***FC Pokkeriprod*** trennid K 19:00 Kalevis ja P 20:30 Männikul

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Pumper
    Klubi Liige
    • Mar 2009
    • 2359

Re: ***FC Pokkeriprod*** trennid neljap 19.00. @ SPK st, pühap 20.00 @ Männiku hall

Esimene väike karikas oli vaba ja seega peaks olema 1. mäng 7.04.12, ajad täpsustamisel ja date pole ka 100% kindel.

Comment

• Pumper
      Klubi Liige
      • Mar 2009
      • 2359

Re: ***FC Pokkeriprod*** trennid neljap 19.00. @ SPK st, pühap 20.00 @ Männiku hall

Algselt postitas afro_siil Vaata postitust
      Käisin liidu kontoris mängijakaartide asja ajamas ning sain teada, et sellel hooajal polegi enam mängijakaarte.

Küll aga kõik, kes kusagilt teistest klubidest tulnud, peaks üleminekuloa saama endiselt klubilt (nagu mina...)
      Millal sa viimati mängisid oma endises klubis?

Palun kontakteeru nendega ja ürita oma mängijakaart neilt kätte saada või mis formaadis pidi olema see üleminekuluba. Ma teadsin sellest probleemist, et on palju muudatusi ja tahtsin ka minna jalgpalliliitu, aga enne kolmapäeva aega pole kahjuks.

Teadmiseks siis esialgne info, et tuleb mingi paberileht täita mis peaks olema jalgpalliliidu lehel (mul on mailis olemas ja 1 pilt ning passikoopia, need tuleks jalgpalliliitu toimetada).

Comment

• inward
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 6275

Liiga algab meil ülejärgmine nädal. Praegu on küll kinnitamisel, aga I vooru kohtumine FC Kiiuga toimub 07.04 19:30-21:30 - Lasnamäe SPK kunstmuruväljakul, Peterburi tee 15. Info mängude kohta on meil alati aegsasti olemas meie mängude teemas ja meie FB ürituste lehel https://www.facebook.com/FCPokkeriprod?sk=events.

Karikamängudega on jah nii nagu Pumper mainis, et saime esimest ringist edasi, nii et järgmise ringi aeg on veel täpsustamisel.

Comment

• Pumper
          Klubi Liige
          • Mar 2009
          • 2359

Toon teisipäevase trenni eraldi välja:

Teisipäeval 20.03 TRENNI EI TOIMU, ehk siis homme.

Trenn toimub:

Teisipäeval 18:00-19:30- 27.03 - SPK.

+ neljapäevased trennid.

Comment

• inward
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 6275

Algselt postitas Pumper Vaata postitust

Palun kontakteeru nendega ja ürita oma mängijakaart neilt kätte saada või mis formaadis pidi olema see üleminekuluba. Ma teadsin sellest probleemist, et on palju muudatusi ja tahtsin ka minna jalgpalliliitu, aga enne kolmapäeva aega pole kahjuks.

Teadmiseks siis esialgne info, et tuleb mingi paberileht täita mis peaks olema jalgpalliliidu lehel (mul on mailis olemas ja 1 pilt ning passikoopia, need tuleks jalgpalliliitu toimetada).
            Huvitav.... Et nö uutele mängijatele enam mängijakaarte ei tehta ? Kuidas vajadusel kohtunik kontrollida saab, et võistkonnas nende registreeritud mängijad ikka mängivad, mitte mingid prod kuskilt ma ei tea kust ?

Comment

• afro_siil
              Julm Donk
              • Oct 2011
              • 78

Kaks aastat tagasi mängisin Levadia noortevõistkonnas, peale mida sai kõik lepingud lõpetatud, jne. Nüüd siis tuleb välja, et paberite järgi olen siiani Levadias ja klubi on linnalt minu pealt ebaausalt toetusi saanud. Raisk. Saatsin Levadiasse e-maili, et mis värk on. Nüüd ootan vastust...

EJL-s öeldigi mulle, kui tahtsin teha, et enam ei olegi kaarte üldse...

Comment

• inward
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 6275

Jah see ülemineku vormi/lepingu mis iganes asja võiks selgeks teha küll. Päris palju uusi mängijaid on teistest klubidest pärit. Karel, Pumper ise, Andrias, Hardi, Tarvo vb ? Fyte oli ka kunagi.

Comment

• Pumper
                  Klubi Liige
                  • Mar 2009
                  • 2359

Mul on mängijakaart klubist käes, need kes mänginud ja kaart olemas, need peavad selle vist ikka ära tooma. Kahju et aega pole uurida, mul rahv. konverents 8st kl 22ni mitu päeva ja seega natuke hõivatud, aga käin seal ära, et asjad selgeks saada, see kontrollivärk tundus jah kahtlane. Ei kujuta ettegi mis formaadis see luba saada tuleks et vanast klubist vabaks saada, mängijakaardile allkiri või midagi sarnast.

Comment

• PraS
                    Julm Donk
                    • Jan 2011
                    • 65

Lugege kulla pokkeri poisid natukenegi juhendit!!!
                    Kui mängija on veel kellegi teise klubi mängija siis võib nn uus klubi ta regada ning eelmisel klubil on võimalus 2 nädalat tõendada, et antud mängija on kas neile veel võlgu vms ja kui ei tõendata siis on mängija nn uue klubi pallur. Seda siis kuni EL välja. Vähemalt eelmisel aastal oli sellised reeglid.

Kui antud mängija pole 3 hooaega mänginud klubi eest siis on ta nn vaba mängija!!!

Comment

• Pumper
                      Klubi Liige
                      • Mar 2009
                      • 2359

Tänud Pras, aga need juhendid muutusid ja oleks viisakas EJL poolt mingeid emaile selgitustega saata, saadeti ainult see uus regamise leht ja kõik.

Comment

• inward
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 6275

Okei väga hea. Pras, aga see näokontrolli küsimus jääb ikkagi õhku rippuma. Kui mängijakaarte pole, kuidas hakatakse kontrollima, et võistkond kasutab enda registreeritud mängijaid, mitte mehi mujalt ?

Comment

• Pumper
                          Klubi Liige
                          • Mar 2009
                          • 2359

Peaks jalgpalliliidus ära käima homme, parem kui mitmekesi, siis on kindel et saime õigesti aru kuidas uus kord on.

Aga kes on varem klubides mänginud siis viimase 3a jooksul need peaksid tooma allkirjaga mängijakaardi, et oleks kindel, et võlgnevusi pole vana klubi ees. Asjaga hakkab muidugi kiireks minema. Karel peab ka seda tegema, ma ei tea kas su kaart asub Hiiumaal üldse?

Comment

• inward
                            Klubi Liige
                            • Sep 2009
                            • 6275

Tuleb välja, et SPK haldaja ei kinnitanud mulle 27.03 18:00-19:30 aega ära ja annab eelisjärjekorras mingitele teistele meeskondadele, kes tahavad välja treenima tulla. Igal juhul pakub meile 27.03 17:00-18:30, arvan, et isegi ühekordseks trenniks on see liiga vara, seega jätame ära ja jääb siis järgmine nädal üks jalgpalli treening ?

Comment

• Pumper
                              Klubi Liige
                              • Mar 2009
                              • 2359

Võib teisipäeval ära jätta, väljas juba suht ok, võib ju teisip mingi jooksmise orgunnida kellegi ettevõtmisel, ise kahjuks joosta ei saa.

Comment

• Karelkorm
                                Grinder
                                • Nov 2009
                                • 856

Peaks jalgpalliliidus ära käima homme, parem kui mitmekesi, siis on kindel et saime õigesti aru kuidas uus kord on.

Aga kes on varem klubides mänginud siis viimase 3a jooksul need peaksid tooma allkirjaga mängijakaardi, et oleks kindel, et võlgnevusi pole vana klubi ees. Asjaga hakkab muidugi kiireks minema. Karel peab ka seda tegema, ma ei tea kas su kaart asub Hiiumaal üldse?
                                Olen seda nädal aega taga ajanud juba, a tundub, et see on kuhugi kadunud. Plaanisin uut tegema minna, a kuna nüüd mängijakaardid üldse ära kaotatud, pole mul ka plaani.

Comment

Working...