***FC Pokkeriprod*** trennid K 19:00 Kalevis ja P 20:30 Männikul

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • inward
    Klubi Liige
    • Sep 2009
    • 6275

Re: ***FC Pokkeriprod*** trennid neljap 19.00. @ SPK st, pühap 20.00 @ Männiku hall

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
    Võib teisipäeval ära jätta.
    Teeme nii.

Järgmine nädal, siis vaid üks trenn - 29.03 neljapäeval 19:00 SPK-l.

Comment

• Postiljon
      FPP Pro
      • Sep 2011
      • 203

Re: ***FC Pokkeriprod*** trennid neljap 19.00. @ SPK st, pühap 20.00 @ Männiku hall

Tehek nüüd puust ja punaseks ette, kui ma pole elusees kuskil klubis mänginud ja tahan Pokkeriprodega ühineda kas ma pean ainult liigamaksu ära maksma?

Comment

• inward
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 6275

Liigatasu klubile ja mängija litsentsi KA tegema. Pikendada sai siit EJL http://jalgpall.ee/reglicense.php lehelt e-poe kaudu. Ja vanasti oli nii, et mängija litsentsi esmakordselt tehes pead EJL minema mängijakaardi tegema jne.
        Kui nüüd mängijakaarte pole, siis ma ei tea, mida uustulnukad tegema peavad. Ühesõnaga parem lihtsalt helista ülaltoodud lingil oleva EJL info numbrile ja saad vastuse. Hetkel on väga erinevad olukorrad siin mängijatel, kõige paremini vastab teile EJL.

Comment

• Pumper
          Klubi Liige
          • Mar 2009
          • 2359

Loe siit: esmakordsel registreerujal on vaja litsentsi ostmist tõendav maksekorralduskoopia, pilt ja lingil olev dokument vaja täita ja passi või id kaardi koopia. Kõik viia EJL.

Väga keeruline värk, aga ise tegelen 1. korda sellega, alati on klubid asja korda ajanud. Ja nüüd pidevalt muutused ka.

See on esmakordsel regajal. Tuleb välja, et ma vist homme ka sinna liitu minna ei saa, proovin helistada ja uurida.
          Last edited by Pumper; 20.03.12, 19:36.

Comment

• Postiljon
            FPP Pro
            • Sep 2011
            • 203

Kui viimane nädal vaba, mõtlesin võiks JK Jalgpallihaigla vastu sõpruskohtumise teha kui neil vaba on.

Comment

• Pumper
              Klubi Liige
              • Mar 2009
              • 2359

Pm võib korraldada ühe mängu jah, sest talgusid me vist korraldada ei viitsi ja kõigil on kiire ka. Postiljon anna Inwardile Jalgpallihaigla kontakt, siis üldise soovi korral võib nendega ühendust võtta.

Samuti on mul tekkinud probleem Drink baariga mänguajaga, sest mul on koolis kohustuslik loeng samal ajal, ei osanud seda varem vaadata. Ideaal oleks kui saaksime mängu lükata kella 16:00 peale või kui ei saa, siis ma tuleksin heal juhul 2. poolajaks.

Comment

• inward
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 6275

Algselt postitas Postiljon Vaata postitust
                Kui viimane nädal vaba, mõtlesin võiks JK Jalgpallihaigla vastu sõpruskohtumise teha kui neil vaba on.
                Oled sa kellegagi nende meeskonnast ka rääkinud sel teemal või pakud huupi ? Iseenesest võib teha muidugi.

Pm võib korraldada ühe mängu jah, sest talgusid me vist korraldada ei viitsi ja kõigil on kiire ka. Postiljon anna Inwardile Jalgpallihaigla kontakt, siis üldise soovi korral võib nendega ühendust võtta.

Samuti on mul tekkinud probleem Drink baariga mänguajaga, sest mul on koolis kohustuslik loeng samal ajal, ei osanud seda varem vaadata. Ideaal oleks kui saaksime mängu lükata kella 16:00 peale või kui ei saa, siis ma tuleksin heal juhul 2. poolajaks.
                Ma võin uurida, kas neil on veel see aeg vaba, siis võib sisuliselt ära vahetada küll.

Comment

• inward
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 6275

Muideks Joosep, millal video välja tuleb ? Eston Villa mängijad hakkavad vaikselt närvidele käima mulle juba.

Comment

• Pumper
                    Klubi Liige
                    • Mar 2009
                    • 2359

Sain vabaks, lendan jalkaliitu.

Comment

• TrvP
                      Õpihimuline Mängur
                      • Jan 2012
                      • 409

Käisin täna Jalgpalli Liidus. Viimati mängisin ametlikult 2004 a, visati mulle Jalgpalluri Litsentsi avaldus kätte, kuhu tuleb kleepida ka 3x4 mõõdus pilt (doki pilt) + isikut tõendava dokumendi koopia.

Ehk siis litsentsi jaoks on vaja:

1. Täidetud litsentsi avaldus (mina sain blanketi Jalgpalli Liidust, kindlasti kusagil netis ka olemas)
                      2. Dokumendi foto mõõdus 3x4
                      3. Dokumendi koopia (saab ka kohapeal lasta koopiat teha)
                      4. 15,90 eurot

(See nädalavahetus ei ole tööl, niiet Drink Baariga mäng sobib igal kellaajal.)

Comment

• Pumper
                        Klubi Liige
                        • Mar 2009
                        • 2359

Väga hea, eeskujuks teistele, täida need dokumendid ära ja saadki asja korda.

Comment

• inward
                          Klubi Liige
                          • Sep 2009
                          • 6275

Ei saa enam kahjuks mänguaega vahetada. Jääb 14:00 (avavile 14:15) - 16:00.

Kurat okei, ma otsustasin olen kaine peol, tulen mängin. Viin enne mängu soojendused läbi jne, võid mulle koosseisud jms juhised/taktika ka üle rääkida. Ei saa ikka oma meeskonda alt vedada.

Comment

• Pumper
                            Klubi Liige
                            • Mar 2009
                            • 2359

Algselt postitas inward Vaata postitust
                            Ei saa enam kahjuks mänguaega vahetada. Jääb 14:00 (avavile 14:15) - 16:00.

Kurat okei, ma otsustasin olen kaine peol, tulen mängin. Viin enne mängu soojendused läbi jne, võid mulle koosseisud jms juhised/taktika ka üle rääkida. Ei saa ikka oma meeskonda alt vedada.
                            Nii teemegi.

Comment

• Pumper
                              Klubi Liige
                              • Mar 2009
                              • 2359

Sain küsimustele vastused:
                              1) Millised tegevused peab tegema et ühineda uue võistkonnaga (litsentsitasu maksmisele lisaks), kui 2011 hooaeg osales mängija EMV madalamates liigades teise võistkonna nime all? Saan aru, et ta peab saama loa vanalt võistkonnalt, kuidas see peaks väljanägema, kas luba võib olla ka emailiga EJL-le? Mida teha mängijakaardiga, kas see tuleb toimetada EJL-u või võistkonna kätte kus mängima asud?
                              2) Mida peab tegema mängija, kellele õeldi klubist, kus ta mängis EJL MV 2011, et mängijakaart on kadunud, kuidas ta saab uute võistkonda registreerida?
                              3) Mida peab tegema mängija, kes ei ole 3 aastat osalenud EMV jalgpallis, kuid kunagi osales ja omas ka mängijakaarti?
                              4) Millises formaadis peaks noormängija saama kinnituse oma endiselt kasvatajaklubilt, et ta võib ühineda teise madalama liiga klubiga?
                              5) Kui noormängija mängis 2a tagasi oma kasvataja klubieest Eesti Noorte meistrivõistlustel ja nüüd klubi ei luba teda uude klubisse registreerida ilma põhjenduseta (väljamõeldud põhjendusega), kas on veel võimalusi teda teise klubi eest registreerida?

1.) mängija üleminekul teise võistkonda on vaja eelmisel võistkonnalt üleminekuluba. Kui mängija on sündinud 1991 ja hiljem, on vaja üleminekuluba paberil. Kui 1990 ja varem, siis piisab kinnitusest e-maili teel. Mängijakaart ei ole sel aastal kohustuslik, seega meie ei taha ega nõua enam mängijakaarte.
                              2.) vaata eelmist vastust.
                              3.) kõik mängijad alates 2009 aastast peavad omama jalgpallurilitsentsi ehk on vaja ära täita litsentsiavaldus ja koos dokumendikoopiaga meile tuua või saata postiga.
                              4.) noormängijad saavad mängida madalama liiga klubis, kui on tehtud taotlus, kas hooajaks või siis üleminek teise klubisse (mängijaõigustega).
                              5.) vahe peab olema 3 aasta, kui ta ei ole osalenud oma klubi eest. Peale seda ei ole kasvatajaklubil õigust noormängijat kinni hoida. Parem oleks, kui me saaksime nende noormängijate nimed, siis saaksime Teile täpsemalt vastata, mis teha tuleks.

Viimane küsimus oli natukene laiemalt küsitud võimalike probleemide eest, tean et varem on olnud noormängijate üleminekutega probleeme, kus kasvatajaklubi hakkab blokkima.
                              Last edited by Pumper; 21.03.12, 16:31.

Comment

• nikitheone
                                Mr. Puujalg
                                • Aug 2009
                                • 6446

et kõik selge oleks - mina, kes olin eelmine aasta PP's, tasusin nüüd litsensi ära. kas ma pean veel midagi tegema?
                                &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

Working...