HUSNG üldine arutlusteema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Uniquest
    Grinder
    • Oct 2008
    • 615

Re: HU korner

Mulle meeldib turni panus seal. Veits thin küll, aga 6$-stes callitakse flopil A-high-ga suht palju , mis turnil ei foldi, sest said gutshoti. Mingeid rag paar+draw käsi peaks ka piisavalt olema. River fold.

Comment

• erplander
      ekrelander
      • Oct 2008
      • 1029

Stars ikka eriti mihkel selliste asjade peale :)

Kui õigustatud oli riveri call käes nr 46?

---

Hittisin ka oma esimese royali täna:

Last edited by erplander; 27.05.10, 16:58.

Comment

• timz0333
        Pokkeritark
        • Mar 2009
        • 6322

Tafka käes see turn bet on selline "reha" mille otsa ma ise astun tihti. Ja villaini liin on ikka ja jälle flat/flat/overbetshove. Peaks sellised olukorrad välja otsima ja vaatama mitu korda ma callides olen ees olnud. Isegi kui chekin turni calliks ainult sii kui tean, et sealt võib bluff tulla, sest kõige ilmsem draw tuli maha. Unknowni vastu river call is burning money. Aga saad muidugi hindamatu note:D.

edit: erplander, ma ei vaadand tervet matchi aga otsuse pead tegema turnis suht, ega sul seal kuhugi improveda pole ja ilma FD-ta on see turni call juba halb, sest pole eriti rivereid mis meile meeldiks, jah ta võib bluffida, aga river on ez fold kui sul just pole vastavaid riide. Üldiselt OOP 3 korda drawga ei bluffita olen märganud.
        Last edited by timz0333; 27.05.10, 19:56.

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

kusagil oleks tulnud foldida, turnis hiljemalt.

Comment

• nomerlot
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 2233

kas te husng juures HUDi ka kasutate? kui jah, siis mis statsidega see confitud on?

Comment

• andu_andu
              Pokkerihai
              • Jan 2009
              • 4050

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
              kas te husng juures HUDi ka kasutate? kui jah, siis mis statsidega see confitud on?
              ei kasuta, kuna ei näe pointi.

Comment

• nomerlot
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 2233

Olen taas pokkeriga teelahkmel ja ei tea veel, kuhu poole keerata:)
                Sain HU cashis valusalt peksa, HUSNG-d lähevad veits lootusandvamalt.

Kui hakata HUSNG teemaga tõsisemalt tegelema, mis tuba is the best?
                Stars võ FT ilmselt, seal saab insta vastase ehk rohkem mänge per tund.

FT annab RB-d, see on muidugi pluss (ma ei tea, kui suur osatähtsus RB-l HUSNG juures on)
                On midagi Starsis parem kui FT?

Comment

• sineep
                  Jube Noob
                  • Dec 2008
                  • 130

FPP-de eest saad moshmani raamatu tellida starsis. muud plussi ei ole.
                  e: struktuurid vist on ka erinevad: starsi turbo on 5 min level, FT 3 min

Comment

• andu_andu
                    Pokkerihai
                    • Jan 2009
                    • 4050

Algselt postitas sineep Vaata postitust
                    FPP-de eest saad moshmani raamatu tellida starsis. muud plussi ei ole.
                    e: struktuurid vist on ka erinevad: starsi turbo on 5 min level, FT 3 min
                    jep, samas on strukutuur ka erinev: algab 10/30 ja siis 20/40 ; 25 / 50 ; 30/60 ; 40/80, mis tähendab, et mäng kõigub rohkem 20-30bb ümber, mis mulle isiklikult meeldibki just.

Comment

• zuckerman286
                      Julm Donk
                      • Nov 2008
                      • 83

läbustan korra teie sisuthreadi, küsisin sama ka raamatute all - kas keegi saaks postitada või PM-da häid HU linke, nii üsna basic asju, aga ennekõike HU matemaatikat - ma 2+2 pealt leidsin valdavalt linkidekogusid, kus on üldised postitused

Comment

• Codecci
                        Luuramas Naisteturniire
                        • Nov 2008
                        • 7574

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
                        Olen taas pokkeriga teelahkmel ja ei tea veel, kuhu poole keerata:)
                        Sain HU cashis valusalt peksa, HUSNG-d lähevad veits lootusandvamalt.

Kui hakata HUSNG teemaga tõsisemalt tegelema, mis tuba is the best?
                        Stars võ FT ilmselt, seal saab insta vastase ehk rohkem mänge per tund.

FT annab RB-d, see on muidugi pluss (ma ei tea, kui suur osatähtsus RB-l HUSNG juures on)
                        On midagi Starsis parem kui FT?
                        RB peaks sitaks tähtis olema

Comment

• andu_andu
                          Pokkerihai
                          • Jan 2009
                          • 4050

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                          RB peaks sitaks tähtis olema
                          kusjuures arvan just, et husng peaks olema nii-öelda skillimäng, et rb osakaal võitudes on väiksem kui teistel pokkeriformaatitel(full ring cash FE). Kuna nagunii husng-ga eriti ei jõua raket geneda. Ütlen seda sellepärast, et ei oleks arvamust, nagu just husng-des oleks rb ülioluline. Tähtis lisa on ta igaljuhul. ( ROI=5%, siis rb kuskil 25% profitile lisa. Ei tea palju teistes pokkeriformaatides on tho... )

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Algselt postitas andu_andu Vaata postitust
                            kusjuures arvan just, et husng peaks olema nii-öelda skillimäng, et rb osakaal võitudes on väiksem kui teistel pokkeriformaatitel(full ring cash FE). Kuna nagunii husng-ga eriti ei jõua raket geneda. Ütlen seda sellepärast, et ei oleks arvamust, nagu just husng-des oleks rb ülioluline. Tähtis lisa on ta igaljuhul. ( ROI=5%, siis rb kuskil 25% profitile lisa. Ei tea palju teistes pokkeriformaatides on tho... )
                            Nojah full ringiga võrreldes vist suurt midagi ei ole, ma võtsin mõõdupuuks HU cashi:

10PTBB/100 selline standard bumhunteri winrate, rakeback on profitist 3% :)

Comment

• PokerDevil
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1177

Algselt postitas andu_andu Vaata postitust

25%.. Kuidagi ulme.

Comment

• Codecci
                                Luuramas Naisteturniire
                                • Nov 2008
                                • 7574

Algselt postitas PokerDevil Vaata postitust
                                25%.. Kuidagi ulme.
                                Palju või vähe?

Comment

Working...