6max nurgake

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • 2ssapaar
    Õpihimuline Mängur
    • Nov 2008
    • 423

Re: 6max nurgake

Algselt postitas virukunn Vaata postitust
    Ta mõtles 3betile foldimist.
    jeah, ma mõtlesin ka. Lihtsalt mainisin seda, sest foldimine on igas olukorras 0 ev, paljud saavad valesti aru sellest.

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
    Hero = Button (oleme võrdlemisi fit or fold, iseasi kas villan aru saab sellest)
    Villain = SB (VPIP: 27, PreRaise: 8, 30 käe peale, korra slowplays OOP flopatud nutsi kui checkis flopi ja turni)

Meil on käes AKo ja teeme 4x raise blindide vastu, SB flatcallib seal, BB foldib.
    Pot 9bb
    Flop: 2 5 T o
    Villain donkbetib 3bb

Kas raiseme, callime või foldime ja miks?
    mulle meeldib raise kuna sellel boardil tal enamasti air või väike paar. Call on ka variant, aga selle halvad küljed on, et ta võib turni ka bluffida õhuga või paari hittida. Kui ta callib flopil, siis tulistan J, Q, K ja A turni.

Comment

• 2ssapaar
      Õpihimuline Mängur
      • Nov 2008
      • 423

Vastase statid on 21/19/2, sample 270. Reade pole. Mida teeb hero kas c/c või c/r. Miks ja millest oleneb?

$0.50 NL (6 max) - Holdem - 6 players

Hero (BB): $58.30
      UTG: $121.90
      MP: $30.50
      CO: $53.03
      BTN: $73.80
      SB: $60.60

SB posts SB $0.25, Hero posts BB $0.50

Pre Flop: ($0.75) Hero has J Q

fold, fold, fold, BTN raises to $1.75, fold, Hero calls $1.25

Flop: ($3.75, 2 players) 5 T K
      Hero checks, BTN bets $2.60, Hero?

Comment

• alaska
        forever
        • Oct 2008
        • 6599

Kuidas sa oma sette mängid siin? Mängiks samamoodi oesd.

Comment

• 2ssapaar
          Õpihimuline Mängur
          • Nov 2008
          • 423

Probleem hea käelugeja vastu on see, et ma c/r seda boardi for value ainult setiga ja sellepärast ma c/callisin hoopis. C/r on keskmise low-stakes mängija vastu vast parim kuna seal ei võidelda vastu palju.
          Järelikult tuleb head käelugejad ära tunda ja top paariga c/r tegema. Ei oleks halb kui KTs oleks mu preflop calling ranges.

Comment

• gtfo
            Julm Donk
            • Dec 2010
            • 59

Bvb? Probleem on selles, et sul pole sette rangeski, KT vast on, aga top paari ilma dünaamikata cr-ida on suht halb. Readideta pre 3b või foldiks, aga nüüd c/c vast.

Comment

• 2ssapaar
              Õpihimuline Mängur
              • Nov 2008
              • 423

Algselt postitas gtfo Vaata postitust
              Bvb? Probleem on selles, et sul pole sette rangeski, KT vast on, aga top paari ilma dünaamikata cr-ida on suht halb. Readideta pre 3b või foldiks, aga nüüd c/c vast.
              bvb? button vs bb ju. pre flat on fine imo, QJ on way ahead tema rangest.
              55 on ikka mu ranges. Top paari ilma dünaamikata c/r ei saa muidugi. Kuid sellel flopil pole palju vaja dünaamikat kuna hea vastane mõtleb nii: "villain c/r-b for value ainult 55 ja 2 combot KTs. Top paari keegi ilma dünaamikata ei c/r. Seega on villaini bluffing range arvatavasti märkimisväärselt ülekaalus ja ma pean tihti vastu mängima".

Kuid nl50-s on see vist ülemõtlemine.

Comment

• gtfo
                Julm Donk
                • Dec 2010
                • 59

1,018,820,880 games 1.375 secs 740,960,640 games/sec

Board:
                Dead:

equity win tie pots won pots tied
                Hand 0: 49.584% 47.96% 01.62% 488640535 16535415.50 { QcJd }
                Hand 1: 50.416% 48.79% 01.62% 497109514 16535415.50 { 22+, A2s+, K2s+, Q2s+, J5s+, Jc4c, T6s+, 96s+, 86s+, 76s, 65s, A2o+, K5o+, Q7o+, J7o+, T8o+, 98o }
                Kindel, et way ahead, see on vs 50% range? Point on selles, et ilma initsiatiivita pole võimalik selliseid QJ, 55 tüüpi käsi BTN avangu vastu kasumlikult mängida - liiga tihti peab flopi c/f või teisele barrelile alla andma. Pealegi, kui sa sama rangega SB-l flatid ja BB-l on vähegi kompetentne mängija tuleb sealt väga tihti squeeze(vb mitte microstakseis). Kui sa mind ei usalda, siis vaata HEMi filtreid kuidas sul lood on sellises spotis, pakun, et sa vaikselt lekid raha. Seepärast soovitakski otsustada, mida sa 3b ja mida sa foldid, mängijad adjustivad muidu väga halvasti pidevale 3bettimisele.
                Last edited by gtfo; 01.09.11, 10:12.

Comment

• 2ssapaar
                  Õpihimuline Mängur
                  • Nov 2008
                  • 423

ok, see pole way ahead sellega panin mööda. Kuid siiski enda arvamust ei muuda. Võibolla antud vastase vastu on see close, aga 24/21 tüüpide vastu saab seda kindlasti mängida (arvestades et sul on piisavalt suur skill advantage). BB-l pead väheb raha riskima ja oddsid paremad, seega vajame vähem equityt. Kui me lõppkokkuvõttes kaotame selles kohas keskmiselt -0.8bb/hand, siis on see parem kui foldimine (-1bb/hand). Vaatasin filtreid ka, QJo plussis kui ma callin BB-lt steali vastu, aga ainult 69 sample.

Comment

• gtfo
                    Julm Donk
                    • Dec 2010
                    • 59

Selles on sul õigus, et call on parem kui fold, eriti kui sa ei (mass)multitable ja võtad poti postflop tihti maha. Aga default peaks olema siiski 3b (150bb/100 kindlasti) ja alles kui oled liiga palju BTN ahistanud, siis valida väiksema EV valiku. 3bet>>>>call>fold

Comment

• 2ssapaar
                      Õpihimuline Mängur
                      • Nov 2008
                      • 423

QJo üldjuhul väga halb käsi 3-betiks kuna foldid välja kõik käed mida domineerid ja saad calli KQ, AJ, AQ tüüpi kätelt. Pigem mõtle sellele: QJo sa saad kasumlikult mängida callides, aga näiteks Q7s ei saa. Vali QJo asemel Q7s oma bluffing rangesse ja sa saad kokkuvõttes rohkem käsi mängida kasumlikult. Boonuseks VPIP tõuseb ja sa saad rohkem actionit. Point on see, et kui sa mõlemat 3-betid alati, siis arvatavasti 3-betid liiga tihti.

Mina näiteks ei 3-beti üldse palju blindidelt (võrreldes paljude regidega). SB ~6% ja BB~7%. See lihtsalt mu mänguplaan. Usun, et see kasumlikum mängustiil.

Comment

• fyte
                        Pokkerihai
                        • Jun 2010
                        • 3378

Algselt postitas 2ssapaar Vaata postitust
                        QJo üldjuhul väga halb käsi 3-betiks kuna foldid välja kõik käed mida domineerid ja saad calli KQ, AJ, AQ tüüpi kätelt. Pigem mõtle sellele: QJo sa saad kasumlikult mängida callides, aga näiteks Q7s ei saa. Vali QJo asemel Q7s oma bluffing rangesse ja sa saad kokkuvõttes rohkem käsi mängida kasumlikult. Boonuseks VPIP tõuseb ja sa saad rohkem actionit. Point on see, et kui sa mõlemat 3-betid alati, siis arvatavasti 3-betid liiga tihti.

Mina näiteks ei 3-beti üldse palju blindidelt (võrreldes paljude regidega). SB ~6% ja BB~7%. See lihtsalt mu mänguplaan. Usun, et see kasumlikum mängustiil.
                        QJo ei ole VÄGA halb käsi 3bettimiseks, kuna tal on olemas blockerid ikkagi. Olenevalt vastasest tuleb otsustada, kas 3bettida polariseeritult või mitte - üldiselt callitakse kõigele vaatamata üsna lightilt BTNil - Q9s, JTs jm crap.

Comment

• suitsutihane
                          FPP Pro
                          • Dec 2010
                          • 286

ma olen mõned päevad 6maxi prrovinud ja liberaalsemalt 3betiima hakanud seega huvitab see teema nüüd mind ka lõpuks. ka mulle tundub loogiline et kui villanil fold to 3bet 60+ siis QJ pure bluffina hea blokker value, parem kui Qx, ma ei usu et ma QJo kompetentse mängija vastu OOP kasumlikult mängiks... ise 3betin seal, va juhul kui ta liiga palju 3bete callib. kui see vale on siis palun argumenteerida :D

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas suitsutihane Vaata postitust
                            ma olen mõned päevad 6maxi prrovinud ja liberaalsemalt 3betiima hakanud seega huvitab see teema nüüd mind ka lõpuks. ka mulle tundub loogiline et kui villanil fold to 3bet 60+ siis QJ pure bluffina hea blokker value, parem kui Qx, ma ei usu et ma QJo kompetentse mängija vastu OOP kasumlikult mängiks... ise 3betin seal, va juhul kui ta liiga palju 3bete callib. kui see vale on siis palun argumenteerida :D
                            QJ-d ma never ei 3betiks LP vs Blinds mängus as bluffina vaid ikka value peale. Erandiks oleks siis kui ma olen SB, LP-lt tuleb avang mängijalt, kes foldib palju ning BB-l on mängija, kes squeezeb palju siis ainult sel juhul ma keeraks oma QJ semibluffiks.

QJ keeraks bluffiks ka EP ja early MP mängija vastu, kellel range on liiga tugev, et QJ-ga callida aga kuna ta on OOP siis jällegi saame väga palju asju välja foldida.

Comment

• Ballahollic
                              Õpihimuline Mängur
                              • Mar 2011
                              • 388

Kas 6-maxis limp on leak?

Comment

• oohoh
                                Grinder
                                • Oct 2009
                                • 547