[NL400-1K FR & HU ] HERRJANKSI POKKERIBLOGI

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • RudiTurbo
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 4167

Re: [NL400-1K cashgames] HERRJANKSI POKKERIBLOGI

mm, yeah, pole ka eriti hetkel motivatsiooni mängida, kui ainult NL400 + mängida, siis esiteks sesside käimasaamine nii krdi raske, otsi luubiga fishe taga ja siis saad QQ vs AA järjest 2 korda NL400 ning siis mingi 1 laud tiksub pmst, pfffffff

Eile läksin ka veidi tilti ja andsin ühele regularile eriti suure stacki NL400 lauas, üritasin oma raha tagasi bluffima minna, aga vana hittis every feking time ja kinkisin aina rohkem :D

Oijah, siuke up and down kuu, hetkel mul mingi profit peaks veel siiski olema, tulemust ei hakanud eile vaatama, nüüd tuleb veel mitu päeva vist pausi ka, homme Pablo Fransisco , WHOOOOOO!

Comment

• KristjanLaas
      Pokkeritark
      • Oct 2009
      • 6450

Megawrong inimene utlema, aga rudi sul hakkab mindset perse minema:D

Comment

• Priidix
        240h kuus mängib, ülejäänud aja otsib .gife
        • Jun 2009
        • 2839

Tuleb aasiasse saata..

Comment

• RudiTurbo
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 4167

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
          Megawrong inimene utlema, aga rudi sul hakkab mindset perse minema:D
          yeh, ma hakkan tiltama isegi siis, kui kõigest BE jooksen lol. Vähemalt olen ise teadlik, et asjad logisevad, peaxki vb natuke mõtlema ja uurima , miks see viimase 6 kuu jooksul probleemiks on üle pika aja muutunud.

Comment

• ropka11
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1008

Algselt postitas RudiTurbo Vaata postitust
            yeh, ma hakkan tiltama isegi siis, kui kõigest BE jooksen lol. Vähemalt olen ise teadlik, et asjad logisevad, peaxki vb natuke mõtlema ja uurima , miks see viimase 6 kuu jooksul probleemiks on üle pika aja muutunud.
            Pakun välja, et pangaarve on liiga priskeks paisunud.Tuleks vist midagi suurt osta.
            Saad lubada omale tiltamist.
            Last edited by ropka11; 17.10.13, 08:35.

Comment

• Jäämees
              Vana Tegija
              • Jun 2011
              • 1182

Võib olla on ootused enda suhtes kõrged.

See pole iseenesest halb asi, sest aitab inimest motiveerida ja alati panna otsima parimaid viise ükskõik mille tegemiseks, aga kui need ootused muutuvad liiga tugevaks ja ootatuid tulemusi ei saabu võib tilt kergelt tulla.

Maybe or maybe not :)
              Last edited by Jäämees; 17.10.13, 09:51.

Comment

• tafka31
                Grinder
                • Dec 2009
                • 853

Algselt postitas RudiTurbo Vaata postitust
                Õla ehitus on väga keeruline ja seal on igasugused rotational bladed ja asjad, mida väga kerge vigastada. Endal kunagi ebaühtlasest ujumisstiilist parem õlg ja kogu parem pool üldse tugevam, kuna hingasin ainult ühelt poolt ja üx tõmme oli alati palju tugevam kui teine. Mingi aeg kui üldine ujumisvorm oli juba võimas ja avastasin, et mu vasak pool paistab kõvasti väiksem välja, siis üritasin seda vasakut poolt järgi hakata aitama, aga nõrgem õlalihas ei kannatanud seda koormust ära ja tekkisid ka mingid õlavalud ja asjad. Hetkel siiamaani jõusaalis vasakusse õlga tekib suurema pingutuse korral selline vastik pingetunne ja mingi naks käib ka läbi :/
                Mis ujumismahust umbes jutt käib, et selline asi juhtuda võib?

Sry for OT

Comment

• HerrJanks
                  Pokkerihai
                  • Jul 2011
                  • 3769

Algselt postitas Jäämees Vaata postitust
                  Võib olla on ootused enda suhtes kõrged.

See pole iseenesest halb asi, sest aitab inimest motiveerida ja alati otsima parimaid viise ükskõik mille tegemiseks, aga kui need ootused muutuvad liiga tugevaks ja ootatuid tulemusi ei saabu võib tilt kergelt tulla.
                  Minu puhul on kindlasti vähemalt osaliselt see tõsi

Comment

• HerrJanks
                    Pokkerihai
                    • Jul 2011
                    • 3769

Krt täna pidin nl200 võtma, sest algul laudu ei olnud lihtsalt. Pärast tekkis. Unreal jooks jätkub, kogu aeg on nuts vastas, õnneks tuli enamus rõvedat jooksu võimalikult madalal, sama asi ka eile õhtul kui proovisin.

Tegelt auku pole suuremaks kaevanud, viimase kahe sessiga isegi marginaalne kasum aga standard s*tt jooks jätkub.

Nüüd on mingil määral isegi EV's hakanud see kajastuma.

Ikka veel ca 10K$ augus

HEM näitab, et downer on ainult 12BI'd, see on tegelt väga-väga standard ja tuleb isegi parimate winratega mängijatel ette, paraku actionit napib vahest et seda tasa teha. See teeb asja kohati piinavaks - uudne kogemus.

Samas minu probleemiks on väike volüüm, kogu see langus ja struggle on olnud ainult viimased 10K kätt, mõnele on see päeva volüüm

Naljakas on see, et kui halvasti läheb on huvi rohkem pingutada/mängida, kui hästi läheb siis jään nö loorberitele puhkama. Tegelikult peaks ju isukamalt mängima kui "running hot".

GL kõigile
                    Last edited by HerrJanks; 17.10.13, 10:05.

Comment

• RudiTurbo
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 4167

Algselt postitas tafka31 Vaata postitust
                      Mis ujumismahust umbes jutt käib, et selline asi juhtuda võib?

Sry for OT
                      2 põhiaastat kui 17-18 vana olin, siis oli enamvähem 5 korda nädalas 3-4.5km päevas. Enamasti 800m soojendust ja seejärel suht tugevad intensiivsed sprindiharjutused. Kokku ujusin kuskil 7-8 aastat vähemalt kord nädalas trennigi, nii, et 100m distantsi jaoks olin piisavalt vormis. Hetkel 50m paari basseiniskäimise järel ujub jõusaali põhjaga rekordi lähedale ära, aga 100m võib hetkel rekordist ainult unistada ilma basseiniskäimiseta :D

Comment

• HerrJanks
                        Pokkerihai
                        • Jul 2011
                        • 3769

Tänaseks võtsin vaba päeva,

eile sai natuke mängitud aga oli kiire päev ja ei jõudnud kokkuvõtet teha.

3 nädalat siis kuust möödas.

Rahaliselt jätab hetkel veel üsna külmaks aga pidevad setupid panevad päevast päeva mindseti proovile.
                        (pidevalt jooksen premiumitega QQ+,AK ässadesse, viimane kord kui mul ässad olid nl600's lauas, otsustasin slowlayda vs 3bet ja vastane floppas kohe masti)

Tipust endiselt ca 13BI'd languses.

Mänginud olen ca 72 tundi.

Tegelikult on peaaegu kõik seatud kuu eesmärgid täitumas ning võin seni üsna rahul olla.

Tõenäoliselt üritan allesjäänud 10ne päevaga korralikku volüümi anda, mängides sellest ilmselt 8 päeva ja 4.5-5 tundi päevas(samas võib see arv tublisti varieeruda kui motti pole, praegu pole sellega probleemi, pigem muud tegemised on seganud natuke rütmi).

EDIT: See kuu on kogunenud ka 13,544 VPP'd, mis teeb umbes 758$ miinuse tasandamiseks(milestone'i sisse ei arvesta).
                        Last edited by HerrJanks; 21.10.13, 11:50.

Comment

• peete82
                          Vana Tegija
                          • Jan 2010
                          • 1310

sellega oli vist nii, et kui ühtki miinuskuud pole, siis mängid liiga madalal

Comment

• HerrJanks
                            Pokkerihai
                            • Jul 2011
                            • 3769

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
                            sellega oli vist nii, et kui ühtki miinuskuud pole, siis mängid liiga madalal
                            Arvan, et oleneb täiesti volüümist, formaadist ja variatsioonist, mis ise teadlikult võtad.

Kui räägime full ringist ja mängijast, kes näiteks on tight, võtab vähe variatsiooni(valib ainult lauad, kus omab suurt edge ühe või mitme mängija vastu) ja mängib suure volüümiga siis vägagi võimalik et tal ei ole kümne aasta jooksul ühtegi miinuskuud.

Nii et see väide on minu meelest suhteline, kuigi üldiselt nõus, sest 99% ei mahu sellisesse äärmusesse.

Comment

• Jäämees
                              Vana Tegija
                              • Jun 2011
                              • 1182

Peab ikka erilise tähe all sündima, et 10 aastat aktiivselt mängides ei tuleks ühtki miinuskuud.

Erilise tähe alla kvalifitseeruks ka kuskil micros 10 aastat grindida :P

See kui palju swonkse kellegil tuleb on puhtalt ''random'' või, siis ''õnne küsimus'' or standard deviation. See kui suureks need swingid kujunevad sõltub juba mängija oskustest ja distsipliinist. Nagu ise ka kogen praegu :(

Comment

• HerrJanks
                                Pokkerihai
                                • Jul 2011
                                • 3769

Täna tuli üle väga pika aja esimest korda tilt peale sessi lõpus. Iga jumala kord viimasel ajal blind vs blind või btn vs blind olukorras kui mul AK on, on vastasel AA-KK. Mis on tegelikult suht naljakas, kuna sess jäi 2,500$ plussi
                                Aga eks viimase aja s*tt on jätnud jälje ja närvid läbi, lol, minust on vist pessimist saanud.

Midagi väga rääkida pole, kuu on põhimõtteliselt täpselt nullis. Ilma RB'ta tegin tipust vahepeal ~12,500$ kukkumise
                                Kindlasti olen ka ise vigu teinud aga enamuse saab ikka jooksu süüks ajada kui vaala vastu pidevalt flush vs tugevama flushi saan.

Kuna nl400-600 on tihti laudu vähe minu mängimise ajal, siis otsustasin ka nl200 tagasi valikusse võtta. Hetkel mõõna ajal nl1K'd ei taha näppida. Nii saan ilusti terve sessi normaalset volüümi ja mängupraktikat. Hetkel olen rahul.

Kuna terve ameerika ja dollar on väga ebastabiilsed ja kriitilised ning ei tea mis sealt lähitulevikus tulla võib, otsustasin oma põhivaluutaks Euri määrata(peaks vast natukene parema kattega valuuta olema ja tugevam). Ja konverteerisin kogu oma bankrolli euridesse. Kui isegi dollar tõusma peaks ja näiliselt kõik helge on, siis viimaste aastate sündmusi silmas pidades on minu usaldus sellesse valuutasse ja süsteemi jäädavalt kadunud =)

See kuu olen päris korralikku volüümi näidanud - 89.21h seni, mis on great success ja tähendab, et sihin kuskile 110-120 tunni vahele. See on vägagi arvestatav volüüm minu jaoks ja rohkemat loota oleks ilmselt patt.

Ja tahaks veel lisada, et tuleviku mõttes proovin ilmselt nl200 valikusse alles jätta, arvestades seda, et hommikusel ajal midstakes+ actionit napib. See miks ma ta välja jätsin oli distsipliini küsimus ja katsun ennast kokku võtta selles osas. Parem nl200 kui mingi aeg lihtsalt tühja passida.
                                Last edited by HerrJanks; 24.10.13, 09:43.

Comment

Working...