Blogi: Leits - Egotrippija! [100NL FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits

Re: Leits - elu on lill

eesmärk täidetud. sain n ulli. ütlen ausalt, juube oli täna mängida, isu kadus vapsjee ära, aga noh eesmärk täidetud nüüd v2lja. patrick juba helistas, see kohalikus baaris 101% lukus.

Comment

• leits

Nojah m ängisin veel ning lõpetasin -10 daala peal .. AINULT 5BI below ev täna .. 3 viimast setti obv tohmanid kr2kkisid, kyll tõmmati runner runner maste ja ma ei tea sada imet veel, ma ie viidsi mõeldagi enam .. idiootidel oli lakbox päev .. kena +200 asemel -10 .. kahju et need käed starsis viimasel ajal vastu ei pea. 57A FD flopilt mindi ATo AI, A high masti tümme ... mõlemad olime mingi 150BB deep .. obv tõmbas runner runneri ära . .. noo ei aja sitta siuke asi keema ...

Comment

• leits

Nonii BMW'le ka naistepäeva kingitus tehtud: uued amorid taha sai talle tellitud. Standard 5K siis. eile vist tekkis minul E39 üks tüüpilisemaid tüüpvigu, mida nimetatakse "siiliks". Teema selles, et mitte mingit õhku ei tule salongi kuskilt, nüüd lambist hakkas jälle töööle. 98% on see jupp ära.

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Algselt postitas leits
          Nonii BMW'le ka naistepäeva kingitus tehtud: uued amorid taha sai talle tellitud. Standard 5K siis. eile vist tekkis minul E39 üks tüüpilisemaid tüüpvigu, mida nimetatakse "siiliks". Teema selles, et mitte mingit õhku ei tule salongi kuskilt, nüüd lambist hakkas jälle töööle. 98% on see jupp ära.
          Nüüd pruudile raha enam ei jäägi, et naistepäeva kingitust teha, kõik läheb Bemmile ;D

Comment

• leits

Õnneks see siili jupp vms maksab ca 1.3k + külge panek. varsti on õli vahetus + filtrite vahetus, lasen külge seal selle ka panna,. Ahjaa uusi rehve peab ka ju vaatama hakkama, sest vägisi hakkab see talv meil siin lõppema :)

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas leits
              Õnneks see siili jupp vms maksab ca 1.3k + külge panek. varsti on õli vahetus + filtrite vahetus, lasen külge seal selle ka panna,. Ahjaa uusi rehve peab ka ju vaatama hakkama, sest vägisi hakkab see talv meil siin lõppema :)
              Ai, ai, ai rehvid on ju ulme kallid sellisele + valuvelg ;D

Comment

• leits

Ei ole ullu. Valud jätan samad mis talvel, 16" on küll mulle. 17" on nõks palju minu silmis meie eesti kohutavatel teedel. Rehvid noo ma ei tea, originaal mõõdu panen alla. 225/55 R16. Õnneks töötab tuttav ühes firmas, mis rehvidega tegeleb. Ma arvan et 8k'ga peaksin 10-11 k'se rehvid kätte saama ... aga eks näis, ei oska hetkel väga täpseöt öelda.

Comment

• BuildUp
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2547

Ma ei tea kas mulle tundub, aga su bemmi hooldus on kuus umbes sama uue 7 klassi omaga?! ;D

Comment

• leits

Ma ei tea, pole arvutanud .. juhtub ikka .. Amordid on täiesti standard ju, obv et nad kuluvad. Autol jookseb 6a vanust ning kui neid ennem vahetatud pole, siis täiesti loomulik. 7ene seitsmeseks, mina ei näe vajadust ta järgi.

Ahjaa, eile olid siis eriüksuse poisid Suure-Jaanis :) Eravärvides uued 3esed BMW'd ja puhad. Ma rahulikult sõidan bensukasse juua ostma, vaatan, et kes krt nii fäänci bemmi endale ostnud siin. Järsku vaatan, mingi punaste ja siniste tuledemäng hakkab taga, siis oli selge, et kitsepoisid meile külla tulnud. Mulle tehti täismängud: puhumine, load, dokud, tulekustuti, esmaabipakk, tõkiskingad. Seejärel öeldi, et teil ei põle üks numbrituli, ma panin, et ma tean. Miks te siis ära ei vaheta. Ma ütlesin no just kompuuter ütleski, et tuli läks läbi ning bensukasse lähen vahetama. Ahvil suu munni täis. Üldiselt rabati mind õhtu jooksul 3x maha. Täitsa kino oli vaadata, kõik autod, mis liikusid, kõik maha ka kakuti. Riigi rahakott tahab ju meil täitmist :)

Comment

• RudiTurbo
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 4167

Mul oli päris sick, esimese kuue kuu jooxul, mil ma load sain, tõmmati mind 6 korda rajalt maha. Enamasti hommikused või öised alko puhumised, aga bensujaamades tikuti ka ligi eriti kui Onu Bemmiga sõitsin, nägin nii noor välja, et küsiti onu dokumente ka kohe ;D Mõlemad olime kiilakad ka, mõeldi kohe, et mingid krdi kaabakad :D

Ning esimest korda, kui mind puhuma pandi, omg. Ma sõitsin sõbra ja ühe tüdrukuga Paldiskisse kodupoole ja seal enne Paldiskit on 2 sirget, kus tavaliselt vajutatakse ja ma vajutasin ka korra Peugeotiga 160, kuid lasin täpselt enne kurvi hoo maha ja pärast kurvi bensuka sissesõidu juures oligi politsei ja peeti kinni , tra ma värisesin end pooleks :D Mõtlesin, et eelmisel sirgel äkki mõõdeti kiirust teisest autost vms oi blae, see oli päris hirmus ;D
                      Ja siis oli veel sick, pandi puhuma ja politseinik ütles, HÄRRA REINKORT, MIDA TEILE SÕIDUKOOLIS ÕPETATI ja näitas, et ma puhusin kollaseks. Ütlesin WTF, ma pole elu sees purjus olnud ja olen täiskarsklane, lasi uuesti puhuda ja läks roheliseks ;D

Nii hirmuäratav oli siis mu esimene kinnipidamine, huvitav, et ei küsitud, et miks eelmisel sirgel nii kõrgeid pöördeid kuulda oli vms, sest Peugeot on 160kmh peal juba kuskil 5k pöörde peal ;D

Comment

• leits

Mind eriti maha ei kakuta, kohalike mentidega olen viina koos pand, need normaalsed tüübid. Kui ise lolli ei mängi, ei puuduta.

Vahtralehtedega oli mul ka igakord mingi imelik tunne kui ment maha kakkus, nüüd on küll täiesti savi

Comment

• RudiTurbo
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 4167

Üxkord vana-aasta õhtul oli eriti karm, sõitsin Paldiskisse koju hommikul ja nägin teises linnaotsas ühe auto tulesid, ma ise elan linna alguses ning kui olin jõudnud maja ette,siis juba hõbedane Subaru sõitis minu auto taha ja tuldi pandi puhuma. Ning teine Subaru sõitis ka hiljem natuke eemal, päris julm , et Paldiskile oli pandud aastavahetuseks 2 Subarut cruiisima ja korda looma :)

Comment

• leits

ei saa kuidagi raha ... AA vs QQ 2x butsosse ... pl2t
                            a k üll tuleb aeg kui mu k2ed peavad

Comment

• LuuK
                              Vana Tegija
                              • Dec 2008
                              • 1138

Algselt postitas leits
                              esmaabipakk
                              Huvitav, just oli mingi jutt ju, et eraisiku autol ei pea enam esmaabipakki olema vms?

Comment

• leits

nou idea, mult küsiti, eui tea seadusi. olin +110 juba, ou jee tunne, ja siis insta 3bet flopis KK kräkiti, no täiesti haige. peaks ükskord ometi need käed vastu .. ei no ei .. täitsa haige .. terve p2ev otsa püks sama nuss

Comment

Working...