***FC Pokkeriprod*** trennid K 19:00 Kalevis ja P 20:30 Männikul

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • inward
    Klubi Liige
    • Sep 2009
    • 6275

Re: ***FC Pokkeriprod*** trennid T @ wismari 20.30, N @ wismari 20.30.

Nõus, hea mõte Pastilaa. Müüri otsust pooldan ka. Üks väike asi though, nendele kes näiteks talvel ainult Männikul käivad või üksikud käijad nagu mu vend ja ta sõbrad Männikul. Neile kehtiks siis 20 € kokku ikkagi ja nö hooajaliselt. Enne nad maksid 5 ka korra pealt, nii et vahet poleks.

Comment

• muruntau
      • Jan 2009
      • 4325

Jep, Martin T.'ga mul selline kokkulepe oligi, ta regulaarselt käib, liigas ei osale ja maksab 20.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
        sponsorid obv.
        reaalselt tuleks rääkida imo Triobeti või Pafiga, miks mitte Tonybetiga. see eeldab kõva eeltööd ja täpseid summasid, mis on vaja saada ja mida saab vastu pakkuda.
        imo võiks kaaluda ka suursponsori nime panekut võistkonna nimesse -FC Paf Pokkeripod vms.
        Võin aidata nn läbirääkimistel, kui eeltöö on tehtud. kõigis neis kolmes on hea tutvus olemas.
        Palun ärge arutage sponsorlust avalikult: see ei vii mitte kuhugile! Korraldame/korraldage koosolek väikese ringi inimestega ja saab viisakamalt ning konkreetsemalt asju arutada.

Täna on meil väike pokkeriprode meeting, kuhu peaks tulema ka pumper. Tõstatan teie probleemi üles, et ta organiseeriks väikese meetingu võtmeisikutega. Meil on toimunud eelnevaid jutuajamisi operaatoritega aga need on siiani jooksnud liiva. Seepärast ongi vaja koosolekut, sest avalikult ei sooviks nimetada, kellega, kuidas ja mis teemadel läbirääkimised olid.

Comment

• nikitheone
          Mr. Puujalg
          • Aug 2009
          • 6446

kas siis 15€ või 20€ või 10€ või mis see summa siis on?
          &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• pastilaa
            kuum poiss
            • Apr 2009
            • 7518

Endiselt on palju suureplatsi mängu sõpru. Pumper - kui teeks mõlema trenni lõpus ikka suureplatsi mängu ka? Peamine, et sa ei solvuks või ei arvaks, et keegi treeningsüsteemi õõnestada tahab - lihtsalt lisaks minule tundub päris palju olevat neid, kellele see lisakomm väga meeldiks...

Comment

• Pumper
              Klubi Liige
              • Mar 2009
              • 2359

Kui üle 14 mehe on neljapäeval siis enam ei tee suure platsi mängu, täna oli 19. Lihtsalt paljud seisavad niisama siis. Teisip on see aeg.

Comment

• inward
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 6275

Ma olen ses mõttes pastilaa nõus, aga me oleme juba piisavalt kaubelnud ka. Täna 19kesi üle välja palli käsitlemise suhtes ei oleks kõige mõistlikum. Pumperi poolt välja pakutud variant tundub hea.

Ahja, esmaspäeval Tehnikagümnaasiumi kunstmurul teeme kursavendadega mängu. Kes huvitatud on võib täitsa liituda, umbes kella 13:00 aeg. Eelmine kord veeretas käis ka, täitsa okei oli mängida.
                Last edited by inward; 23.08.12, 22:24.

Comment

• Karelkorm
                  Grinder
                  • Nov 2009
                  • 856

Olgem ausad, täna üle poole platsi 20kesi mäng oleks küll inetu olnud. Oleks terve väljak, siis küll. Ja Lauri, kas sa ei tea, et kell 13:00 keeravad pokkerimängijad teist külge alles?

Comment

• inward
                    Klubi Liige
                    • Sep 2009
                    • 6275

Jajah, Karel. Paljud siiski mitte.

Comment

• KristjanLaas
                      Pokkeritark
                      • Oct 2009
                      • 6450

Algselt postitas inward Vaata postitust
                      Jajah, Karel. Paljud siiski mitte.
                      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Ma ei tea, miks ma seda threadi loen. Ma olen õnnetu, üksik inimene.

Comment

• inward
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 6275

Pole hullu. Ma lugesin ka pidevalt seda teemat, siis kui ma veel trennis ei käinud . Eks selles see mõte ongi, et Teie ka loeksite, eriti mängude teemat, kokkuvõtteid jms.

Comment

• muruntau
                          • Jan 2009
                          • 4325

Teeme teatavaid muudatusi kuumaksete süsteemi, et oleks reeglid paigas, tulubaas ühtlasem ja kõrvaleviilimist ei oleks.

Kuumakse klubiliikmetel jätkuvalt €30 ja õpilastele €15, millest €10 on klubimaks, mida tuleb tasuda ka vigastuste ja eemaloleku ajal.
                          Niisama trenniskäijatel €20
                          1x makse €5 on kasutatav erandjuhtudel ja pigem niisama trenniskäijatel

Võlad klubi ees jäävad üles kuni kustutamiseni, mistõttu tuleks pikemast pausist teada anda kas mulle või pumperile siin või fb's. Pikaajalise vigastuse (+3 kuud) puhul tasuks klubist välja astuda ja uuesti liitumisel maksta €25 liitumistasu. Erandjuhud (pole tööd jne) anda ka teada.

Kel 2 kuud või rohkem maksmata, pole mõtet trenni ega mängule tullagi, platsile ei saa!

Hakkab kehtima alates septembrist.

Comment

• inward
                            Klubi Liige
                            • Sep 2009
                            • 6275

Väga hea. Selle võiks kopeerida ka sticky teemasse siin, siis on koguaeg nähtaval.

Comment

• nikitheone
                              Mr. Puujalg
                              • Aug 2009
                              • 6446

Pikaajalise vigastuse (+3 kuud) puhul tasuks klubist välja astuda ja uuesti liitumisel maksta €25 liitumistasu.

see on küll bs imo. vigastuse puhul imo
                              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• muruntau
                                • Jan 2009
                                • 4325

see tuleks selle süsteemi järgi mängijale odavam, kui iga kuu €10 maksta. Mario keiss. Ei pea muidugi nii tegema.

Comment

Working...