Filmide arutelu [NB: Sarjadel eraldi teema, link esimeses postituses]
Collapse
X
-
Re: Filmid ja sarjad
käisime seda otiga vaatams, peale 10 minutit jäin ma magama, sest see oli faking kõige nõmedam (algus vähemalt) film mida ma kinos olen näinud. Peale ´filmi lõppu tegin luugid lahti ja rahva reaktsioonist (paar tuttavat ka) oli aru saada, et film oli katastroof...Algselt postitas oTT Vaata postitustSaag 3D BS
Comment
-
njahh.. ma üldiselt olen väga konservatiiv-radikaal vaadetega sarjade jälgimisse.. aga nädalavahetusel nägin FoxLife pealt kahte esimest osa sarjast Flashforward, siis otsustasin veidi aega kokku hoida ja tõmbasin selle torrentist ja vaatasin läbi... see oli teine kord kui ma netist mingi seriaali tõmbasin ja vaatasin seda... esimene oli That 70s show
Comment
-
Comment
-
Algselt postitas mislinn Vaata postitustAinuke film mida kinos 2x vaatamas olen käinud on inception. Aga teine kord oli kogemata, ei teadnud mis filmi vaatama minnakse, ühinesinlihtsalt sõpradega. Film iseenesest väga hea, aga shutter island-is meeldis Dicaprio rohkem, film ise ka tundus parem.
+1
Comment
-
cop out-üle prahi:DAlgselt postitas udikaz Vaata postitustMõnda tõsiselt head uuemat komäädiat oskab keegi soovitada? aastast 2008-2010?
Comment
-
-
Kellele meeldib Stargate, Fringe, V, Sanctuary tüüpi seriaalid, siis tasub heita pilk sellisele ulmekale nagu
Earth: Final Conflict (5 seasons 1997-2002)
Earth Final Conflict Season 1 Trailer
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)[YOUTUBE]_LTfGuqu05w[/YOUTUBE]
Comment
-
Ameerika jalgpalli sõpradele väga hea seriaal: http://www.imdb.com/title/tt0758745/
Comment
-
Firefly on paremAlgselt postitas levis Vaata postitustKellele meeldib Stargate, Fringe, V, Sanctuary tüüpi seriaalid, siis tasub heita pilk sellisele ulmekale nagu
Earth: Final Conflict (5 seasons 1997-2002)
Earth Final Conflict Season 1 Trailer
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)[YOUTUBE]_LTfGuqu05w[/YOUTUBE]

Comment

Comment