Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits
    Hundinui
    • Apr 2009
    • 9562

Re: Microob Nozzu päevaraamat

Algselt postitas Cashmer Vaata postitust
    aga kuidas naine elab?

kas sul tühi tunne ei teki, kui oma elu siia päevikulehekülgedele laiali laotad ja siis inimesed, kes teavd vaid killukesi sinu ja naise suhtest, halvustavad teda?
    kas sa oled ema teresa ?

Comment

• Cashmer
      Õpihimuline Mängur
      • Jan 2011
      • 438

Algselt postitas leits Vaata postitust
      kas sa oled ema teresa ?
      kas sa oled paha hais?

Comment

• Potsataja
        õilishing
        • Oct 2008
        • 5270

aga kuidas naine elab?

kas sul tühi tunne ei teki, kui oma elu siia päevikulehekülgedele laiali laotad ja siis inimesed, kes teavd vaid killukesi sinu ja naise suhtest, halvustavad teda?
        Elu laiali laotamisest on asi ikka väga kaugel, killukesed on kõik, mis lugejad saavad.

Nozzu, sinu poolt pind ja joogid ning me lendame x ajal sõbraga kohale ning arutame selle sasipuntra lahti.
        Last edited by Potsataja; 23.07.12, 17:38.

Comment

• emmimees
          Klubi Liige
          • Aug 2010
          • 2719

aga kuidas naine elab?
          Maha müüsin, loodan uuema osta.

Comment

• BuildUp
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2547

Kellelgi on vist pahad päevad : (

Comment

• vapsik
              Klubi Liige
              • Apr 2009
              • 5462

Algselt postitas BuildUp Vaata postitust
              Kellelgi on vist pahad päevad : (
              Päris pikaks juba veninud...

Comment

• TrvP
                Õpihimuline Mängur
                • Jan 2012
                • 409

Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
                Asi ilmselt põhjustatud sellest, et originaal Honda sumpside asemele on pandud V-rodi sumpsid, millest tulenevalt on ära
                Enam kui kindel, et düüsid pead ära vahetama suurtemate vastu, sest koonusfiltriga pääseb suurtemates kogustes õhku karpasse ning see ajab sul küttesegu valeks (ehk siis vähe bena segus ning ei plahvata silindris nii võimsalt kui peaks). Kas nendes töökodades kodanikud ei saaks ise proovida düüside vahetust, kuna ei tea täpselt, mis suurusega düüs sobib- st pead päris palju neid erinevaid düüse endale ostma, mida ei pruugigi sul vaja minna. Vb pead ka nõelakõrgust muutma.

Loodetavasti saad oma ratsu ikka see hooaeg veel liikvele!

Comment

• makz
                  Õpihimuline Mängur
                  • Aug 2009
                  • 428

Mina paneks originaal õhufiltri tagasi, koonukatega ju üldse ilge jama - lisaks düüside vahetamisele jms vajavad nad ka pidevat hooldust. Oleks veel mingi rinkapill, et iga viimane kw vaja välja pigistada, aga chopperil ju peale häälemuutuse see midagi tegelikult juurde ei anna...

Comment

• r1v0
                    Julm Donk
                    • Jun 2012
                    • 93

ei tea, mis tsiklist jutt käib jnejne, tean vaid seda, et summutite ja asjade vahetamine vajab samuti aju näppimist. Räägin hetkel tsikli ajust. Olen sellist asja kohanud ja kordan, et ei tea, mis tsiklist jutt käib jne :)

Comment

• emmimees
                      Klubi Liige
                      • Aug 2010
                      • 2719

Mis ajast karburaatoreid aju juhib?(eeldusel, et pole vähe levinud el. karpa)

Ma paneks ka orig filtri tagasi kui võimalik, see düüside vahetamine-proovimine on paras pokkeri(loe: õnne)mäng. Küünlad on ikka korras? Suurete pöörete peal võib mõni töötamast lakata küll.
                      Ma ise ka see suvi ilma rattata, suht nõme tunne :(

Comment

• TrvP
                        Õpihimuline Mängur
                        • Jan 2012
                        • 409

Juhul, kui pritsega on tegemist, siis tuleb aju torkida küll jah. Kui karpadega, siis seal ei tohiks ajunäppimise vajadust olla (v.a kui plaanis juba chippida jne).

Koonuseid tuleb hooldada tihedamini ijeap. Chopperil ongi ju hääl kõige tähtsam.

Comment

• Nozzu
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1140

Rattaks on 94 aasta 1100 kuubikuline Honda Shadow, USA versioon. Tavaliste karpadega versioon, aju pole. Ise mõtlein kah, et tellin ebayst algupärase õhufiltri kopsiku(mis on sealt välja lõhutud), panen tavalise pappfiltri tagasi ja ühendan siis selle karpade otsa.
                          Aga nagu mulle üks samasuguse ratta omanik, kellel samuti oli V-rodi sumpsid alla krutitud, ütles, ei ole algupärase filtri tagasipanekust kasu, sest nende V-rodi sumpside takistus on teistsugune, mistõttu tulebki panna koonusfiltrid. Originaal sumpse mul aga pole.
                          Düüse olen jah juba kaks korda vahetada lasknud, suuremate vastu siis, aga seni pole õigetele pihta saanud. Nõelte asendit ei andnud minu karpal muuta - see on paha. Ja veel paham on see, et sel imelikul karpal ei olnud minu mäletamist mööda ka segukruvi, mis sisi vastavalt õpetusele tuleks keerata lõpuni kinni ja siis poolteist tiiru lahti (algse 2,5 tiiru asemel). Nüss, ma ütlen :)
                          Last edited by Nozzu; 24.07.12, 16:47.

Comment

• TrvP
                            Õpihimuline Mängur
                            • Jan 2012
                            • 409

Segukruvi ei ole? Krdima jama lugu Sul ikka nende karpadega. Mina soovitaksin sul bikeri foorumist
                            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                            abi paluda. Seal on kõik põhilised vanad koos. Paar postitust minu poolt öeldut toetab ka nende foorumlaste jutt teemas
                            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                            , kus ei ole küll juttu samast mudelist jne, aga härraste jagatud põhitõed käivad Sinu pilli kohta ka.

Vb on Sul mõtekas osta endale uued karpad.

Oled pokkerilaudadesse ka jõudnud istet võtta?

Comment

• Nozzu
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1140

Eks jah, bikeri foorum pole mulle võõras koht. Aga selle konkreetse murega pole sinna veel jõudnud. Mõtlesingi, et võib-olla sügisel või talvel, kui aega rohkem ja nagunii suurt midagi teha ei ole, kakun manuaali ja näpunäidete järgi ratta lahti ja hakkan ise pusima. Siis muidugi see jama, et ei saa katsetada aga noh...siis ongi põnevam kevadet oodata.

Pokkerilaudadesse veel tagasi jõudnud pole. Enne puhkuse lõppu polnud nagu väga plaaniski. Eile aga läks tööjuures pikemalt. Nagu ka täna. Kõik ammu läinud aga mina istun ikka veel toimetuses :) Hea rahulik mingeid pikema vinnaga asju masinasse toksida.

Comment

• Konso
                                Grinder
                                • Nov 2009
                                • 936

Kas järgmisi osasid võib ajalehest lugeda või paned ikka siia ka üles? Mul õlled külmas ja krõpsud varutud, võid järgmise seeria üles lasta

Comment

Working...