Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]
Collapse
X
-
Re: Microob Nozzu päevaraamat
kas sa oled paha hais?Algselt postitas leits Vaata postitustkas sa oled ema teresa ?
Comment
-
Elu laiali laotamisest on asi ikka väga kaugel, killukesed on kõik, mis lugejad saavad.Algselt postitas Cashmer Vaata postitustaga kuidas naine elab?
kas sul tühi tunne ei teki, kui oma elu siia päevikulehekülgedele laiali laotad ja siis inimesed, kes teavd vaid killukesi sinu ja naise suhtest, halvustavad teda?
Nozzu, sinu poolt pind ja joogid ning me lendame x ajal sõbraga kohale ning arutame selle sasipuntra lahti.
Last edited by Potsataja; 23.07.12, 17:38.
Comment
-
Maha müüsin, loodan uuema osta.Algselt postitas Cashmer Vaata postitustaga kuidas naine elab?
Comment
-
Päris pikaks juba veninud...Algselt postitas BuildUp Vaata postitustKellelgi on vist pahad päevad : (
Comment
-
Enam kui kindel, et düüsid pead ära vahetama suurtemate vastu, sest koonusfiltriga pääseb suurtemates kogustes õhku karpasse ning see ajab sul küttesegu valeks (ehk siis vähe bena segus ning ei plahvata silindris nii võimsalt kui peaks). Kas nendes töökodades kodanikud ei saaks ise proovida düüside vahetust, kuna ei tea täpselt, mis suurusega düüs sobib- st pead päris palju neid erinevaid düüse endale ostma, mida ei pruugigi sul vaja minna. Vb pead ka nõelakõrgust muutma.Algselt postitas Nozzu Vaata postitustAsi ilmselt põhjustatud sellest, et originaal Honda sumpside asemele on pandud V-rodi sumpsid, millest tulenevalt on ära
Loodetavasti saad oma ratsu ikka see hooaeg veel liikvele!
Comment
-
Mina paneks originaal õhufiltri tagasi, koonukatega ju üldse ilge jama - lisaks düüside vahetamisele jms vajavad nad ka pidevat hooldust. Oleks veel mingi rinkapill, et iga viimane kw vaja välja pigistada, aga chopperil ju peale häälemuutuse see midagi tegelikult juurde ei anna...
Comment
-
ei tea, mis tsiklist jutt käib jnejne, tean vaid seda, et summutite ja asjade vahetamine vajab samuti aju näppimist. Räägin hetkel tsikli ajust. Olen sellist asja kohanud ja kordan, et ei tea, mis tsiklist jutt käib jne :)
Comment
-
Mis ajast karburaatoreid aju juhib?(eeldusel, et pole vähe levinud el. karpa)
Ma paneks ka orig filtri tagasi kui võimalik, see düüside vahetamine-proovimine on paras pokkeri(loe: õnne)mäng. Küünlad on ikka korras? Suurete pöörete peal võib mõni töötamast lakata küll.
Ma ise ka see suvi ilma rattata, suht nõme tunne :(
Comment
-
Juhul, kui pritsega on tegemist, siis tuleb aju torkida küll jah. Kui karpadega, siis seal ei tohiks ajunäppimise vajadust olla (v.a kui plaanis juba chippida jne).
Koonuseid tuleb hooldada tihedamini ijeap. Chopperil ongi ju hääl kõige tähtsam.
Comment
-
Rattaks on 94 aasta 1100 kuubikuline Honda Shadow, USA versioon. Tavaliste karpadega versioon, aju pole. Ise mõtlein kah, et tellin ebayst algupärase õhufiltri kopsiku(mis on sealt välja lõhutud), panen tavalise pappfiltri tagasi ja ühendan siis selle karpade otsa.
Aga nagu mulle üks samasuguse ratta omanik, kellel samuti oli V-rodi sumpsid alla krutitud, ütles, ei ole algupärase filtri tagasipanekust kasu, sest nende V-rodi sumpside takistus on teistsugune, mistõttu tulebki panna koonusfiltrid. Originaal sumpse mul aga pole.
Düüse olen jah juba kaks korda vahetada lasknud, suuremate vastu siis, aga seni pole õigetele pihta saanud. Nõelte asendit ei andnud minu karpal muuta - see on paha. Ja veel paham on see, et sel imelikul karpal ei olnud minu mäletamist mööda ka segukruvi, mis sisi vastavalt õpetusele tuleks keerata lõpuni kinni ja siis poolteist tiiru lahti (algse 2,5 tiiru asemel). Nüss, ma ütlen :)Last edited by Nozzu; 24.07.12, 16:47.
Comment
-
Segukruvi ei ole? Krdima jama lugu Sul ikka nende karpadega. Mina soovitaksin sul bikeri foorumist(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)abi paluda. Seal on kõik põhilised vanad koos. Paar postitust minu poolt öeldut toetab ka nende foorumlaste jutt teemas(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks), kus ei ole küll juttu samast mudelist jne, aga härraste jagatud põhitõed käivad Sinu pilli kohta ka.
Vb on Sul mõtekas osta endale uued karpad.
Oled pokkerilaudadesse ka jõudnud istet võtta?
Comment
-
Eks jah, bikeri foorum pole mulle võõras koht. Aga selle konkreetse murega pole sinna veel jõudnud. Mõtlesingi, et võib-olla sügisel või talvel, kui aega rohkem ja nagunii suurt midagi teha ei ole, kakun manuaali ja näpunäidete järgi ratta lahti ja hakkan ise pusima. Siis muidugi see jama, et ei saa katsetada aga noh...siis ongi põnevam kevadet oodata.
Pokkerilaudadesse veel tagasi jõudnud pole. Enne puhkuse lõppu polnud nagu väga plaaniski. Eile aga läks tööjuures pikemalt. Nagu ka täna. Kõik ammu läinud aga mina istun ikka veel toimetuses :) Hea rahulik mingeid pikema vinnaga asju masinasse toksida.
Comment
Comment