*** Tõehetk: Ranka ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rando
    Õpihimuline Mängur
    • Jan 2010
    • 316

Re: *** Tõehetk: Ranka ***

Tahad sa midagi kindlat saavutada lähitulevikus?
    Kui oleks võimalus, et kas jääda pokkeri juurde nagu sa hetkel oled või teha tööd mida sa oled kogu oma elu unistanud ja makstakse hästi. Näiteks meeldib sulle ehitada seega oled ehitaja ja saad ütleme 25k võinoh nii, et raha pärast ei pea muretsema. Kumma valiksid?
    Oled sa midagi oma enda kätega ehitanud?
    On sulle mõni vana tuttav või sõber kes sai teada, et pokkeriga elatist teenid ja ütelnud või vihjanud, et tee välja baaris või kuskil restorianis?
    Meeldejäävaim hetk soeses pokkeriga?

Comment

• variatsioon
      Pokkeritark
      • Nov 2008
      • 5849

+1. aga krdi raske on HUi mindseti sebida.

Comment

• Provoker
        Pokkerihai
        • Jan 2009
        • 3067

kas mitte omadjoped pole HU ja muude mängudega ka väga hästi hakkama saanud. Sry OT.

Comment

• Kotkas1000
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 2305

Minu meelest, kui käia HU AINULT bumhuntimas, siis ei ole mängu biitimiseks vaja mitte midagi muud peale elementaarsete teadmiste. Eeslid kingivad ju ise oma raha lauas ära.

Comment

• Rahapada
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1178

kaua sul aega läks, et oma esimene miljon kätt läbi mängida?

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
              Kuna seda welli pole kinni pandud, siis küsin veel:

Räägi headsupist. kas see, et sa praegu HU cashi mängid, on väike vaheldus või on plaanis põhiformaati vahetada? Kumb keerulisem on, FR või HU? Kuidas HU cash meeldib?:)
              Kas oled iseõppija või on ka mentor olemas?

Algselt postitas erplander Vaata postitust
              Aasta küsimus :) Tahaks tõesti oma ihusilmaga näha tegelast, kes üldse kahtleb selles... tundub, et küsimuse esitaja

Tõsisemalt, siis mulle tundub selline üleminek FR-st HU-sse liiga hulljulge ettevõtmine, ilma vahepeal shorthandedis peatumata. Igasuguse loogika järgi ei saa see väga tulemuslik olla. Või isegi saab, aga siis peab küll tegu täieliku pokkerigeeniusega olema :) Kas üldse keegi teab selliseid näiteid, kus mõni on olnud edukas nii FR-s kui HU cashis? Selleks on vajalikud absoluutselt erinevad iseloomujooned. Ma tean üksikuid, kes on edukad nii MTT-des kui HU sng-des, aga cashi kohta pole kuulnud.

Kas HU sng-sid pole proovinud? Need üldiselt pole nii agrod ja nendes tasub FR-le omane kannatlikkus paremini ära, kui HU cashis.
              Su loogika on täiesti vale, sest heads-up on 100% table selection. Tsiteeriks Codeccit meie uuest Eesti pokkeriraamatust. See kõlas umbes nii: "Maailma halvimuselt teine mängija saab olla võitev mängija, kui ta mängib heads-uppi maailma halvema mängija vastu. Maailma parimuselt teine mängija on kaotav mängija, kui ta mängib ainult maailma parema mängija vastu". Nii lihtne see ongi.

Su loogika peab paika ainult siis kui suckib FR (või 6handedi) mängija (RB pro) läheb lampi HU-sse ja mängib ainult heade mängijate vastu.

Algselt postitas -andres- Vaata postitust
              Ranka ei tormanud ju nl1k regide fightima vaid bumhundib nl100's. Seega hmm.
              Täpselt nii. Seda esialgsete plaanide kohaselt niikaua, kui suudan näidata häid tulemusi ja liigun edasi järgmisele tasemele. Kas siis limiidi või/ja mängijate suhtes. Kui ei siis õpin ja liigun ikka edasi. Fishi biidin alati ja jään biitima, regulare võib-olla mitte.

Ok, seda küll. Endal tekkis lihtsalt huvi, et kas cashi puhul on üldse kedagi esile tuua, kes olnuks edukas nii FR-s kui HU-s, sarnaselt nagu turniiride puhul on võimalik tuua mõned näited mängijatest, kes on olnud edukad nii MTT-des kui HU sng-des.
              HU puhul on neid näiteid sitaks. Milwaukee2, justforfunds jne jne jne. Kõik seisneb table selectionis.

Algselt postitas Rando Vaata postitust
              Kui oleks võimalus, et kas jääda pokkeri juurde nagu sa hetkel oled või teha tööd mida sa oled kogu oma elu unistanud ja makstakse hästi. Näiteks meeldib sulle ehitada seega oled ehitaja ja saad ütleme 25k võinoh nii, et raha pärast ei pea muretsema. Kumma valiksid?
              On sulle mõni vana tuttav või sõber kes sai teada, et pokkeriga elatist teenid ja ütelnud või vihjanud, et tee välja baaris või kuskil restorianis?
              Ma teen tööd, mis on mulle huvitav ja milles palka makstakse täpselt selle järgi kui hästi ma oma tööd teen ning tööaja saan valida oma vabal valikul. Pokker minu jaoks selline "töö" ongi -- see meeldib mulle täiega ja seal olen ise oma "õnne" sepp. Maailmas selliseid töid on vähe, väga vähe.

Võid olla nn ."vabakutseline" ehitaja -- otsid omale ise tööd, käid tööl siis kui tahad ja sa saad palka ka nii kuidas tööd teed aga miljonit krooni üksida kuus teenida on suht võimatu. Igal tööl pm. on mingi piirang.

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
              kas mitte omadjoped pole HU ja muude mängudega ka väga hästi hakkama saanud. Sry OT.
              Omadjoped on hea mängija aga minu arvates on tal väga suured distsipliiniprobleemid, isegi liigagi suured. Näiteks FTP ja IPoker.com kokku on ta kaotanud 1000NL HU-s 56 buy-inni. Ei tea background storyt aga kui see on regularmäng siis stop lossi oleks võinud panna peale varem ja uurida, mis asi valesti läheb.

Mid-stakesis jällegi näitab häid tulemusi, väga häid. Kui üldse HU mängijatest rääkida siis Eestis on üks tore haikalake nimega Bukkwild, kes näitab häid, liigagi häid tulemusi väga kõrgetes limiitides.

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
              Minu meelest, kui käia HU AINULT bumhuntimas, siis ei ole mängu biitimiseks vaja mitte midagi muud peale elementaarsete teadmiste. Eeslid kingivad ju ise oma raha lauas ära.
              Täpselt nii ongi aga tuleb vaadata ka kivi teistkülge. Kui sa oled HU-s värske mängija, siis kindlalt on väga palju õppida ka ainutl fishide vastu mängides aga mingi aeg, kui kõik nipid selged siis mäng jääb seisma. Minu visioon oleks selline, et alguses tappa ainult fishe ja liikuda limiitides nii kõrgele, kus su kuu teenistus on sulle vägagi rahuldav. Eesti mõistes $4000 kuus ja pakuks, et limiidiks võiks olla alusutuseks 1/2. Kui seal oma normid täis saad siis peaks hakkama regularide vastu madistama, vähemalt nendel tühjadel hetkedel kui fishi lauas ei ole. Mäng taaskord paraneb ning kui siingi häid tulemusi näitad saad liikuda järjest kõrgemale. Tuleb mõista ka seda, et fishe võid lantida kõrgete limiitideni välja aga mingi aeg kui regularidega ei madista siis ootad oma 1000NL lauas terve päeva, et saada 50BB fishilt actionit. See võibki viia igavuseni, kus ilma karastamata hakkad mängida 1000NL regularidega ning kaotused on kiired tulema.

Algselt postitas Rahapada Vaata postitust
              kaua sul aega läks, et oma esimene miljon kätt läbi mängida?
              Alguses läks kiirelt, miski aasta. Edasi muutusin laisaks ning õllekõhtki ettekasvanud.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Rando Vaata postitust
                Enda käega olen ehitnaud palju, sest olen töötanud ehitusel pea 5 kuud. Siiski heaks ehitajaks end ei pea, olin tollal liiga noor ja kogemusigi vähe. Enda käega muidugi olen ehitanud ka selle portaali :)

Pidude küssa:
                Minu moto on selline. Kui mul läheb hästi ja on pappi, siis ma ka joon ja pidutsen kui elajas -- premeerin end. Kui mul läheb sitasti ja/või ei oleks pappi siis ma ei jooks ka. Täna oli pask päev, rahaliselt vähene kaotus aga mindile mõjus sitalt ja hea meelega quitiks selle peo aga pean minema 100%.

Väljategemise jutt on nii mõttetu, et ma ei hakka seda kommenteerimagi. Aga vihjeks võin öelda, et kes ootab ja tahab, see never ei saa; kes ei oota ja ei taha see alati saab :)

Comment

• erplander
                  ekrelander
                  • Oct 2008
                  • 1029

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                  Su loogika on täiesti vale, sest heads-up on 100% table selection.
                  Hm, minu loogika küsib nüüd, et kas tõesti 100% HU cashi mängijatest peavad end bumhunteriteks :)
                  Aga olgu, saan aru jah, et see sul hetkel peamine perspektiiv...

Läheme pokkeri fundamentaalteoreemi juurde tagasi, mis kõlab umber nii:

Pokkeris võitmiseks pead sa tegema vähem (ja/või väiksemaid) vigu kui su vastased
                  See on siis tsitaat Ranka blogist. Minu arust kehtib see eriti ehedalt HU SNG-des (normal speed omades). Nendes lihtsalt on piisavalt aega oodata ja vaadata, kuis vastased endale aeku kaevavad. Seal tasub kannatlikkus ja ise vigade vältimine väga lihtsalt ära. Seega tundubki, et normal speed HU SNG-del ja FR cashil on teatud sarnased jooned. Samas turbo HU SNG-des ja HU cashis on märksa agressiivsemat lähenemist vaja, seal palja passimisega ja vastaste vigade ootamisega enamasti ei vea välja (samuti nagu 6-max cashis).

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

See on siis tsitaat Ranka blogist. Minu arust kehtib see eriti ehedalt HU SNG-des (normal speed omades). Nendes lihtsalt on piisavalt aega oodata ja vaadata, kuis vastased endale aeku kaevavad. Seal tasub kannatlikkus ja ise vigade vältimine väga lihtsalt ära. Seega tundubki, et normal speed HU SNG-del ja FR cashil on teatud sarnased jooned. Samas turbo HU SNG-des ja HU cashis on märksa agressiivsemat lähenemist vaja, seal palja passimisega ja vastaste vigade ootamisega enamasti ei vea välja (samuti nagu 6-max cashis).
                    Paljas passimine on liiga üldine ütlus. Sa võid isegi callingstationi vastu sitaks bluffida (mis on fundamentaalteoreemi vastu) aga võid näidata solid winrate. Me mängime No Limit Hold'emit, kus saad oma betsizingut varieerida sitaks. Ala, kes foldib vähe betid vähe ja palju, kes foldib palju betid suurelt ja vähe.

IMO kõige paremini võib näiteid tuua Fixed Limitis, kus on betsizing alati sama. Kas sa betid või raised ühe kindla summa. Sealses mängus ei tasu callingstationit bluffida ja agresiivsele mängijale anna köis ning calli maha lightilt.

Comment

• Karelkorm
                      Grinder
                      • Nov 2009
                      • 856

DeucesCracked, Cardrunners või midagi muud sellist?

Comment

• Rahapada
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1178

miline on su fr steal pct? ja fold to steal ning 3bet?

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas Karelkorm Vaata postitust
                          DeucesCracked, Cardrunners või midagi muud sellist?
                          Sa tõesti arvad, et ma maksaks selle eest, et kuulata kaotav/break even mängijate nõu??? Kui ma seda tahaks siis käiks tihedamini parkis ja kuulaks regularide nõu, mida nad seal tihti jagavad.

OMG! Sa foldisid 27o SB-lt, ometi 3 venda enne sind limpisid, sul oli ju oddse callida, et hittida kaks paari...

Mine tee kodus matemaatikat idioot, mitte ära targuta siin. Seepärast sa parki auotomaatidesse oma elu oledki uputanud ahvike!

EDIT: viimane tsitaat ei käinud sinu kohta rahapada vaid typical parki regulli kohta

Algselt postitas Rahapada Vaata postitust
                          miline on su fr steal pct? ja fold to steal ning 3bet?
                          Ei viitsi Hemi lahti võtta aga see steal ei ole kunagi alla 30%. Vahest 50%, vahest 30%, vahest 40%. Fold to resteal, hmmm... 65%+ olenevalt vastastest ja historyst. See leak IMO aga kuna 3betted potis suckin siis suurem leak oleks neid callida.

EDIT: DC ja CR kohta hetkel ei tea aga peale PTR tulekut mõlemad saidid tegid oma repuatatsiooni minu silmis maha. Kasutan muid saite kus on rõhutud rohkem kvantideedile kui kvaliteedile.

Comment

• Rahapada
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1178

näe, targemaks sain, rohkem peaks vaastama :) ja ei ma mõtsin, fold to steal, mitte resteal ... fold to resteal on mul samas u sama v ei, siisiki "hullem"

Comment

• alaska
                              forever
                              • Oct 2008
                              • 6599

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                              Keegi meist ei ole perfektne, meil kõigil on suuri ja väiksemaid vigu, meil kõigil on oma head ja vead aga loogiline mõtlemine kõige elementaarsemal tasemel on kõige suurem edasi viiv jõud ning igaüks peaks selle omandama.
                              Paha diktaator pakub sulle välja variandi, pead maha laskma 5 aastase süütu tütarlapse. kui ei lase, laseb tema 100 000 inimest hukata oma riigis. Vajutad päästikule?

Comment

• variatsioon
                                Pokkeritark
                                • Nov 2008
                                • 5849

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                                Paha diktaator pakub sulle välja variandi, pead maha laskma 5 aastase süütu tütarlapse. kui ei lase, laseb tema 10 inimest hukata oma riigis. Vajutad päästikule?
                                fyp

Comment

Working...