitust
    lifebänn peaks olema
    Täpselt nii.

Comment

• MagicFriend
      Õpihimuline Mängur
      • Sep 2010
      • 369

vaga fine vastus Ranka.
      olen rohkem kui rahul. tanan.
      ehk siis hea naide, kuidas mees ei lahe tilti ja ei hakka jurama "konstruktiivsest emotsioonidega p6ske puhumisest" vaid saab aru, et kysija ei kysinud norimise parast vaid professionaalsest huvist ning annab enda poolt sisuka vastuse. wp.

aga kuidas saaks viia ennast kurssi sm112 edusammudega SNE projekti raames?

davai, pidu pidu k6igile nyyd. kolmap oli hollikas ju naiste 6htu. haid check raise ja value shove riveril, ehk kell 5 taksosse istudes!

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

jep, see on ebamugav, et mingi päev tahtsin konkreetselt estpatrickult küsida taaskord ühe strateegia küsimuse, aga blogisse kuidagi nagu ei saa postitada.. PMi ka ei taht saata.. ja lõpuks jäigi küsimata.. ehk keegi võib veelkord üle mulle kinnitada, et kas flopi 3betid peavad tingimata iga boardi/vastase puhul olema alati täpselt ühe suurused.. kas mitme vastase puhul samuti... kardan, et mul seal leak.. mul need 3beti suurused varieeruvad nagu jumal juhatab 2,4-4,0

ahjaa.. ja näiteks ma ei viitsinud eile oma sessi kohta kokkuvõtet blogisse teha, no on veidi ebamugavam kui oli foorumipäevik.. -6BI päev oli:-(

Comment

• lebovend
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2420

Ma ei tea, miks ma enda energiat raiskan su peale, aga no ma proovin, ÄKKI sa saad aru.
          Algselt postitas rohelinekonn Vaata postitust
          sa võid mind msni lisada saame seal neil teemadel edasi jaurata aegajalt. ei, aitäh, kui ma tahan vaielda inimesega, kelle "arvamused" ei põhine argumentidel, vaid millelgi seletamatul, siis ma võiks rääkida suvalise naisterahvaga. Aga ma arvan et kui tuled mind jäärapäiseks nimetama siis peaksid ennast enne vaatama. Ma sellele väitele ei vaidle muidugi vastu. Jah, ma olen ka jäärapäine, aga ma ei lahmi päris huupi ka oma rida.
          Mis puutub offtopicu teemasse siis sa kunagi väitsid et ilma selleta siin on igav. Jah, ilma offtopicuta oleks see foorum sitaks igavam.
          Ja ma arvan et ära mõtle välja asju -wat, sina oled ju see, kes m6tleb asju v2lja ja kujutab ette, et teab mu hobisid ja seda, mida ma loen... tunnista endale sinu probleem on probeti teemailmselgelt on see minu jaoks probleem, kui sa hakkad mu teemas täiesti kelbast ajama, syydistama mind mingis imelikus scamplaanis ja mingitest imecoachidest, kes annavad raha tagasi või siis see et ei toetanud sinu päevikute arvamust ja sa ei suuda seda kuidagi hingest välja saada. sa mitte ei toetanud minu arvamust, vaid sa lahmisid suurem osa inimestele tuimalt vastu, kes t6id v2lja perset2is miinuseid blogide juuresAga nagu mainisin tahad vaielda siis pole probleemi mul peaks msni aadress profiilis olemas olema. Aegajalt ikka võib ju vaielda teise retarded personiga sest kui olen seda mina oled ka sina.you lost me there....

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas MagicFriend Vaata postitust
            vaga fine vastus Ranka.
            ehk siis hea naide, kuidas mees ei lahe tilti ja ei hakka jurama "konstruktiivsest emotsioonidega p6ske puhumisest" vaid saab aru, et kysija ei kysinud norimise parast vaid professionaalsest huvist ning annab enda poolt sisuka vastuse. wp.

davai, pidu pidu k6igile nyyd. kolmap oli hollikas ju naiste 6htu. haid check raise ja value shove riveril, ehk kell 5 taksosse istudes!
            Igal kasutajal, kellel on blog on avatari all "Blog: X" (X = postituste arv), sm112-el on blogi aadressiks: http://foorum.pokkeriprod.com/blog.php/743. Võid ära bookmarkida ja isegi google RSS reader peaks funkama.

Teine võimalus on igal blogil nupp "Subscribe this blog" (see on neil poolikult välja arendamata, eile installisin testi uue beta ja ehk seal töötab). Vajutad sellele ja saad valik menüüst valida, et kas pärast uut postitust tuleb sulle email või siis läbi "juhtpaneeli". Kui valid juhtpaneeli, siis järgmine kord lähed Blogs-Blogs Settigns ja vasakul ääres on "Manage Subscriptions" kus on siis kõik blogid, kuhu oled end "kirja pannud". Tean, et see süsteem on hetkel läbi "ussim-i augu" aga vähemalt töötab ning tulevikus peaks see muutuma järjest paremaks.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas Rage Vaata postitust
              jep, see on ebamugav, et mingi päev tahtsin konkreetselt estpatrickult küsida taaskord ühe strateegia küsimuse, aga blogisse kuidagi nagu ei saa postitada.. PMi ka ei taht saata.. ja lõpuks jäigi küsimata.. ehk keegi võib veelkord üle mulle kinnitada, et kas flopi 3betid peavad tingimata iga boardi/vastase puhul olema alati täpselt ühe suurused.. kas mitme vastase puhul samuti... kardan, et mul seal leak.. mul need 3beti suurused varieeruvad nagu jumal juhatab 2,4-4,0

ahjaa.. ja näiteks ma ei viitsinud eile oma sessi kohta kokkuvõtet blogisse teha, no on veidi ebamugavam kui oli foorumipäevik.. -6BI päev oli:-(
              3Bet peaks ikka varieeruma vastasest/vastastest, boardist, sinu käest, vastase betsizingust ja eelnevast mängus. Näiteks shortstacki vastu ei ole mõtet panna potsize 3beti, deep stäki vastu jällegi tuleks üle poti. Kui eeldad, et vastane foldib vähem siis valuebettides (seda peaksid enamasti tegema) võiksid bettida suuremalt ning mida rohkem vastaseid siis peaks ka 3bet (tegelt on see squeeze) olema suurem.

Comment

• qbj0hn
                Auk on auk. FAKT!
                • Nov 2008
                • 7091

Viisin täna sugulased lennuki peale autoga Tallinna.No ma pole nii libedat teed veel kunagi näinud (Tallinn-Tartu).Täiesti peegel sile lihtsalt,autod sõitsid ees siis tagutuled peegeldasid kõik laialt sinna jää peale ja oli aru saada,et sick libe.
                Ma sõitsin mingi 70ga vms,siuke tunne oli koguaeg,et persse saaks juba koju ja auto läks nagu koguaeg käest ära:D.Suur maastur ka ja tagaveoga veel.
                Kosel tegin suitsupausi hakkasin kohapealt ära minema,kui 3nda sisse panin tõmbas auto pmst külje ette juba kuigi ma suht rahulikult omast arust läksin kohapealt minema.
                Hea koda olla nüüd :D.

Comment

• Jubin
                  Bännitud
                  • Nov 2010
                  • 142

Cool story

Comment

• g00000se
                    Vana Tegija
                    • Apr 2010
                    • 1047

Algselt postitas MagicFriend Vaata postitust
                    vaga fine vastus Ranka.

Sa oled Tallinnas wä? :D

Comment

• rohelinekonn
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 3808

okei pms proovi aru saada mis rida sa ise ajad kui taipama hakkad siis jaurame edasi

Comment

• rahvavaenlane
                        Klubi Liige
                        • Dec 2009
                        • 3040

Algselt postitas rohelinekonn Vaata postitust
                        okei pms proovi aru saada mis rida sa ise ajad kui taipama hakkad siis jaurame edasi
                        omast arust lisasin su msnni, aga ma ei saa aru miks see ei worki

Comment

• Godspeed_EJ
                          Klubi Liige
                          • Nov 2009
                          • 3049

30 viimast postitust ja siis juhtus midagi sellist:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• rahvavaenlane
                            Klubi Liige
                            • Dec 2009
                            • 3040

küsimus omanikele. miks "nommepokerclub" nii rämedalt perse saadeti`? minu meelest inimesed on seal soliidsed ja aetakse norm, asju. mingil hetkel tuli ranka ja ytles et käige perse. solid, aga siiski.

Comment

• ziimukaz
                              Grinder
                              • Jan 2010
                              • 741

haha kui hea see High Stakes Poker ikka on. S02E01 kõigepealt tuleb Mike the Mouth'i ema, soovib edu ja asja. Mõne aja pärast tuleb Negreanu ema, annab põsemusi ja annab Danielile kilekotis lõunaeine, et pojal kõht tühjaks ei jääks :D

Comment

• udikaz
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 1946

Kust sa uusi osasi vaatad?

Comment

Working...