AMETLIK: Fox Den Poker Club / Bombay Club teema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: *** AMETLIK: Chesterfield Poker Club / Bombay Club teema ***

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Kui need on festivali tõttu tulnud tegelased, siis pehmelt öeldes asi väga õudne, sest taaskord antirekord purunes. Järgmine kuu ju KOT-i pole. Seega olen privaga samas paadis - kaua see kestab.

Lisaks olen Olopiga samas paadis - minge kurat mängima neid! Kui oled live mängija, siis ma ei saa aru, et miks sa end kohale ei vea?

Olgu. €500 BI on ehk kallis, kuid kui ma oleks näiteks mingi Mustika või Järve reks, siis ma oleksin freebuydel 100% ajast kohal. Reaalselt väga lihtne ja odav raha vedelemas.
    Rex ei tähenda alati võitvat/elukutselist/proffesionaali. Inimene on harjumuse ori. Kui sa oled harjunud väikses hubases mustikas tiksuma, no mille pärast sa pead sinna vanalinnamelusse sukelduma. Või olympsis oled harjunud kohe sulas käpale raha saama/sulas sisse ostma-no ei viitsi hakata mingeid netirahakotte tegema jne. Midagi analoogset,et mõned ei soovi siiani iseteeninduskassase minna(minu teooria,et paljud kardavad) ja nui neljaks istuvad kasvõi 2 asjaga mitmemeetrises järjekorras.... selle asemel,et teha 2 piiksu ja kiirelt oma eluga edasi minna. Varem või hiljem kaob igasugune tavakassa variant niikuinii though,vaja lihtsalt poodide vahelist vaikimisi õrna kartellitahet.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
      Rex ei tähenda alati võitvat/elukutselist/proffesionaali. Inimene on harjumuse ori. Kui sa oled harjunud väikses hubases mustikas tiksuma, no mille pärast sa pead sinna vanalinnamelusse sukelduma. Või olympsis oled harjunud kohe sulas käpale raha saama/sulas sisse ostma-no ei viitsi hakata mingeid netirahakotte tegema jne. Midagi analoogset,et mõned ei soovi siiani iseteeninduskassase minna(minu teooria,et paljud kardavad) ja nui neljaks istuvad kasvõi 2 asjaga mitmemeetrises järjekorras.... selle asemel,et teha 2 piiksu ja kiirelt oma eluga edasi minna. Varem või hiljem kaob igasugune tavakassa variant niikuinii though,vaja lihtsalt poodide vahelist vaikimisi õrna kartellitahet.
      Kasiinos osas nõus. Lisaks peale kõike selle, kui seal urgastes muidu slotid tühjad, kuid kui saabub esimene paus, siis... Annab kohta leida ja mingil põhjusel esimene 10-15 minutiline paus on hoopis 30 minutit ja ilma, et keegi isegi tunneks huvi, miks paus viibib. Seega Chesteris sellisel regularil pole midagi teha ja see slotimäng neil nädalavahetuseit on osa nende meelelahutusest.

Iseteeninduskassadest. Kuidagi naiivne mõtlemine. Poe omanikuna sind absoluutselt ei huvita see, kui kaua ja kes järjekorras on, vaid see, kui suur on kasum. Isegi, kui huvitab, siis suurpoeketid on nii suured, et omanikuna sa lihtsalt ei tajugi seda ära, sest su alluvuses on räigelt lipsuga estojuhaneid, kellega sa ei viitsigi võidelda. Lisaks pole neil "ühte omanikku".

Isegi, kui oleks, lööd käega ja lased tabelimeestest estojuhanitel oma tööd teha, mis siis, et see ei pruugi olla maksimum EV-ga. Kuid kui käibenumbrid tõusevad või on samad, siis ei hakka ka ise vahele segama.

See viib selleni, et iseteeninduskassasid ei osta sul keegi räige varuga, vaid lõppude-lõpuks tekivad ka sinna järjekorrad ja need järjekorrad juba odavpoodides praegu eksisteerivad ning need järjekorrad pole teps mitte väikesed.

Lahendusi järjekordade vähendamiseks on mitmeid (pult, rakendus jne), kuid nagu me teame, siis leidub neid, kes isuga varastaks ja varastavadki.

Raha ei tule siiski maa ega seina seest ning ka piiblipoiste taevast, vaid lõppude-lõpuks maksab selle siiski kinni klient, kes nüüd istub siiski iseteeninduskassa järjekorras, saab vahekontrolle ja kui miski suurem tõrge tekib (kassades endis või kaardimaksetes), siis mõtleb selle päeva peale, et inimesega kassa oli siiski parem.

Kuid see ei muuda midagi. Hommikul oled poes tagasi, samas ringis ja ülevla estojuhan võtab preemiat ning lihvib tabelis süsteemi, millega eluga on vähe seost. Seda kõike mitte kellegi muu kui kliendi arvelt.

Seega ma seda iseteenindust kui lõpliku lahendust ilma inimtoeta küll eriti tulevikuks ei pea.

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Kasiinos osas nõus. Lisaks peale kõike selle, kui seal urgastes muidu slotid tühjad, kuid kui saabub esimene paus, siis... Annab kohta leida ja mingil põhjusel esimene 10-15 minutiline paus on hoopis 30 minutit ja ilma, et keegi isegi tunneks huvi, miks paus viibib. Seega Chesteris sellisel regularil pole midagi teha ja see slotimäng neil nädalavahetuseit on osa nende meelelahutusest.

Iseteeninduskassadest. Kuidagi naiivne mõtlemine. Poe omanikuna sind absoluutselt ei huvita see, kui kaua ja kes järjekorras on, vaid see, kui suur on kasum. Isegi, kui huvitab, siis suurpoeketid on nii suured, et omanikuna sa lihtsalt ei tajugi seda ära, sest su alluvuses on räigelt lipsuga estojuhaneid, kellega sa ei viitsigi võidelda. Lisaks pole neil "ühte omanikku".

Isegi, kui oleks, lööd käega ja lased tabelimeestest estojuhanitel oma tööd teha, mis siis, et see ei pruugi olla maksimum EV-ga. Kuid kui käibenumbrid tõusevad või on samad, siis ei hakka ka ise vahele segama.

See viib selleni, et iseteeninduskassasid ei osta sul keegi räige varuga, vaid lõppude-lõpuks tekivad ka sinna järjekorrad ja need järjekorrad juba odavpoodides praegu eksisteerivad ning need järjekorrad pole teps mitte väikesed.

Lahendusi järjekordade vähendamiseks on mitmeid (pult, rakendus jne), kuid nagu me teame, siis leidub neid, kes isuga varastaks ja varastavadki.

Raha ei tule siiski maa ega seina seest ning ka piiblipoiste taevast, vaid lõppude-lõpuks maksab selle siiski kinni klient, kes nüüd istub siiski iseteeninduskassa järjekorras, saab vahekontrolle ja kui miski suurem tõrge tekib (kassades endis või kaardimaksetes), siis mõtleb selle päeva peale, et inimesega kassa oli siiski parem.

Kuid see ei muuda midagi. Hommikul oled poes tagasi, samas ringis ja ülevla estojuhan võtab preemiat ning lihvib tabelis süsteemi, millega eluga on vähe seost. Seda kõike mitte kellegi muu kui kliendi arvelt.

Seega ma seda iseteenindust kui lõpliku lahendust ilma inimtoeta küll eriti tulevikuks ei pea.
        Omanikuna ma mõtlen ,et mida vähem inimtööjõudu mul vaja on,seda parem sellele kasumile (sotsmaks saatanast) ,järjekorrad tõesti mind ei huvitaks. Samamoodi kunagi ilusas maailmas teeks AI-koostöös kaameratega kogu selle vargavalve töö ära ja 3-4st turvamehest suures poes,saaks alles jätta ühe.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Omanikuna ma mõtlen ,et mida vähem inimtööjõudu mul vaja on,seda parem sellele kasumile (sotsmaks saatanast) ,järjekorrad tõesti mind ei huvitaks. Samamoodi kunagi ilusas maailmas teeks AI-koostöös kaameratega kogu selle vargavalve töö ära ja 3-4st turvamehest suures poes,saaks alles jätta ühe.
          Täpipealt. Ja edasi see viimane osa viibki reaalselt 1984 "Orwell" düstoopiasse, mis ei olegi enam ka enam düstoopia Hiina näitel.

Kõik tundub ju aus ja õilis - mina ei varasta ja minul ei ole midagi varjata - ja seetõttu las kontrollivad. Lisaks ju kliendina võidan, sest ma ei pea varastatud kaupa kinni maksma.

Paraku töötab see ainult sotsialistide ja estojuhanite ideaalmaailmas, kus tabelisse kantuna tundub kõik ideaalne ja töötav, kuid päriseluga pistmist pole, sest koheselt keegi leiab võimaluse, kuidas selliseid süsteeme "ühiskonna heaoluks" ära kasutada.

Kokkuvõttes. Me ei saa antud teema käsitluses kuidagi sekkuda, sest lõplikult paneb paika selle turg ja see võib tähendada ka seda, et Muski stiilis pioneer hoopis loobki mingi muu süsteemi, mis hakkab rahuldama turu vajadust.

Selleks võiks vabalt olla see, et iseteenindus vs inimkassas on teised hinnad, mis ei tule hinnasildist letil, vaid maksel saadavad soodustusest või punktidest.

Näiteks kasutade iseteeninduskassat, saad rohkem soodustust ja see ei pea olema staatiline, vaid dünaamiline, et teatud perioodidel on soodusustus kõrgem ehk suunata nii kliente täpselt sinna, kus on rohkem ressurssi vaba, andes ka kliendile parima hinna-kvaliteedi suhte.

Viimane lihtnäide, aga väljaspool estotabeleid ning kliendi jälgimist, kui sellist ei toimu, vaid jälgitakse poes toimuvat põhinedes statistikal ja hetkelisel ressurssikoormusel. Lihtne ja loogiline ning tõenäoliselt ka töötav.

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Jah ja lõpuks pead kardinad sp panema, et riik tahab sisse piiluda-äkki tegeled millegi kriminaalsega. See ühiskonna enda "turvalisuse" jaoks :D praegu natuke võtab muigama, aga ütle nüüd, et täiskontroll poleks riigiaparaadi märg unenägu.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Jah ja lõpuks pead kardinad sp panema, et riik tahab sisse piiluda-äkki tegeled millegi kriminaalsega. See ühiskonna enda "turvalisuse" jaoks :D praegu natuke võtab muigama, aga ütle nüüd, et täiskontroll poleks riigiaparaadi märg unenägu.
              Absoluutselt ja mingi retakas võibki arvata, et see on pseudoprobleem ning ulmefilmid, mis nii või na meid ei mõjuta. Tegelikult ei ole, sest väga tugevalt soovitakse sekkuda ja oma agendat peale suruda. Kes väidab vastupidi, on päriselt ka idioot.

Kasvõi toome viimase näite, mis on tõenäoliselt jäämäe tipp. Zuckerber kinnitas, et riigid sekkusid ("survestasid") COVID-19:

See puudutas absoluutselt kogu uut maailma; igat ühte meist, kust reaalselt administratsioonid sekkusid nii öelda vabasse ühiskonda, rakendades mitte tsensuuri teatud sisule, vaid võimendades ka teist sisu, mida praegu teame, et oli vale. Muuseas, selle tagajärjel surid päriselt ka inimesed.

Ja kõike ikka "ühiskonna hüvanguks".

Muidugi kurb, et siiani ei soovita seda uskuda, et päriselt sellised asjad eksisteerivad. Raske on uskuda, et meie endi ühiskonnas on tegelikult siiski samad propagandajuured, mida oleme arvanud olevat ainult diktatuurides.

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

timi taheti röövida ? ma pole artikli lugemiseni veel jõudnud

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Alates tänasest toimuvad Unibetis Chesterfield 500 satelliidid

Loe edasi: https://www.pokkeriprod.com/unibet-c...0-satelliidid/
                  Niipalju siis sellest. Kui alguses oli 2 x €55, siis tänasest juba 1 x €55 pilet GTD. Kas sellest, et eile tehti reaalselt 8 x €5 addoni ja 7 x €1 rebuy.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Ja selle asemel siis pühapäevaks (vist) pandud lisa sitakas, kus 5,5 sisseost ja 3 x €55 piletit. Mõistematu, et miks selliseid asju jooksvalt muuta või ajan ise midagi sassi? ?

Comment

• Kakahirmutis
                      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

47€ juba miinust vähem järgmiseks chesterfield 500ks ju :D

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                        47€ juba miinust vähem järgmiseks chesterfield 500ks ju :D
                        Seda ma mõtlengi, et ma nagu ei saa aru, et kas ma ajan ise midagi sassi või milles kühvel, et jageletakse 50 euro üle, samal ajal, kui peaturkal viiekohalised ülemaksed.

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Ja selle asemel siis pühapäevaks (vist) pandud lisa sitakas, kus 5,5 sisseost ja 3 x €55 piletit. Mõistematu, et miks selliseid asju jooksvalt muuta või ajan ise midagi sassi? ?
                          Mind ajab naerma. Vb ma mõtlen liiga kastist välja ja liiga kauge estojuhanist... .Chester maksab iga kuu 10k + overlayd . Kui panna kasvõi 1/3 sellest overlayst ntx algastme freebuydesse jne netis...(kui veel tehakse add one jne ,siis saab seda overlayd hajutada,et rohkem hobikaid saaks pileteid). Nii nüüd kari hobikaid saavad peale,mis omakorda peaks rohkem tooma regulare .. + kui mõni hobikas võidaks jne...lihtsalt saaks selle lumepalli veerema. Kõigil tekib positiivsem emotsioon jne. Prg tekib tunne,et oih ,liiga palju andsime hobikatele raha ,kui ala 55 euri läks overlaysse... anname niisama regudele parem 10k kui turkapäev käes

Comment

• Kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Mind ajab naerma. Vb ma mõtlen liiga kastist välja ja liiga kauge estojuhanist... .Chester maksab iga kuu 10k + overlayd . Kui panna kasvõi 1/3 sellest overlayst ntx algastme freebuydesse jne netis...(kui veel tehakse add one jne ,siis saab seda overlayd hajutada,et rohkem hobikaid saaks pileteid). Nii nüüd kari hobikaid saavad peale,mis omakorda peaks rohkem tooma regulare .. + kui mõni hobikas võidaks jne...lihtsalt saaks selle lumepalli veerema. Kõigil tekib positiivsem emotsioon jne. Prg tekib tunne,et oih ,liiga palju andsime hobikatele raha ,kui ala 55 euri läks overlaysse... anname niisama regudele parem 10k kui turkapäev käes
                            Ma arvan et mulle peaks iga kord tasuta pileti andma kuniks ma ära võidan.

Hordid tuleks kohe kui ma seal 92s 3beti panen ja karikas käes kisaks õppige mängima, kui kakahirmutis saab hakkama siis saad sina ka!

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                              Ma arvan et mulle peaks iga kord tasuta pileti andma kuniks ma ära võidan.

Hordid tuleks kohe kui ma seal 92s 3beti panen ja karikas käes kisaks õppige mängima, kui kakahirmutis saab hakkama siis saad sina ka!
                              Ma juba ootan seda striimi,kus sul cap käes ja ft-s. Iga kord kui võidad poti ütleb laas ,õpi mängima :"[villaini nimi]"

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Ma juba ootan seda striimi,kus sul cap käes ja ft-s. Iga kord kui võidad poti ütleb laas ,õpi mängima :"[villaini nimi]"
                                See FT saamine on jube kõva tunne, telelaua ekstra pinge ka meeldib, aga jube raske on sinnani saada :D

Ja siis veel hunnik raha ära anda 9. ja 6.kohaga sest ei hooli ICMist väga, võita tahan
                                Last edited by Kakahirmutis; 22.10.24, 20:29.

Comment

Working...