*** Tõehetk: Ranka ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

*** Tõehetk: Ranka ***

Põhimõtteliselt 2p2 well.

Küsige, mis tahate ja vastan. Väga nõmedatele või väga isiklikele küsimustele ei vasta (ala palju palka saad või keda vihkad vms), sest Eesti on liiga väike olemaks täis aus. Aga absoluutselt kõigile pokkeriteemat puuduvatele küsimustele vastan kuni selle kuu lõpuni.

Aa postitan selle teema siia alafoorumisse, kuna olin Eestis kindlasti üks põlisemaid full ringi mängijaid.

PS! See nädal soovitan postitada full ringi strateegiat -- nii käsi kui ka teooria. Vastan absoluutselt kõigile ilma levelita aga rõhutan, et ma ei ole hea mängija küll aga piisav, et olla break-even :)

PS2! Hetkel magama hommikust saadik taas foorumis vastamas.
  • MrRiver
    Grinder
    • Oct 2008
    • 735

Re: *** Tõehetk: Ranka ***

Kunas süütus läks?

Comment

• Provoker
      Pokkerihai
      • Jan 2009
      • 3067

vb oled kunagi kuskil kirjutanud, aga mis oli see tõuge mis viis su mängu nn next levelile? Pean silmas siis kaotav>breakeven>võitev mängija.

Comment

• hotcocacola
        HTCCACLA
        • Oct 2008
        • 14473

Kui kõrgel oled käinud tiltimas? (limiit)
        Mida arvad PLOst?
        Miks sa ei mängi LIVE cashgamet @ kasinnides?

Comment

• ok2aa
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 1903

purjus peaga mängid? pohmelliga? paari õllega?

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas MrRiver Vaata postitust
            Kunas süütus läks?
            Aastaid tagasi. Ei piisa ühe käe sõrmedest vaid läheb ka teist vaja... Aastate lugemiseks obvious..

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
            vb oled kunagi kuskil kirjutanud, aga mis oli see tõuge mis viis su mängu nn next levelile? Pean silmas siis kaotav>breakeven>võitev mängija.
            Kaotavast nullmängijaks sain tänu raamatute ja foorumite lugemisele, eriti käte analüüsides kaasa löödes.

Nullist edasi ja üleüldse järgmisse mängutasmeni jõudmisel aitas kaasa heade mängijate mängu vaatamine. Näiteks pidevalt jälgisin ok2aa mängu ning mul jäi suu lahti kui nägin, et ta ainult avas tõstega, varastas palju blainde ja üleüldse kogu aeg oli jube agresiivne.

Samuti enda limiidi suurtemate mängijate käte analüüsimine andis juurde uusi mõtteid. Hetkel PTR on selle jaoks ideaalne - ostad käed ja vaatad kuidas suured võitjad sinu limiidis mängivad.

Lõpuks vaadake oma mängu! Proovi mõelda nagu vastased - kuidas nad saavad sind "ära kasutada" (abuseda) või kuidas sina abuseks ennast. Tee vahete vahel vastavad mänguperioodid kus muudad neid "lekkeid" totaalselt ja näed kuidas raha tuleb.

Heaks näiteks oleks, kui varastad 40% ajast aga foldid 3betile 70% ajast. Siis järgmised 30,000 kätt varasta 25% ajast ja/või 4bet bluffi rohkem ning näed, kuidas pappi tuleb.

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
            Kui kõrgel oled käinud tiltimas? (limiit)
            Mida arvad PLOst?
            Miks sa ei mängi LIVE cashgamet @ kasinnides?
            PLO tundub mulle tuleviku mäng või mäng, kus saab väga head pappi teenida, kui natuke osata. Kahjuks ma ei viitsi seda õppida.

Ma ei mängi Live cashgame seepärast, et enamus mängijaid on sõnaotseses mõttes ahvid. Kui lauas istub 10 mängijat, neist 3 halvad, 7 regulari ja donk teeb näiteks väga halva calli. Siis ülejäänud 7 regularmängijat hakkavad kõva häälega kommenteerima ta mängu, veel hullem õpetama. Samuti igisetakse diilerite kallal, eesti keeles kommenteeritakse välismaa vastaste mängu jne. Eesti live mängud on üks suur kõnts (v.a. suured kodumängud), riias oli olukord parem aga näiteks Leedus oli kõik täiesti perfektne ning seal laudades veedaksin meelsasti aega.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas ok2aa Vaata postitust
              purjus peaga mängid? pohmelliga? paari õllega?
              Pean end suht eeskujulikuks selle küsimuse juures, sest elukutselisena raha võitmiseks ei ole mitte kunagi purjus peaga mänginud. Pulli sõpradega olen teinud, et läinud lihtsalt koomas peaga ja donganud kuskil $100 ära.

Pohmellis peaga mängin siis kui tunnen, et keskendumist on ning niipalju kui olen mänginud on see õnnestunud. Üldiselt olen pohmellis peaga laisk ja tahan niisama lebotada.

Kui olen paar õlli joonud hoian laudadest eemal, sest keskendumine null. Isegi siis kui olen päeval joonud 2-3 õlut siis õhtul enam lauda ei roni, kuna ei suuda keskenduda :( Seepärast olen igasugu õlled jätnud õhtusse peale mängu.

Comment

• pikk28
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 6695

miks sa blogi enam?

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
                  miks sa blogi enam?
                  Aega on väheks jäänud. Kui kunagi keskendusin rohkem mängule ning viljelesin rohkem eraklikku elustiili siis tänaseks päevaks on asjalood muutunud. Too foorum nõuab oma aega, olen saavutanud elus oma praegused eesmärgid, mis tõttu olen ka lipsu lõdvemaks lasknud ning sealt omakorda rohkem suunanud energiat sõpradele, lähedastele jne.

EDIT: ja üks põhjus see, et ma ei mängi enam mid-stakes, ujun low-stakes vees ning tundub, et blogimine ei tundu nii huvitav.

EDIT2: ok nüüd pean küll minema, homme vastan edasi.

Comment

• mikk2468
                    Vana Tegija
                    • Nov 2009
                    • 1039

Kas arvad, et tulevikus asendad pokkerimängija elukutse mõne muuga?
                    Suurim saavutus sinu jaoks pokkeris?
                    Last edited by mikk2468; 13.07.10, 00:02.

Comment

• g00000se
                      Vana Tegija
                      • Apr 2010
                      • 1047

Miks sa NL100 mängid? (lihtsalt uudishimust)

Comment

• Supsti
                        Grinder
                        • Dec 2008
                        • 863

Mitu hiirt, klaviatuuri oled purustanud?
                        Kas oled võtnud kelleltki tasulisi coachimise tunde, kui jah siis mis tunnitasuga?
                        Mis sundis mängima uuesti lowstakes?
                        Kalleim pokkeri rahade eest ostetud asi/ese peale korteri.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas mikk2468 Vaata postitust
                          Kas arvad, et tulevikus asendad pokkerimängija elukutse mõne muuga?
                          Niikaua kui kestab pokker niikaua tegelen ka pokkeriga. Kui ühel hetkel peaks pokker kokku kuivama siis asendub see kindlalt muu elukutsega aga ülisuure tõenäosusega miski analoogse "tööga".

Algselt postitas g00000se Vaata postitust
                          Miks sa NL100 mängid? (lihtsalt uudishimust)
                          Eelmine aasta kandsin absull kõik rolli välja ning deponeerisin $1000 cake, millest tegin ca kuuga $20k. Suur osa eelmisest rollist läks korteri ostule, ülejäänud riismeid ma enam deponeerida ei viitsinud ning otsustasin, et ei viitsi üldse mid-stakes mängida, kuna swingid ajavad peavalutama. Hetkel ma mängingi 100NL ning tulevikus kindlalt ka 200NL. Kui viitsin siis lähen tagasi mid-stakes, hetkel suht igatsen seda.

Algselt postitas Supsti Vaata postitust
                          Mitu hiirt, klaviatuuri oled purustanud?
                          Kas oled võtnud kelleltki tasulisi coachimise tunde, kui jah siis mis tunnitasuga?
                          Mis sundis mängima uuesti lowstakes?
                          Kalleim pokkeri rahade eest ostetud asi/ese peale korteri.
                          Ei ole kunagi võtnud coachimistunde, abi olen teistelt saanud imevähe ja enamasti foorumite vahendusel käte analüüsi teel ja sõpradega msnis mõnda kätt arutades.

Teisele küsimusele vastasin üleval.

Hmm.. Kindlalt auto aga kui vaadata üleüldse siis korteri sisustused vms. on kindlalt kallimaks läinud.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas mikk2468 Vaata postitust
                            Suurim saavutus sinu jaoks pokkeris?
                            Hmm. Raske öelda. Kindlalt sportlikkus mõttes on olla võitev mängija 600NL-is aga suurimaks ikkagi aetud rahahunnik kokku, mille olen omaarust väga arukalt investeerinud.

Eeldatavasti tuleb ka küsimus eesmärgi kohta ja selleks oleks hetkel biitida mängu 5PT/BB, mis on seni minu jaoks saavutamata ning tõenäoliselt seda ei saavutagi. Teine suurim oleks biitida 1000NL vähemalt 1PT/BB üle suure sample, mis ei tundu nii väga utoopia.

Comment

• oitarvi
                              Vana Tegija
                              • Jan 2009
                              • 1231

1. Kuidas sul viimasel ajal pokkeris läinud on? Miskit olen kuulnud, et Full Tildis on nüüd su põhikoht. PTR-i järgi on su tildi graafik suht swingine. Et mis toimub siis?
                              2. Miks sa turniire ei mängi, näiteks Eesti meistrivõistlused või Baltic fest? Kas sind äkki näeb Tallinna EPT-l?
                              3. Mis ameteid sa pidanud oled? Mida sa tehases töötades täpselt tegid?
                              4. Kaugele tahad pokkeriga jõuda? Või on eesmärk elada üks päev korraga ning toiduraha lauale tuua?
                              5. Mis alal sa väga hea veel oled peale pokkeri?
                              6. Mis on plussid ja miinused sinu elus pokkerimängija ametina?
                              Last edited by oitarvi; 13.07.10, 01:41.

Comment

Working...