Mina peletasin suitsu isu päeva pealt maha jättes snusiga. Lasin laevalt tuua paar karpi ja panin selle moka alla siis, kui olin juba lolliks minemas. Sisuliselt sama efekt, mis Nicorette närimiskummil ainult kordi odavam. Kuna snusi eestist legaalsel teel kätte ei saa, siis ei tekkinud ka hilisemaid sõltuvusprobleeme. Lõplikult lahti sain suitsust umbes 2 nädalaga.
Kahjuks läks nii, et suvel õltsi libistades hakkasin ennast premeerima suitsu-paariga õhtu jooksul. Umbes neljandal istumisel juhtus nii, et ostsin endale paki ja kimusin selle õhtuga ära. Läks veel paar nädalat mööda ja läks juba kaine peaga pläru ette. Praeguseks olen alguses tagasi, ehk tõmban paki päevas ja jube piinlik on oma saamatuse üle. Täitsa ilma suitsuta sain olla vaevalt 6 kuud. Uuel aastal võtan asja uuesti käsile. Isegi 2 karpi ettanit juba selleks tarbeks külmkapis olemas.
Põhiline on see, et ei hakka purjus peaga ennast premeerima ühe suitsuga. Kui seda teed, siis 85% tõenäosusega hakkad varsti uuesti tõmbama.
Mina peletasin suitsu isu päeva pealt maha jättes snusiga. Lasin laevalt tuua paar karpi ja panin selle moka alla siis, kui olin juba lolliks minemas. Sisuliselt sama efekt, mis Nicorette närimiskummil ainult kordi odavam. Kuna snusi eestist legaalsel teel kätte ei saa, siis ei tekkinud ka hilisemaid sõltuvusprobleeme. Lõplikult lahti sain suitsust umbes 2 nädalaga. Kahjuks läks nii, et suvel õltsi libistades hakkasin ennast premeerima suitsu-paariga õhtu jooksul. Umbes neljandal istumisel juhtus nii, et ostsin endale paki ja kimusin selle õhtuga ära. Läks veel paar nädalat mööda ja läks juba kaine peaga pläru ette. Praeguseks olen alguses tagasi, ehk tõmban paki päevas ja jube piinlik on oma saamatuse üle. Täitsa ilma suitsuta sain olla vaevalt 6 kuud. Uuel aastal võtan asja uuesti käsile. Isegi 2 karpi ettanit juba selleks tarbeks külmkapis olemas.
Põhiline on see, et ei hakka purjus peaga ennast premeerima ühe suitsuga. Kui seda teed, siis 85% tõenäosusega hakkad varsti uuesti tõmbama.
EDU!!!
100% nii oli minul, sõbrad kõik tegid suitsu kui suvel kuskil lebotatud sai ja nii ta läks, hetkel on nii, et nädala sees kui ei joo, ei tee vahel üldse, aga kui jooma minek, siis ostan alati paki.
hakkasin nüüd mängima... ja no väga ulme on igastahes mängida. Praeguseks mingi 300kätt tehtud ja selline tunne nagu oleks 3000kätt järjest teinud + boardi lugemise kiirus on alla igasugu arvestust.
lihtsalt üldse ei suuda keskenduda
Comment