Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Nozzu
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1140

Re: Microob Nozzu päevaraamat

Andke andeks, mul endal kah juba tõsised süümekad päeviku mittetäitmise pärast. Olen mitu päeva mõelnud, et vot, no nüüd kirjutan aga...nojah.

Ent, erinevalt oktoobrist, mil tõesti sai kirja ainult mõned mängupäevad, olen novembris pea igapäevaselt mänginud. Mu uus...khmm...naine suhtub kah õnneks pokkerisse mõistvalt. Või noh, sai talle kohe alguses selgeks tehtud, et mina pean pokkerit mängida saama :) Ja saan kah. Pokkerit mängida. Muud kah :)

Anyway, tundub, et on õnnestunud NL10-s kanda kinnitada. Graafik liigub kenasti ülespoole ja FullTiltist saadud rahad kindlustavad samuti positsiooni. BR on mingi 350 eurtsi, sõiks olla ka suurem aga olin eelmine nädal sunnitud väikse väljakande tegema.

Nii,et pokkeriga sujub kõik kenasti. Volüüm on muidugi naeruväärne, mingi 300-400 kätt päevas.

Et ma aga nüüd järgmise kahe nädala jooksul pean elukohta vahetama ja seoses sellega leidma aega mõningateks remonttöödeks nii kohas kust kolin kui kohas kuhu kolin, siis...siis võib mõningaid tõrkeid mängus ette tulla aga...aga kaardimängu ma ei jäta ja katsun edaspidi ka päevikule taas rohkem rõhku panna.

Edu teilegi laudades.
    Last edited by Nozzu; 15.11.12, 08:43.

Comment

• ropka11
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1008

Nozzu selle mõtte vist oled maha matnud, et kunagi pokeriga raha teenida.Mängid edasi niisama hobikorras ja väike õlleraha teenida.
      Vahepeal võtsid küll asja väga tõsiselt

Comment

• Nozzu
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1140

Noh, ma ei tea :) Omaette eesmärk see jah ei ole ning ülearu stressama sellepärast ei hakka.
        Samas, ma ei välistaks ka võimalust hakata põhikohaga mängijaks, jäädes samal ajal vabakutseliseks kirjutajaks. Reisijutte oleks ju tore treida, endale samal ajal pokkeriga burksi, tubaka ja kohviraha grindides.
        Kui üheltmaalt kujuneb nii, et pokkeriga teenib rohkem kui palgatööga, siis miks mitte. Praegugi on mu tunniteenistus pokkeris sel kuul umbes sama suur kui see mida tööandja mulle maksab :). Ja-jah, ma tean, sämpel on väike.
        Last edited by Nozzu; 15.11.12, 10:56.

Comment

• Nozzu
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1140

No ei lähe hästi. Selles mõttes, et ei saa volüümi üles. Muu elu trügib kuidagi intensiivselt peale ja ei jäta mängimiseks eriti aega. Näiteks kolimine oma korterist vanaema majja (mistõttu olin novembri viimase nädala ilma netita). Kolimine tegelikult +EV liigutus vist kuna üüri maksma ei pea. Jalus kah üksteisel ei ole kuna tema elab teisel, mina esimesel korrusel.
          Samas kaasnevad korterist majja kolimisega sellised vahvad rõõmud nagu ahju kütmine, lume rookimine jne. Ausalt öelda mul pole täpsemat aimu mida see "jne" endas sisaldab. Aga eks paistab.

Praeguseks olen end enam-vähem sisse seadnud. Külmkapp on nurgas, madrats maas ja arvuti laual. Rohkem pole nagu eriti vajagi - selline mõnus grind-house.

Novembrikuu graafik muidu selline:

Detsembris katsun olla parem :)

P.S

Siin paar posti tagasi fantaseerisin teemal kunagi elukutseliseks pokkerimängijaks hakata. Või noh, ma vähemalt ei välistanud seda kui teoreetilist võimalust. Noh, nüüd mu "uus naine" igatahes välistas selle. Ütles, et niikaua kui see on su hobi - mängi. Aga kui elukutseliseks hakkad, siis lähevad meie teed lahku.

Tal pidi paar tuttavat täiskohaga mängijat olema. Tüüpidel pidi olema luksuslik elamine, uhke auto maja ees ja...ja see olevatki põhimõtteliselt kõik mis neil olevat - ülejäänud aja ja ruumi täitvat nende jaoks pokker.

Nojah...mul ilmselt polegi seda ohtu, et ma sinnamaani jõuaks, kus ma peaks selle valiku tegema.

P.P.S Lähen nüüd lund lükkama.
          Last edited by Nozzu; 04.12.12, 17:18.

Comment

• q_q
            dibs esimesele naisele, kes siia satub
            • Jan 2011
            • 6303

Noh, nüüd mu "uus naine" igatahes välistas selle. Ütles, et niikaua kui see on su hobi - mängi. Aga kui elukutseliseks hakkad, siis lähevad meie teed lahku.

omfg nozzu

Comment

• Konso
              Grinder
              • Nov 2009
              • 936

Sul hea, kui kunagi peaksid tahtma naisest lahti saada, siis tead, mida tegema pead.

Comment

• ristijeesus
                Klubi Liige
                • Oct 2009
                • 2533

Tundub tore naine olevat. Ilma irooniata.

Comment

• Nozzu
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1140

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
                  Tundub tore naine olevat. Ilma irooniata.
                  Mulle meeldib samuti:). Ja tark on ta kah. Teeb teadust (või noh, pürgib sinnapoole). Kohati pean ta juttu googeldama, et täpselt aru saada mida ta räägib :).

Comment

• privador
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3951

Tal pidi paar tuttavat täiskohaga mängijat olema. Tüüpidel pidi olema luksuslik elamine, uhke auto maja ees ja...ja see olevatki põhimõtteliselt kõik mis neil olevat - ülejäänud aja ja ruumi täitvat nende jaoks pokker.
                    hmmz..palju neid eestis pokkerimängijaid on kellel on "luksuslik maja jne"-Eesti suht väike ju
                    Pigem ehk aeti segi inimestega, kes mängivad aktiivselt pokkerit, aga kel on 5+äri, mis toob korraliku rahavoogu

Aga naisel on jalad vähemalt maas, ega hõlju pilvedes

Comment

• qbj0hn
                      Auk on auk. FAKT!
                      • Nov 2008
                      • 7091

Saadaks perse siukse naise.
                      Epic ultimaatum.

Comment

• ristijeesus
                        Klubi Liige
                        • Oct 2009
                        • 2533

Seetõttu sa kube 50 aastaseid naisvalvureid oledki määratud murdma kuna head naised perse saadad.

Comment

• qbj0hn
                          Auk on auk. FAKT!
                          • Nov 2008
                          • 7091

Ära levelda palun ja istu sisse oma 50a valvur, koll ees.
                          Ühtegi cool storyt pole mõtet siin foorumis enam rääkida, keegi douchebag ikka ganiitab.
                          Meeletult hea naine on muidugi kes siukseid ultimaatimeid esitab, tule maa peale.

Nozzule soovin edu muidu. Sa oled vist liiga hea inimene ja see on su nõrkus, ning inimesed kasutavad seda ära. Nii kaua pleasid teisi kuni ise õnnetu oled, gl.
                          Last edited by qbj0hn; 04.12.12, 19:08.

Comment

• Owner85
                            Klubi Liige
                            • Aug 2009
                            • 2146

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                            Ära levelda palun ja istu sisse oma 50a valvur, koll ees.
                            Ühtegi cool storyt pole mõtet siin foorumis enam rääkida, keegi douchebag ikka ganiitab.
                            Meeletult hea naine on muidugi kes siukseid ultimaatimeid esitab, tule maa peale.

Nozzule soovin edu muidu. Sa oled vist liiga hea inimene ja see on su nõrkus, ning inimesed kasutavad seda ära. Nii kaua pleasid teisi kuni ise õnnetu oled, gl.
                            +1

Comment

• Cypher0
                              Pokkerihai
                              • Jan 2010
                              • 1512

Ütle naisele et tule koolist ära imo, muidu muud ei kuulegi kui teadus ja teadus. ffs.

Comment

• Nozzu
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1140

Äääh, noh, eks ma selle ultimaatumi siia sellepärast sisse tõingi, et keegi sae käima tõmbaks. Aga ärge üle dramatiseerige...minu eluktseliseks hakkamine....khmm...jah, praegu hakkan mängima trio freerolli, kus ma pean seljatama mingi 9500 vastast, et teenida 0.50 eurtsi :)

Jah, ma saan ka aru, et probleemi ei nähta tegelt selles, kas ma hakkan kunagi elukutseliseks vaid ultimaatumi kui sellise esitamises. Aga ikkagi...peace. :)
                                Last edited by Nozzu; 04.12.12, 19:29.

Comment

Working...