*** Tõehetk: Ranka ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: *** Tõehetk: Ranka ***

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
    kuidas sulle cake pokker meeldib?

ilma hudida halb mängida ei ole?

fishe palju?
    Enam Cakes ei mängi aga fishe oli sitaks. HUD'ita mängimine oli seal sitaks +EV, sest kõik regularid olid nii fishid ja lasid manipuleerida potigas. FR mängisdi 20/18 stiili ja avasid minraisega. Regularid pottide präast ei kakelnud v.a. kui potid suureks läksid ja olid jube nitid! Fishide vastu just vastupidiselt ajasid ka minraisetud potid väga suureks.

Algselt postitas oitarvi Vaata postitust
    Millal WSOP-l ära käid?
    Järgmises elus.

Comment

• Fabulous
      Pokkerihai
      • Jan 2010
      • 2674

Aga kas läheksid siis, kui keegi sind WSOP'ile stakeks?

Comment

• hotcocacola
        HTCCACLA
        • Oct 2008
        • 14473

Kas Tallinna EPT ME võit or Eesti MV ME võit?

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
          Aga kas läheksid siis, kui keegi sind WSOP'ile stakeks?
          Arvan, et mitte. Mõnele väiksemale eventile maybe küll aga see stake peaks olema siis suht väike (alla $2500 sisseost) ja peaks olema 100% sponsorleping, kus ma ei peaks kellegile midagi tagasi maksma. Asi ei ole raha ära andmises vaid mulle ei meeldi teisi alt vedada, kui teen ise sita vea vms.

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
          Kas Tallinna EPT ME võit or Eesti MV ME võit?
          EPT Tallinn

Comment

• raunsz
            Vana Tegija
            • Jan 2010
            • 1492

Vaadates PTRi, siis kõige rohkem mängitud NL200+ limiitides, microlimiite paistab vähe.

Mis rolliga (või siis mis limiitidel) alustasid karjääri?

Milline on parim-emotsionaalsem võidetud pot (mingi turka, väga diipkäsi, live pkr, etc.)?

Edu

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Kuna olen läpparis siis ei viitsi otsida blogi aadressi aga seal on kirjas, kus ja mis summadega ma pokkerikarjääri alustasin.

Turniirivõidud on kindlasti kõige emotsionaalsemad ja meelde jäävamad. Cashis paraku ei meenu hetkel mitte ühtegi kätt, mida nimetaks emotsionaalseks käeks.

Comment

• kuco
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 1910

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                Turniirivõidud on kindlasti kõige emotsionaalsemad ja meelde jäävamad. Cashis paraku ei meenu hetkel mitte ühtegi kätt, mida nimetaks emotsionaalseks käeks.
                +1
                Cashi 2-oudine suckout ei muuda üldiselt mängus midagi. Reload ja edasi.

Turnal võib sama olukord olla vahe $10k+ skoori ja $5/h ajaraiskamise vahel.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Turnadel on siiani meeles (küll hägusel) käsi, kus olin pühapäevasel suurturniiril finaal-lauas teise stäkiga. 6-7 venda alles, esikoht sai mitukümment tuhat dollarit ning mul käes KK. Laua chipleader raises, ma 3bettisin KK-ga ning ta callis. Flop oli miski T49r vms. Ta check, ma bet, ta raise suurelt ja ma allin ning tal 77. Riverisse see 7 muidugi sadas ning ma out.

Comment

• nikitheone
                    Mr. Puujalg
                    • Aug 2009
                    • 6446

oled sa kunagi kahetsenud, et mängid pokkerit?
                    &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Ei. Kahetseks, kui ei mängiks. Ainuke, mida kahetsen on see, et ei leidnud pokkerit varem :(

Comment

• JohannesJ
                        Grinder
                        • Jun 2010
                        • 684

Kas praegu suudad juba täiesti külmalt võtta sellist olukorda nagu eespool mainisid, kui vastane tõmbas finaallauas riverisse 2 oudise?
                        Mõtlen siis seda, et kas röögatad korraks ainult või pead ikka natukeseks eemale minema arvutist ?

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas JohannesJ Vaata postitust
                          Kas praegu suudad juba täiesti külmalt võtta sellist olukorda nagu eespool mainisid, kui vastane tõmbas finaallauas riverisse 2 oudise?
                          Mõtlen siis seda, et kas röögatad korraks ainult või pead ikka natukeseks eemale minema arvutist ?
                          Karjuda, sõimata, röökida ei viitsiks aga vähemalt järgmise hommikuni oleks lifetilt garanteeritud.

Comment

• fyte
                            Pokkerihai
                            • Jun 2010
                            • 3378

Võib-olla on seda juba küsitud, aga kui palju umbes $$$ oled kasumisse jäänud parimal sessil? Ja kui palju kaotanud ühe sessiga kui downswing külas?

Mida arvad eesti mängijate tasemest, võrreldes välismaalastega?

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas fyte Vaata postitust
                              Võib-olla on seda juba küsitud, aga kui palju umbes $$$ oled kasumisse jäänud parimal sessil? Ja kui palju kaotanud ühe sessiga kui downswing külas?

Mida arvad eesti mängijate tasemest, võrreldes välismaalastega?
                              Kasuta PTRi otsingut tulemuste teada saamiseks.

Välismaa on suur ja lai ning liiga üldine mõiste aga meil Eestis ei ole suuri talente :( Vastukaaluks PTR andmetel on Eesti võitvate riikide seas, mis näitab, et deponeeritakse vähe või väikseid summasid ning mängitakse tasa ja targu.

Comment

• Kroom
                                Räme Fish
                                • Jul 2010
                                • 2

Kõigepealt, minu lugupidamised - siit teemast on juba MUD läbi käinud ja peab ütlema, et omaaegsest prominentsest (mitte nii heas mõttes) mudajast on saanud prominentne (väga heas mõttes) pokkerimängija!
                                Tegin ekstra kasutaja, et kah paar küsimust küsida:
                                1. Kas (sinu arvates), rikuvad kõiksugused trackerid, managerid ja HUDid mängu ilu ja võivad mängijast nende sõltlase teha (ei, ise ma neid ei kasuta, aga olen ka vaid hobimängija)?
                                2. Kas pokker oli see, mis "tegi sinust täiskasvanu", niiöelda mehest mehe? Selles mõttes, et silme ette tekkis mingi pikem eesmärk?
                                Last edited by Kroom; 19.07.10, 22:23. Põhjus: täiendus/täpsustus teisele küsimusele

Comment

Working...