Praegu panen 60bi-ga 11 taalaseid, kuna algus sellel limiidil ei olnud mulle kerge ja tiltasin vähe maha. Nüüd sain mängu käima, 5 võitu järjest. Ausaltöeldes 6$ oli kõige suurem kõikumine umbes 8bi vist. Üle 20 küll vaja ei ole microdes vast.
pakun, et üle 30 pole vaja microdes. 20 ikka veits liiga vähe mu arust, kuna inimene alles õpib ka mängu - mul läks limiitides tõusmisega ROI ülesse ja swingid hoopis väikemaks.
lasen ise 50 BI-ga. Aga kui teete 60, 50 või 30-sega, siis millal tagasi lähete, kui olete pidanud algul kaotusekibedust tundma?
Kogu BankRoll managment peakski tegelikkuses sellest olenema, kui kiirelt olete valmis alla liikuma. On olemas väga aggressiivseid üles liikumise mooduseid, kus võetaks niipea kui võimalik kõrgemal shotte ja edu korral jäädakse sinna.
Arvan, et mõtekas oleks teha nii nagu ma tegin, et mida suurem limiit, seda rohkem buy-ine leveli jaoks.
BR: $118 alustasin $6,25-te mängimist.
BR: $287,5 alustasin $11,5-d ; 25 bi
BR: $690 alustasin $23-d ; 30 bi
BR: $1200 alustasin $34,5-d ; 35 bi
BR: $2300 alustasin $57,5-d ; 40 bi
BR: $5700 alustasin $115-d ; 50 bi
( BR : $12000 alustan $230 ; 52 bi )
tagasi tuleks kindlasti liikuda kui tuleb 20 buy-inni miinust uuel levelil. Endal oli reaalne tagasiliikumise oht alles 110`stes, kuna alustasin kohe heateriga ja tegin cashoudi, misjärel tuli standard cashout doomswitch ning langesin ohtlikule maale oma rolliga - tagasi laskumisest oli 1 kaotus puudu !
Päris julge süsteem sul iseenesest. Mul vist nii suuri mune pole. Pigem tahaks vitsad kätte saada all pool ja odavamalt, aga eks peab mõtlema seda asja natukene. Sinu BR-i järgi võiks juba ammu kõrgemal olla :P
edit : väiksematel limiitidel loomulikult ennem tagasi liikuda kui 20 buy-inni. Äkki 10 buy-inni lausa. Mõtlesin $115 limiidil, et 20 bi liiguks tagasi juba heh
2p2 oli kuskil artiklis kirjas, et HU SNGdega võib põhimõtteliselt olla isegi 10-15 buy-ini BRM, kuna swinge pidi vähe olema.
Vaata mu head sõpra ViksTiks`i starsis. Räägi talle, et swinge vähe on ..
no põhimõtteliselt, kui räigelt ownid, siis jah swinge pole, kuna ei pea marginaalsetes kohtades pushima, et edgi leida - ainult väga kaalutletud small ball poker. Mul ka polenud swinge eriti kuni sotisteni, kus hakkas see jama pihta ;D
Sellepärast ma ei cbettinudki, et sellel boardil oleks hea checkraiseda. Kui ta turnis bettis, siis mida ta esindas? 2x, ristitõmme? Minu vastased donkavad poti ristitõmbega tunduvalt tihedamini kui checkraisevad. Riveri bet on tal siis kohalejõudnud masti valuebet? Põhimõtteliselt on ta range siis polariseeritud flushi ja blufi vahel ja kui ma usun, et antud vastane ei mängi oma drawsid agressiivselt, siis on see call?
appi kui keeruline
miks tal ei või mida iganes olla? K või J? jah J-d oleks vale vbettida riveril, aga su vastane ei mängi ideaalset pokkerit ju
Villain oli aggro donk - mõned chekraised ja raised so far . Slowplaytas oma nelikut lõpuni eelnevalt ja sai vastu näppe sellega ( checkisin maha ). Call või mitte, mis te arvate ?
Comment