AMETLIK: Fox Den Poker Club / Bombay Club teema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: *** AMETLIK: Chesterfield Poker Club / Bombay Club teema ***

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    See FT saamine on jube kõva tunne, telelaua ekstra pinge ka meeldib, aga jube raske on sinnani saada :D

Ja siis veel hunnik raha ära anda 9. ja 6.kohaga sest ei hooli ICMist väga, võita tahan
    Avaldan sulle saladuse........ panen salaja siia...tasuta.
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
      Mind ajab naerma. Vb ma mõtlen liiga kastist välja ja liiga kauge estojuhanist... .Chester maksab iga kuu 10k + overlayd . Kui panna kasvõi 1/3 sellest overlayst ntx algastme freebuydesse jne netis...(kui veel tehakse add one jne ,siis saab seda overlayd hajutada,et rohkem hobikaid saaks pileteid). Nii nüüd kari hobikaid saavad peale,mis omakorda peaks rohkem tooma regulare .. + kui mõni hobikas võidaks jne...lihtsalt saaks selle lumepalli veerema. Kõigil tekib positiivsem emotsioon jne. Prg tekib tunne,et oih ,liiga palju andsime hobikatele raha ,kui ala 55 euri läks overlaysse... anname niisama regudele parem 10k kui turkapäev käes
      Jup. Ma ka seda osa ei mõista. Kui nii või naa maksad raha peale, siis milleks annad ära seda tühjalt auhinnafondi - anna see raha siis piletitena mängijatele, millest oleme ka siin varem kirjutanud. Waimu turniirid (näiteks too Viljandi meistrikad), Win TV telelaua loosid, netiturniirid - mida iganes.

Sellised asjad panevad kukalt kratsima. Tunne nagu tahetaksegi, et auhinnafondis oleks ülemakse, sest nii saaks ju korraldada näiteks privaatturniire, kus on ülemakse... Turniir toimub siis, kui kasiino on avalikkusele kinni ja seal saavad osaleda ainult kutsetega, kes on puhtjuhuslikult tuttavad ning hästi juhuslikult on ka Eestis hasartmänguvõidud maksuvabad...

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Kuidas nüüd poliitkorrektne olla ,et sarv poleks nõudekirjaga ukse taga...tahtes öelda seda,mida nii mõnigi vaikselt oma peas mõtleb. Haiseb väheke,ega see vist nii poliitkorrektne kui saab üldse olla ??

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Eks meil on ainult tunne ning vandenõulased nagu me oleme. Seega puhas vaksivastaste ja lamemaalaste uhuujutud surnud foorumis.

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Eks meil on ainult tunne ning vandenõulased nagu me oleme. Seega puhas vaksivastaste ja lamemaalaste uhuujutud surnud foorumis.
            Ma ei pea ennast vandenõulaseks. Ma üritan kõike lahendada oma peas loogilise mõtlemisega ...jama kui loogiline mõtlemine jookseb tupicusse muidugi,kui ala mõelda kust hakkas kosmos jne. Aga enamus päriselu probleemide võitlemise vastu aitaks lihtne talupoja mõistus ja mõni ajurakk.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Ma ei pea ennast vandenõulaseks. Ma üritan kõike lahendada oma peas loogilise mõtlemisega ...jama kui loogiline mõtlemine jookseb tupicusse muidugi,kui ala mõelda kust hakkas kosmos jne. Aga enamus päriselu probleemide võitlemise vastu aitaks lihtne talupoja mõistus ja mõni ajurakk.
              Kui näiteks suur enamus arvab ühtemoodi ja sina teistmoodi, siis milline on tõenäosus, et sina eksid?

Võtame näiteks kommunismi. Kui sügaval kommunismi ajal kahtlesid kommunismi ideoloogias, et selline ühiskonnakorraldus ei ole võimalik ja jõudsid sellele järeldusele oma loogikaga, et see on ainult võimalik paberil ja tabelis (estojuhanlus), siis sa olid rahvavaenlane.

Ja mitte üksnes riigiaparatuuri ja truude parteipugejatest tallalakkujate silmis, vaid enamiku ühiskonna silmis, sest kohalik rajooni Kommunist või Edasi ajalehes kirjutatakse ju hoopis teist juttu. Kui kuldne, suur ja võimas kõik on ning kui hästi kõik läheb.

Päris ehtne näide meie põlvkonna tagusest minevikust. Lisaks meie endi põlvkonna minevikust on samaks näiteks COVID-19.

Kui natukenegi suutsid loogikat kasutada ja kainet talupojamõistust, siis sa ei olnud mitte keegi muu, kui uhuust vandenõuteooriat ja valeinfot jagav lamemaalane. Ja ma ei räägi siin esimesest aastast, vaid sellest ajast, kui päriselt tekkisid ka teaduslikud ja matemaatilised andmed.

Ja neid näiteid võib tuua iga põlvkonna kohta. Muistsetel aegadel need karjast väljas olevad "loogikud" muidugi ei pruukinud pikka pidu pidada. Parimal juhul lõpetasid heidikuna, halvemal juhul tuleriidal.

Seega loogika kasutamine võib viia päris karmide tagajärgedeni - kui kunagi heidik-tuleriidale, siis tänapäeval sildistamiseni ja vandenõuteooriast uhuuni ning parem on mitte loogikat kasutada :D

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Kui näiteks suur enamus arvab ühtemoodi ja sina teistmoodi, siis milline on tõenäosus, et sina eksid?

Võtame näiteks kommunismi. Kui sügaval kommunismi ajal kahtlesid kommunismi ideoloogias, et selline ühiskonnakorraldus ei ole võimalik ja jõudsid sellele järeldusele oma loogikaga, et see on ainult võimalik paberil ja tabelis (estojuhanlus), siis sa olid rahvavaenlane.

Ja mitte üksnes riigiaparatuuri ja truude parteipugejatest tallalakkujate silmis, vaid enamiku ühiskonna silmis, sest kohalik rajooni Kommunist või Edasi ajalehes kirjutatakse ju hoopis teist juttu. Kui kuldne, suur ja võimas kõik on ning kui hästi kõik läheb.

Päris ehtne näide meie põlvkonna tagusest minevikust. Lisaks meie endi põlvkonna minevikust on samaks näiteks COVID-19.

Kui natukenegi suutsid loogikat kasutada ja kainet talupojamõistust, siis sa ei olnud mitte keegi muu, kui uhuust vandenõuteooriat ja valeinfot jagav lamemaalane. Ja ma ei räägi siin esimesest aastast, vaid sellest ajast, kui päriselt tekkisid ka teaduslikud ja matemaatilised andmed.

Ja neid näiteid võib tuua iga põlvkonna kohta. Muistsetel aegadel need karjast väljas olevad "loogikud" muidugi ei pruukinud pikka pidu pidada. Parimal juhul lõpetasid heidikuna, halvemal juhul tuleriidal.

Seega loogika kasutamine võib viia päris karmide tagajärgedeni - kui kunagi heidik-tuleriidale, siis tänapäeval sildistamiseni ja vandenõuteooriast uhuuni ning parem on mitte loogikat kasutada :D
                Tänapäeval on õnneks luxexpress ja ryanair mida saab osta ka ühe otsana.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Täna pidi Chesteris olema €10K GTD, €250 Main of the Week. Turka jäi ära, sest 7 inimest tuli ainult kohale. Pakuti varianti, et alustavad kümnega, aga €5000 GTD.

Homme siis Coolbet Live. Vaatame, mis sellest saab.

Pokkerimängijad on ometi linnas. 1,3km kaugusel on kõik turkad punnis rahvast täis, kuid Chesteris puhub tuul. Vist ei lähe need head toolid ja kallis salat eriti kellegile korda.

Comment

• Kakahirmutis
                    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Mina olen pärnus libistan 10ndat veini pokaali ja ei anneta kuhugi raha

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                      Mina olen pärnus libistan 10ndat veini pokaali ja ei anneta kuhugi raha
                      Homme Viljandisse ka minek vä? Ecuadoarile ka need veinid ja peedid maitsesid.

Comment

• Kakahirmutis
                        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Homme Viljandisse ka minek vä? Ecuadoarile ka need veinid ja peedid maitsesid.
                        Homme käin jõusaalis (mdea mis energiaga), siis vaatan sõber mängib noolemängu eesti meistrikaid ja joon õlut päev läbi.

Pühapäev kainenen ja esmaspäev pean tööl juba igast jamaga tegelema, puhkusel ei saa keegi hakkama ja kuhjub ikka mulle, kuna ma olen ülemus ei oska keegi teine mu tööd ka :D

Comment

• vonkartoffel
                          Pokkerihai
                          • May 2009
                          • 1658

Täna pidi Chesteris olema €10K GTD, €250 Main of the Week. Turka jäi ära, sest 7 inimest tuli ainult kohale. Pakuti varianti, et alustavad kümnega, aga €5000 GTD.

Homme siis Coolbet Live. Vaatame, mis sellest saab.

Pokkerimängijad on ometi linnas. 1,3km kaugusel on kõik turkad punnis rahvast täis, kuid Chesteris puhub tuul. Vist ei lähe need head toolid ja kallis salat eriti kellegile korda.
                          nägin natuke seda asja äpist, et midagi toimumas jms ja siis kadund. Ma eeldasin et pandi käima ikka alguses ja siis olin 90-10 kas tehti nüüd taksojuhtidele sajandi kingitus või mängiti lihtsalt prizepool välja. Netis on enamasti klauslid, et kui lõppeb enne late regi, siis GTD välja ei maksta aga ma mõtsin tra seda teab mis Chester veel teeb.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas vonkartoffel Vaata postitust
                            nägin natuke seda asja äpist, et midagi toimumas jms ja siis kadund. Ma eeldasin et pandi käima ikka alguses ja siis olin 90-10 kas tehti nüüd taksojuhtidele sajandi kingitus või mängiti lihtsalt prizepool välja. Netis on enamasti klauslid, et kui lõppeb enne late regi, siis GTD välja ei maksta aga ma mõtsin tra seda teab mis Chester veel teeb.
                            Mina ütlen kõige selle kohta, et üskkõik, mis klausel välistab garanteeringu on sisuliselt anglehsooting, peenkiri või suisa pettus.

Garanteeritud või garanteering tähendabki ju garanteeritud, kindlustatud olukorda.

Seega garanteeringut saaks ainult tühistada mingi väga tugev ja ettenägematu väline mõjutus, mida ei ole võimalik ette näha ja mis ei sõltu garanteeringu pakkujast. - näiteks kasiino põleb maha.

Ja mitte muutused, mida võib eeldada või veel hullem, need muutused, mille pärast ongi garantii ellu kutsud ja mida on soovitud garantiiga saavutada - tuua majja mängijaid.

Kui nüüd mängijaid ei tule, siis tühistad garantii? Mis see siis on? See ongi ju räme pettus ja kui hakata nii öelda klausli, mis on ilmselgelt peenkiri, taha pugema, on veel räigem pettus.

WTF nagu? 2024. aasta standard, kuid midagi nagu teha ei ole? Ma tegelt näeksin, mida teha. Meil on selline koht nagu ETPF, kes peaks seda trummi taguma ja mitte vähe, et sellised asjad saaksid otse seadussese.

Mina, kui libertaar igasugu regulatsiooni ei toeta, kuid siin seda on vaja.

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Mina ütlen kõige selle kohta, et üskkõik, mis klausel välistab garanteeringu on sisuliselt anglehsooting, peenkiri või suisa pettus.

Garanteeritud või garanteering tähendabki ju garanteeritud, kindlustatud olukorda.

Seega garanteeringut saaks ainult tühistada mingi väga tugev ja ettenägematu väline mõjutus, mida ei ole võimalik ette näha ja mis ei sõltu garanteeringu pakkujast. - näiteks kasiino põleb maha.

Ja mitte muutused, mida võib eeldada või veel hullem, need muutused, mille pärast ongi garantii ellu kutsud ja mida on soovitud garantiiga saavutada - tuua majja mängijaid.

Kui nüüd mängijaid ei tule, siis tühistad garantii? Mis see siis on? See ongi ju räme pettus ja kui hakata nii öelda klausli, mis on ilmselgelt peenkiri, taha pugema, on veel räigem pettus.

WTF nagu? 2024. aasta standard, kuid midagi nagu teha ei ole? Ma tegelt näeksin, mida teha. Meil on selline koht nagu ETPF, kes peaks seda trummi taguma ja mitte vähe, et sellised asjad saaksid otse seadussese.

Mina, kui libertaar igasugu regulatsiooni ei toeta, kuid siin seda on vaja.
                              Peenkunst oleks,et turniir läheb käima alles siis kui gtd täis,või mingi% . Arvan seda ei saa ette öelda kasinnile. Mingi nr ju peab olema mille pealt läheb käima. 10 vb nats ebaviisakas . 4 kõlaks hästi.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Peenkunst oleks,et turniir läheb käima alles siis kui gtd täis,või mingi% . Arvan seda ei saa ette öelda kasinnile. Mingi nr ju peab olema mille pealt läheb käima. 10 vb nats ebaviisakas . 4 kõlaks hästi.
                                See kõlab minu arvates umbes kuidagi selliselt, et osta loosipileteid, mille auhinnafondiks on garanteeritud €10 000. Kuid üllatus. Loos läheb käima alles siis, kui on ostetud vähemalt 100 piletit. Viimast ei mainita, vaid pead otsima läbi T&C.

Kliendina ma eeldangi, et loos on loos ja mida vähem osalejaid, seda parem. Seepärast see ongi loos. Garantiiga tiba kangemgi, sest garantii on olemuselt kindlustus ja kindlustus tähendabki teise poole riskide maandamist ja sõna garantii seal maandamisel, et riskid on 100% maandatud.

Seega minu nägemusel isegi ühe osalejaga peaks asi tööle minema.

Comment

Working...