k2snakalle sigatsev maakas ehk 6max

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • adam_q
    Vana Tegija
    • Feb 2009
    • 1453

Re: k2snakalle in (s)pain

Algselt postitas k2snakalle Vaata postitust
    Peale downerit tuleb väike heater ja siis uuesti downer :)
    peale downerit tuleb boner kulla mees

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

Algselt postitas adam_q Vaata postitust
      peale downerit tuleb boner kulla mees
      Võib ka ilusas eesti keeles öelda: tuleb puit.

Comment

• k2snakalle
        Pokkerihai
        • Dec 2008
        • 2545

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
        Heh, ma suutsin eelmisel kuul samuti näidata nii AA kui ka KK -7bi 25K käe jooksul. Arvesta sellega, et see pask saab läbi ühe päeval!!!!!
        Jah võin ju arvestada, aga see pask on läinud nii hulluks, et mul hakkab rolliga kitsaks minema....nii edasi, siis pean nl25 tagasi liikuma.. nagu for real.
        Kunagisest nl100 rollist pole varsti enam sittagi alles.

Täna tegin 3500käelise sessi...panin kenasti vastased käte peale ja mõtlesin, et palju ma siis valuet võin täpselt saada jne ja no ikka miinus sess.. ema anna padruneid! Tõesti proovisin oma A+ mängu teha...
        Ühest veast ei saa ma kuidagi lahti.. donkbetid tõstan tihti liiga suurelt üle... panen raise otsa ja siis mõtlen, et krt 5$ oleks seal boardil sama töö teinud kui minu pandud 6$

Ma ei saa aru, et kas on mu mängus on tõsiselt midagi väga mööda viimasel ajal või tõesti on selline sitt run possible?? Nagu FD+overs fishi vastu allin minna on täiesti mõttetu, sest ma pole kordagi siin olles võitnud. Vastas on olnud 1pair ja ma kokku ei tõmba VÕI mitu korda on vastas olnud nõrgem FD ilma paarita ja ikka tema tõmbab oma paari ära ja mulle jäävad tühjad pihud oma Ahigh-ga.
        Aga tõsiselt kaalun juba varsti nl25 tagasi liikumist... elada on vaja ja no mikrolimiiti ma peaks ikka biitima...
        Last edited by k2snakalle; 06.11.10, 08:42.

Comment

• k2snakalle
          Pokkerihai
          • Dec 2008
          • 2545

PokerStars - $0.50 NL (9 max) - Holdem - 8 players
          Hand converted by PokerTracker 3

Hero (CO): $54.20
          BTN: $43.90
          SB: $50.25
          BB: $35.70
          UTG: $52.70
          UTG+1: $22.60
          MP: $31.00
          MP+1: $51.35

SB posts SB $0.25, BB posts BB $0.50, UTG+1 posts DB $0.50, MP posts DB $0.50

Pre Flop: (pot: $1.75) Hero has Q J

fold, UTG+1 checks, MP checks, MP+1 calls $0.50, Hero raises to $3.00, fold, fold, BB calls $2.50, fold, fold, fold

Flop: ($7.75, 2 players) K 4 5
          BB bets $1.50, Hero raises to $4.50, BB calls $3.00

Turn: ($16.75, 2 players) A
          BB checks, Hero bets $11.00, BB raises to $28.20 and is all-in, Hero calls $17.20

Vastane mõtles flopi donkbeti callides väga kaua ja lõpuks callis ära.. turni A ja mulle gutshot+fd... ideaalne koht uuesti bettimiseks, sest uskusin, et mu käe equity + fold equity on siin kindlasti väga head, et panustada ja siis ta allin ära callida kui ta peaks pushima...

River: ($73.15, 2 players) K
          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• pikk28
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 6695

su mõtted tunduvad suht õiged, kuid flopi reraise on IMO liiga väike. Ma raiseks suuremalt või foldiks üldse, olenevalt villanist siis

Comment

• pikk28
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 6695

Algselt postitas k2snakalle Vaata postitust
              Jah võin ju arvestada, aga see pask on läinud nii hulluks, et mul hakkab rolliga kitsaks minema....nii edasi, siis pean nl25 tagasi liikuma.. nagu for real.
              Kunagisest nl100 rollist pole varsti enam sittagi alles.

Täna tegin 3500käelise sessi...panin kenasti vastased käte peale ja mõtlesin, et palju ma siis valuet võin täpselt saada jne ja no ikka miinus sess.. ema anna padruneid! Tõesti proovisin oma A+ mängu teha...
              Ühest veast ei saa ma kuidagi lahti.. donkbetid tõstan tihti liiga suurelt üle... panen raise otsa ja siis mõtlen, et krt 5$ oleks seal boardil sama töö teinud kui minu pandud 6$

Ma ei saa aru, et kas on mu mängus on tõsiselt midagi väga mööda viimasel ajal või tõesti on selline sitt run possible?? Nagu FD+overs fishi vastu allin minna on täiesti mõttetu, sest ma pole kordagi siin olles võitnud. Vastas on olnud 1pair ja ma kokku ei tõmba VÕI mitu korda on vastas olnud nõrgem FD ilma paarita ja ikka tema tõmbab oma paari ära ja mulle jäävad tühjad pihud oma Ahigh-ga.
              Aga tõsiselt kaalun juba varsti nl25 tagasi liikumist... elada on vaja ja no mikrolimiiti ma peaks ikka biitima...
              ma usun et sitt run pigem. Naine runnis mul ka jumala sitalt starsis :)

Comment

• ristijeesus
                Klubi Liige
                • Oct 2009
                • 2533

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
                flopi reraise on IMO liiga väike.
                +1 Pott 13.75 ja tal callida 3. Dongi jaoks pole see suvalise saastaga mingi probleem.

Comment

• k2snakalle
                  Pokkerihai
                  • Dec 2008
                  • 2545

no sellisel flopil ei ole minu arust mingit vahet kas sa paned seal 6$ või 4.5$... fish ei vaata ju elusees, et pot on 13.75$. Tavaliselt ta donkab seal, et kas sul on kunn või ei ole :D Ja tihti töötab küll see donkbeti reraise. Lihtsalt niimoodi saan odavamalt.
                  Ma usun, et mingi 10$ reraise on seal ju täiesti mõttetu lajatada
                  Sama on cbettidega... panen vahest isegi alla poole potiseid cbette, sest cbet success on ikka sama suur. Kui ta tahab seal callida, siis ta callib nii pool potti kui ka 80% potist.
                  Lihtsalt nii saan poti madalamal hoida ja bluff on odavam.
                  Liiga madalaid cbette, raise ei saa obv teha, sest siis callitakse väga lightilt maha.
                  Mina antud käes küll seda donkbetti üle ei tõstaks rohkem kui 5$ (no max 6$, aga olen aru saanud, et see on täielik moneyburn juba) Et 5$ tõste teeb seal sama töö mis 8$ tõste

Muidugi kui ma lajataks sealt suuremalt üle, siis ta selle maltsaga äkki ei calliks, sest vaatab, et oih mul ntx 6-7$ nüüd callida... samas kui ta ise hittis seal oma Kx-ga, paariga, OE, aukuostuga mingi teema või mida iganes, siis ta callib lõtva selle suure raise ka maha ja ma kaotan lihtsalt rohkem $$$.
                  Samas vähem pannes siis saan ikka piisavalt fold equityt sellisel boardil ma arvan...
                  Last edited by k2snakalle; 06.11.10, 10:02.

Comment

• Kotkas1000
                    Pokkerihai
                    • Nov 2009
                    • 2305

Donki vastu mina ei hakkaks seda floppi bluffraisema, kui pole kindlat readi või donkbet ei ole 1bb.

Comment

• pikk28
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 6695

pane siis juba minraise 3 :)
                      ma foldiks ka pigem

Comment

• k2snakalle
                        Pokkerihai
                        • Dec 2008
                        • 2545

Donki vastu mina ei hakkaks seda floppi bluffraisema, kui pole kindlat readi või donkbet ei ole 1bb.
                        millist floppi sa siis bluffraised?

Comment

• Kotkas1000
                          Pokkerihai
                          • Nov 2009
                          • 2305

Ei bluffi üldse, kui vastas on kehv vastane, kes callib nii igaks juhuks ikka maha sa väikese raise.

Comment

• noname
                            Purjus foorumlaste kaitseingel :P
                            • Oct 2009
                            • 2366

Ei bluffi üldse, kui vastas on kehv vastane, kes callib nii igaks juhuks ikka maha sa väikese raise.
                            AGA fishil ja fishil on vahe sees,või mitte?

ehk siis oleneb kõik ju siiski fishist...

Mis Sina Kotkas teeksid antud käes,kui vastas oleks fish,kelle Donkbet on:

50%
                            ja
                            fishi vastu, kelle DB on 20%.

100.käe kohta!
                            Last edited by noname; 06.11.10, 11:11.

Comment

• Hullapple
                              Õpihimuline Mängur
                              • Aug 2009
                              • 364

Sellise julma dongi vastu pole mõtet flopil raiseda. Miks sa seda teed? Mina seda ei teeks sest meil endil pole ka mitte sittagi ja kui dongil on midagigi siis sa lihtsalt kingid talle raha, sest ta ju ei foldi, sellepärast ongi ta donk. Antud käes oleksin ma rahulikult callinud ta flop donk bet. Turnis Oleksin sama teinud ja kui ta oleks checkkinud siis ma oleksin tasuta kaardi võtnud. ja kui oleks riveris rea voi masti kokku tõmmanud siis nende vastu voib teha overbet sest backdoor drawsid nii kui nii hästi ei taheta uskuda ja donk oleks sulle oma TP kinni maksnud.

Ühesõnaga, bluff raise vastast kes oskab ka foldida.

Comment

• k2snakalle
                                Pokkerihai
                                • Dec 2008
                                • 2545

aga ma ei saa pihta, et miks sa tahad callida flopi donkbeti? et kui tuleb blank kaart turni ja vend panustab uuesti 1.5$, et siis foldida?

foldimisest ma saan veel aru kenasti, aga callimisest QJ Khigh flopil ainult backdoor tõmmetel olles..like wtf
                                Last edited by k2snakalle; 06.11.10, 13:39.

Comment

Working...